• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۴۹۱۹۳
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۰
بین الملل » تحلیلی
گزارش از وین

دیدارهای دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر ایران در اتریش

مسئولان وزارت کار، امور اجتماعی و بهداشت اتریش با دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر ایران دیدار کردند

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از وین، دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر ایران با ژنرال میلان لوچونسکی رئیس پلیس و شماری از مسئولان پلیس اسلواکی دیدار و گفت وگو کرد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
اسکندر مومنی در این دیدار که در محل ستاد رئیس پلیس اسلواکی در براتیسلاوا برگزار شد، گفت: تنها در ده روز گذشته ما هشت تن مواد مخدر در مرز‌های غربی ایران کشف کرده ایم که مقصد ان‌ها کشور‌های اروپایی و غربی بود و اگر این کشفیات انجام نمی‌شد پلیس کشور‌های اروپایی و غربی می‌بایست این مواد مخدر را گرم به گرم در خیابان‌ها جمع آوری می‌کرد.
این دیدار که اولین ملاقات یک مقام رسمی ایران با رئیس پلیس اسلواکی محسوب می‌شود؛ دکتر مومنی در باره ماموریت ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ میزان کشفیات مواد مخدر از سوی ایران در سال گذشته و تعداد شهدایی که ایران در طی سی سال گذشته در امر مبارزه با مواد مخدر داشته است مطالبی را ایراد کرد.
مومنی در این دیدار همچنین توضیحاتی در باره درمان معتادان؛ مراکز نگاه داری و مراکز درمان سرپایی معتادان و اینکه بیش از دویست سازمان مردم نهاد در بخش خصوصی از معتادان نگه داری و در بهبود و درمان آنان نقش دارند ارائه کرد. دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر ایران همچنین امادگی خود را برای انتقال تجربیات؛ آموزش و تبادل همکاری با اسلواکی اعلام کرد.
ژنرال میلان لوچونسکی رئیس پلیس اسلواکی نیز در این دیدار گفت: اسلواکی محل ترانزیت مواد مخدر مانند ماری جوانا، کوکایین و هرویین است.
وی با تشکر از فعالیت‌های ایران در مبارزه با مواد مخدر، خواهان استمرار این مبارزه از سوی ایران شد و آمادگی کشورش را برای همکاری با ایران در حوزه‌های پرورش و تولید سگ‌های مواد یافت و عملیات‌های مشترک برای کشف مواد مخدر و انتقال تجربیات اعلام کرد.
وی با تاکید بر اینکه اسلواکی با پلیس اتحادیه اروپا در امر مبارزه با مواد مخدر همکاری تنگاتنگی دارد؛ گفت که امیدوار است مواد مخدری که در ایران کشف نمی‌شوند و به سمت اروپا ترانزیت می‌شود را ما کشف کنیم. کل کشفیات پلیس اسلواکی دو و نیم کیلو هروئین است.
همچنین؛ مسئولان وزارت کار، امور اجتماعی و بهداشت اتریش با دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر ایران و دیگر نمایندگانی از این ستاد و همچنین حمیدرضا مدد کاردار موقت سفارت جمهوری اسلامی ایران در اتریش دیدار کردند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
در این دیدار، طرف اتریشی ضمن ارائه گزارشی از مراحل درمان معتادان و پیشگیری از اعتیاد در کشور اتریش به ارایه امار و مراحل درمان معتادین و تجربه ان کشور در این زمینه پرداخت و گفت که در اتریش تقربیا چهل و پنج هزار معتاد وجود دارد که تحت کنترل و درمان قرار دارند.
سردار اسکندر مومنی دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر ایران در این دیدار تجارب کشورمان در این زمینه را برای طرف اتریشی بیان کرد.
وی با اشاره به اینکه تفاوت وضعیت ایران به دلیل همسایگی با کشور افغانستان بعنوان بزرگترین تولید کننده مواد مخدر جهان با کشور اتریش است، گفت که به همین دلیل تفاوت؛ کار‌های دو کشور در زمینه مبارزه با مواد مخدر متفاوت، ولی در مبحث پیشگیری و درمان تا حد زیادی مشترک می‌باشد.
دکتر مومنی با اشاره به کشف هشتصد تن مواد مخدر در سال گذشته در ایران که مقصد بیشتر ان اروپا بوده تاکید کرد برای ایران تفاوتی بین جوانان ایرانی و اروپایی نیست و بعنوان یک وظیفه حقوق بشری مبارزه با مواد مخدر بعنوان یک بلای خانمانسوز برای بشریت را وظیفه خود دانست.
وی گفت که جمهوری اسلامی با دادن سه هزارو هشتصد شهید و دوازده هزار جانباز و صرف هزینه بسیار گزاف مادی و معنوی ؛ مرز‌های مبارزه با مواد مخدر اروپا را عملا چند هزار کیلومتر دورتر از مرز‌های ان قاره قرار داده است.
در این دیدار دکتر مومنی از مسوولین وزارت بهداشت اتریش برای سفر به تهران دعوت کرد.
 
