• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۵۴۳۰۶
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۸ - ۲۱:۰۱
کیش » اقتصادی
گزارش مکتوب

بند آمدن نفس صادرات کیش

کمبود مواد اولیه نفس صادرات کیش را بند آورده است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کیش، ناراحت است و گلايه مي کند ، همه ي سرمايه اش را به کيش آورده است ، سالها زحمت کشيده و تلاش کرده و يک شرکت توليدي تاسيس کرده تا محصولات خود را صادر کند اما به علت نبودن مواد اوليه ، کاسبي اش تخته شده است.
بند آمدن نفس صادرات کیش

اينها حرفهاي آقاي محمد حسيني مدير عامل شرکت کيش مديفارم است که در زمينه توليد دارد فعاليت مي کنداما مدتي است که به علت نبودن مواد اوليه دچار مشکل شده است.
کمبود مواد اوليه مشکل مشترک همه ي توليد کنندگاني است که در کيش فعاليت مي کنند.
شرکت اکسير کيش هم که در زمينه توليد و صادرات مواد آرايشي و بهداشتي فعاليت مي کند از کمبود مواد اوليه رنج مي برد.
شرکت جهان مد ميمه  توليد کننده و صادر کننده ي ست دياليز و فيبر ممبران هم به مشکل اساسي برخورد کرده است.
در جزيره کيش ششصد واحد توليدي ثبت شده است که سيصد تاي آن فعال بود اما در ماههاي گذشته بيشتر اين واحد هاي توليدي تعطيل شده و به انبار تبديل شده اند.
بند آمدن نفس صادرات کیش

اقاي محمد حسيني مدير عامل شرکت کيش مديفارم که داروهاي کمياب را توليد مي کند  مي گويد : در دوران شکوفايي ، علاوه بر تامين بازار داخلي ، مقداري از محصولات خود را نيز به کشورهاي همسايه از جمله کشورهاي حوزه خليج فلرس و آسياي ميانه صادر مي کرديم اما در چند ماه اخير به علت کمبود مواد اوليه ، با  رکود مواجه شده ايم.
آقاي ايران دوست ، مدير عامل شرکت جهان مد ميمه ( توليد کننده ست دياليز و فيبر ممبران ) مي گويد: در سالهاي گذشته با توليد گسترده ، علاوه بر تامين بازار داخلي ، مقدار زيادي از محصولات خود را  صادر مي کرديم اما به علت تحريمها ، کمبود مواد اوليه و واردات محصول چيني با نصف قيمت ، بازار خود را از دست داده ايم.
با تعطيلي اين شرکتهاي توليد کننده ، علاوه بر نياز کشور به محصولات خارجي ، بسياري از کارکنان اين شرکتها نيز بيکار مي شوند.
اين توليد کننده ها علاوه بر گلايه از بانکها در زمينه ارائه تسهيلات با بهره ي بالا ، از مسئولان مي خواهند در زمينه تامين مواد اوليه براي اين شرکتها پيشقدم شود.
هر چند وظیفه سازمان توسعه تجارت ایران بسترسازی برای صادرات است، اما در کنار سازمان توسعه تجارت دستگاههاي ديگر مانند بانکها، استاندارد، گمرگ و صاحبان صنايع نيز نقش کليدي و موثر دارند.
بانک ها نقش مهمي در اقتصاد کشور ايفا مي کنند. اما در ايران بانک ها به دليل برخي تحريم ها و ناتواني در برقراري ارتباط با بانک هاي خارجي و يا ارتباط ضعيف، نمي توانند به صادرات کمک کنند ، وجود نرخ سود بالاي بانکها در بخش توليد باعث افزايش قيمت تمام شده کالاي توليدي و صادراتي مي شود که در نهايت منجر به کاهش توان صادراتي توليدکنندگان خواهد شد.
بند آمدن نفس صادرات کیش

غلامحسین مظفری ، مدير عامل سازمان منطقه آزاد کيش در نشست مشترک بانک مرکزی و دبیر خانه شورای عالی مناطق آزاد با سرمایه گذران و تجار کیش  با اشاره به 350 میلیون دلار حجم صادرات کیش افزود: رفع مشکل تهیه ارز برای خرید مواد اولیه توسط تولید کنندگان واحدهای صنعتی و نیز تجار و بازرگانان کیش در دستور کار سازمان قرار گرفته است.
او تاکید کرد: تسهیلات در نظر گرفته شده در قانون و مقررات مناطق آزاد، زمینه ساز سرمایه گذاری های کلان در این مناطق بوده است لذا عمل به قانون مناطق آزاد می تواند بسیاری از مشکلات این مناطق را رفع کند.
اسحاق جهانگیری در نشستی با حضور مدیران مناطق ویژه اقتصادی کشور بر حمایت جدی از این مناطق تاکید کرد و گفت: نباید اجازه داد برخی مسائل فعالیت این مناطق را که کانون تولید و صادرات غیرنفتی هستند با مشکل مواجه کند.
بند آمدن نفس صادرات کیش

