• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۶۲۱۹۵
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۸ - ۰۰:۴۰
اقتصادی » اقتصاد کلان
گفتگوی ویژه خبري:

نقاط تاریک بسیار در صنعت نفت

عضو هیات رئیسه اتحادیه صادر کنندگان فرآورده‌های نفتی: بی شک در صادرات قیر تخلف صورت گرفته است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما حامد حسینی در استودیو گفتگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما گفت: در پاسخ به این سوال که آیا تخلفی در صادرات قیر انجام شده یا خیر، می‌توان گفت: بله تخلفی انجام شده، اما جزئیات و بستر‌های این تخلف جای بررسی و بحث دارد، زیرا در صنعت نفت و فرآورده‌های نفتی نقطه تاریک بسیار است.
او درخصوص بی اعتبار بودن مجوز شرکت نفت جی در استان هرمزگان ادامه داد: این شرکت در اصفهان تاسیس شد و مجوز این شرکت مربوط به اصفهان است و در بندر عباس به واسطه اجاره مخازن نفتی، سهمیه را بدست آورد که در حقیقت درمحل ساخت کارخانه جی نیست. شرکت جی فقط از طریق سهمیه، تولیدات وکیوم شده را از طرق مختلف به پایانه صادراتی منتقل و در نهایت صادر می‌نماید.
حسینی تصریح کرد: البته امکان دارد شرکت‌های دیگری که دارای مجوز فعالیت در استان هرمزگان هستند هم بتوانند به کام شرکت جی خرید وکیومی نفتی انجام دهند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

سیفیان قائم مقام مدیرعامل شرکت پالایشگاه نفت جی هم گفت: از آنجا که بورس کالا، بستری برای تهیه مواد خام و محلی برای عرضه فرآورده‌های نفتی از جمله قیر بوده و برایش تفاوتی نمی‌کند که این مواد خام از کدام بخش کشور تهیه می‌شود ما هم برای تهیه مواد مصرفی خود با شرکتی که دربندر عباس دارای مجوز است همکاری می‌کنیم.
عبدالرضا پیروی منش معاون نظارت و بازرسی سازمان صمت در استان هرمزگان گفت: شرکت نفت و پالایش جی در استان هرمزگان فاقد مجوز فعالیت است وشرکت همیاری جی مازاد بر حجم ظرفیت تعیین شده در پروانه فعالیت شرکت جی اقدام به خرید مواد نفتی کرده است.
علی سیفیان در پاسخ به گفته‌های پیروی منش عنوان کرد: شرکت زیر مجموعه ما در استان هرمزگان از سازمان صمت این استان کسب مجوز کرده است شرکت همیار جی از شرکت‌های دارای مجوز رسمی در استان هرمزگان محسوب می‌شود.
او تصریح کرد: مخازن مورد استفاده ما در اسکله شهید رجائی مستقر است و این اسکله در منطقه ویژه اقتصادی قرار دارد و طبق ماده ۷ بخشنامه مناطق ویژه اقتصادی متولی این امر اداره کل بنادر و دریانوردی است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

حسینی عضو هیات رئیسه اتحادیه صادر کنندگان فرآورده‌های نفتی هم گفت: در پروانه مجوز بهره برداری شرکت جی، حجم و میزان بهره برداری مشخص و معینی ذکر شده است، حال سؤال پیش می‌آید که آیا این شرکت طبق حجم ذکر شده در پروانه بهره برداری در استان هرمزگان خرید می‌کند.
او با بیان اینکه در حال حاضر ایران صادرات وکیوم باتوم ندارد افزود: بهرحال چه وکیوم باتوم به منظور تولید مورد استفاده شرکت جی قرار بگیرد و چه صادر شود تخلف صورت نگرفته است.
سیفیان نماینده شرکت پالایش نفت جی گفت: مورخ ۲۷ /۱۲ / ۹۷ شرکت نفت جی از اتهام خام فروشی تبرئه شد چرا باید دوباره به همان اتهام محاکمه شود.
پیروی منش معاون نظارت و بازرسی سازمان صمت در استان هرمزگان گفت: از آنجا که از مهرماه سال ۹۶ هیچگونه عرضه وکیوم باتوم در بورس کالا صورت نگرفته احتمالا شرکت پالایش نفت جی وکیوم مورد نیاز خود را از مرجع دیگر تهیه کرده است و سپس بدون آنکه وکیوم باتوم خریداری شده را به شرکت جی واقع در اصفهان انتقال دهد در مخازن موجود در اسکله شهید رجائی نگهداری کرده است حال به چه منظور، معلوم نیست، زیرا این شرکت مجوز تولید قیر در استان هرمزگان را ندارد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تأکید دیوان عالی کشور بر تقویت آموزه‌های دینی در کاهش جرایم
کاهش واردات و کسری تجاری آمریکا با تعرفه‌های ترامپ
برنامه ریزی برای برگزاری رزمایش خدمت در سمنان
انار پربار آزادتپه؛ موتور محرک اقتصاد روستا
افتتاح دهکده گردشگری گلابر استان زنجان با حضور وزیر میراث فرهنگی
آغاز اجرای طرح‌های پیشران در اصفهان
کالابرگ در دوراهی انتخاب
کشتی فرنگی بازی‌های همبستگی اسلامی؛ هدایتی چهارمین طلایی ایران
بدرقه تا بهشت
ترمیم شکاف حقوق دوران خدمت و بازنشستگی
افتتاح مجتمع آب‌رسانی به دو روستای شهرستان صالح‌آباد با ۲۲ میلیارد تومان هزینه
بازدید نخست‌ وزیر داغستان از ظرفیت‌های بندر کاسپین
مشاغل نو با ایده‌های نو درمسیر تولید
تن پوش نو برقامت گردشگری پاییزی در کهگیلویه و بویراحمد
صرفه‌جویی ۷۵ میلیارد دلاری با توسعه صنعت سی‌ان‌جی
روزی برای نوزادانی که زودتر از موعد متولد شدند
هشدار مسمومیت با گاز در نیمه سرد سال
تجلیل از کتابداران و کتاب خوانان نمونه استان اردبیل
گشایش نمایشگاه کتاب در یاسوج
بازگشت تراز گردشگری خارجی کشور به رشد مثبت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازدید استاندار کرمان از کلاس‌های کانکسی هنرستان فدک
برندگان مرحله ششم پیش‌فروش سکه مشخص شدند
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی
چه کسی باعث ناترازی بانک آینده شد؟
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
پیگیری دغدغه رئیس جمهور در سیستم آموزش عالی کشور
تداوم تخلفات در نبود نظارت
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۷
خطیب‌زاده: آمریکا برای مذاکره واقعی و نتیجه‌محور آماده نیست
گام جدید واشنگتن علیه کاراکاس
­ اسماعیلی، مرد طلایی کشتی فرنگی ایران
برپایی نمایشگاه عرضه محصولات روستایی در چهار باغ اصفهان
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۲ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
استاد دانشگاه امیرکبیر در لیست پراستناد‌های ۲۰۲۵  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)