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر ایران با سرپرست پلیس اتریش دیدار کرد
سردار مومنی دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر ایران همچنین با ژنرال لاینگ سرپرست پلیس اتریش دیدار و گفت: وگو کرد.
 در این دیدار در باره اشتراکات دو کشور در امر مبارزه با مواد مخدر و استفاده از تجربیات دو کشور در این زمینه و همچنین ایجاد مرکز درمان اعتیاد در منطقه غرب آسیا با محوریت ایران گفت وگو شد.
سردار مومنی در این دیدار در باره کشفیات مواد مخدر ایران در سال ۲۰۱۸ میلادی که بیش از هشتصد تن و در شش ماهه اول ۲۰۱۹ بیش از ششصد تن مواد مخدر و در بیش از دوهزار عملیات این مقادیر مواد کشف شده است؛ اشاره کرد .
در این دیدار دو کشور توافق کردند که در زمینه تبادل آموزش؛ تجربیات عملیاتی و امکانات فنی با یکدیگر همکاری نزدیکی داشته باشند.
سرپرست پلیس اتریش نیز گفت که کشفیات سالانه این کشور حدود دو و نیم تن مواد مخدر بوده است.
مومنی با اشاره به تلاش‌ها و مجاهدت‌های جمهوری اسلامی ایران و شهدا و جانبازانی که ایران متقبل شده است گفت که این تلاش‌ها مانع از رسیدن مواد مخدر انبوه کشف شده به کشور‌های اروپایی شده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجتماع ۱۵ ساله عزاداران البرزی در میدان فاطمیه کرج
صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا در البرز
برگزاری جلسه شورای پدافند غيرعامل لرستان
عزاداری مردم لرستان در سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)
هشدار درباره موج جدید آنفلوآنزا: شدت بالا، سرایت سریع و ضرورت پیشگیری
برگزاری یادواره شهدای انتظامی در سلسله
شهید گمنام ، مهمان جاودانه صدا و سیمای زنجان
تمدید مهلت انتخاب صادرکنندگان برگزیده استانی سال ۱۴۰۴
سفر وزیر امور خارجه به فرانسه
در روزهای آلودگی هوا مایعات زیاد مصرف کنید
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۴ آذر
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تجلیل از خانواده معظم شهدا در خرم آباد
قتل یک استاد دانشگاه به‌دست قاتلان اجاره ای در گتوند
حال و هوای این روزهای مدینه منوره
برگزاری یادواره شهدا در دورود
استمرار آلودگی هوا در سمنان
همه مراکز آموزشی لرستان در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
تکرار مواضع ممدانی ضد ترامپ بعد از دیدارش با ترامپ
تشییع پیکر‌های مطهر شهدای فاطمی در ضاحیه بیروت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه
فرار رئال از شکست
جهان می‌تواند بدون آمریکا به کار خود ادامه دهد
آخرین وضعیت کیفیت هوای شهر‌های آذربایجان غربی؛ ۳ آذر ۱۴۰۴
تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران
پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
تمامی مقاطع تحصیلی استان‌تهران بجز فیروزکوه غیرحضوری شد
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت مرتضی رضیعی
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
مدارس سراسر استان سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
مدارس سیستان بلوچستان در روز‌های پایانی هفته غیرحضوری شد
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
تشییع پیکر ۱۰۰ شهید گمنام دفاع مقدس در تهران
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)