معاون اول رئیس جمهور اشتغالزایی، تأمین ارز، توسعه صادرات و کاهش واردات غیرضروری را نیاز‌های اصلی امروز کشور برشمرد و افزود: مدیران مناطق آزاد به عنوان سربازان خط مقدم جنگ اقتصادی، تمرکز اصلی خود را بر این سیاست‌ها معطوف کنند.
اما اينها کافي نيست ، بايد براي تامين مواد اوليه و کاهش هزينه هاي توليد و راهکارهاي صادرات اين محصولات ، برنامه ريزي شود تا توليد کنندگان با رغبت و اميد بيشتري فعاليت کنند.
سفر رئیس کل بانک مرکزی به کیش در هفته هاي گذشته روزنه ي اميدي را ايجاد کرد تا توليد کنندگان کيش دلگرم شوند.
بند آمدن نفس صادرات کیش

 اختصاص بخشی از درآمد ارزی حاصل از صادرات مناطق آزاد براي وارادات مواد اولیه و حل مشکلات واحدهای تولیدی و تجاری با هدف رونق تولید و کسب وکار در این مناطق از دستاوردهاي اين سفر بود .
در نتیجه این سفر ضمن تثبیت موضوع مهم  صادرات محوری مناطق آزاد بویژه کیش، زمینه های لازم برای بازبینی و اصلاح برخی قوانین و مقررات ارزی و بخشنامه های محدود کننده و رفع موانع صادرات با هدف ارزآوری و بازگشت رونق به این مناطق فراهم شد.
غلامحسین مظفری مدیرعامل منطقه آزاد کیش  تصمیمات و دستاوردهای این سفر را مهم و گره گشای بسیاری از مشکلات واحدهای تولیدی، تجاری و صنفی این منطقه ارزیابی کرد،
وی با اشاره به ۳۲۰ میلیون صادرات سال ۹۷ کیش گفت: تخصیص بخشی از این مبلغ ارزی می تواند تامین کننده ارز مورد نیاز بخش تولید و تجارت جزیره کیش باشد و در رونق اقتصادی این جزیره  نقش مهمي ایفا کند.
مدیرعامل جامعه بازاریان و بازرگانان ، سفر رئیس کل بانک مرکزی  به کیش را برای فعالان اقتصادی امیدوار کننده و تسکین دهنده دانست و  ابراز امیدواری کرد که با عمل به وعده های داده شده، مشکلات  و موانع موجود از مسیر تولید و کسب کار در این مناطق  برداشته شود.  
رئیس کل بانک مرکزی نیز پس از سفر به کیش گفت: در کیش بیش از ۳۰۰ واحد تولیدی فعالیت دارد و در مجموعه مناطق آزاد نزدیک به ۲۵ هزار واحد تجاری فعالیت می‌کنند و حدود یکصد هزارنفر در آنها اشتغال دارند.
 همتی با اشاره به بازدید از واحدهای تولیدی جزیره کیش، تامین ارز برای خرید مواد اولیه، نحوه انتقال و جابجایی کالا بین مناطق آزاد، ثبت سفارش و موضوع کالای همراه مسافر را از مهمترین خواسته ها و مشکلات فعالان اقتصادي کيش عنوان کرد و افزود این مسائل در نشست های مشترک مورد بررسی قرار گرفت و  در این زمینه با هدف رونق تولید تدابیری اتخاذ شد. 
وي افزود:تا آنجا که در توان بانک مرکزی است از فعالیت های تولیدی، صنعتی و تجاری در مناطق آزاد حمایت  و تلاش می‌کنیم در نیمه دوم امسال ارز مورد نیاز واحدهای تولیدی تجاری مناطق را تامین کنیم.
نويسنده: سليمان علي اكبرنظر
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعزام تیم بوکس چهارمحال و بختیاری به مسابقات کشوری
افزایش ۷ میلیون متر مکعبی آب سد کوثر گچساران
بن‌بست در شورای سیاسی اهل‌سنت؛ دو نامزد برای ریاست مجلس
اطلاعیه دعوت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت یوم‌الله ۹ دی
دعوت از اساتید دانشگاه‌ها به داوری طرح‌های پژوهشی
آغاز ششمین دوره رقابت‌های نشاط سالمندی در تهران
صدور ۷۷۸ کارت هوشمند رانندگان حمل و نقل برون شهری در مازندران
دیدار مسئولان سلماسی با خانواده جانباز مسیحی به مناسبت سال نو میلادی
تغییر ساعت بازی تراکتور با ملوان
پیش‌بینی بارش پراکنده باران و کاهش دما برای بوشهر
رویداد «رعنا» زمینه‌ساز پیوند دانش‌بنیان‌ها با نیاز‌های واقعی مردم شد
عرضه ۳۰۰ هزار لیتر بنزین سوپر این هفته در بورس انرژی
تأکید معاون سیاسی استاندار بر نقش مشورتی روابط عمومی‌ها در دستگاه‌های اجرایی
ثبت بیش از ۷۰۰ مورد چندقلوزایی در آذربایجان‌غربی
قهرمانی ورزشکار چنارانی در مسابقات جهانی هندوستان
۷۰ درصد منابع آب تهران از سفره‌های زیرزمینی تأمین می‌شود
همکاری بازآفرینی شهری و آموزش فنی‌وحرفه‌ای برای تقویت اشتغال
تداوم طرح حذف گاردریل و نصب نیوجرسی در محورهای پرتردد مازندران
مومنی: انتخابات ۱۴۰۵ خاص‌تر از سایر انتخابات‌ها خواهد بود
تعامل سازمان بورس با مجلس برای پیگیری مطالبات بازار سرمایه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واریز سود سهام عدالت در بیست و هفتم دی
فریدونشهر برفی‌ترین منطقه نصف جهان
نمایش اقتدار پرتاب سه ماهواره ایرانی به فضا در قاب تلویزیون
درگذشت حضرت آیت‌الله سید علی شفیعی نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری
تعطیلی برخی مدارس آذربایجان غربی در ۸ دی ماه
پخش زنده پرتاب سه ماهواره ایرانی به فضا در کانون پرورش فکری اهواز
پرتاب سه ماهواره ایرانی به فضا
تلاش کنگره آمریکا برای پس گیری قدرت از ترامپ
واریز سود سهام عدالت همزمان با عید مبعث
مشکلات ساختاری اقتصاد؛ علت التهابات ارزی
افزایش ۲۰درصدی حقوق‌کارمندان درلایحه بودجه اصلاح شود
ایران در جمع ۱۰ کشور برتر جهان در چرخه کامل فناوری فضایی
هشدار نارنجی بارش برف و باران در۱۳ استان
رد درخواست سروش رفیعی در کمیته استیناف
بیش از ۳۰ ماهواره فضایی در کشور در دست ساخت است
اجرای پویش ملی «پیام امید ما از فضا»  (۹ نظر)
وعده وزیر اقتصاد برای ایجاد آرامش اقتصادی و معیشتی مردم  (۶ نظر)
تشکیل پرونده قضایی برای ۳ مدیر خراسان جنوبی  (۴ نظر)
چتر باران ، فردا در فارس گسترده تر می شود  (۱ نظر)
نیاز مهم امروز جهان: نظام عادلانه ملّی و بین‌المللی اسلامی  (۱ نظر)
قیمت عرضه محصولات لبنی لحظه‌ای رصد می‌شود  (۱ نظر)
پیش‌بینی هواشناسی تا سه‌شنبه، برف و باران و وزش باد  (۱ نظر)
بارش نخستین برف زمستانی در شهرستان سپیدان  (۱ نظر)
کشف موتورسیکلت‌های ۳۰ میلیاردی قاچاق در لامرد  (۱ نظر)
پرتاب ۳ ماهواره ایرانی: گامی دیگر در عرصه فضا  (۱ نظر)
سایت ۷۰ هکتاری نهضت ملی مسکن ماهدشت آماده بهره‌برداری می‌شود  (۱ نظر)
پرتاب ۳ ماهواره بومی زمینه‌ساز تقویت امید و انگیزه بین جوانان  (۱ نظر)
هفتم دی، تکرار ما می‌توانیم در علوم فضایی  (۱ نظر)
شهادت مرزبان کهگیلویه‌ و بویراحمدی در کردستان حین ماموریت  (۱ نظر)