• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۶۷۹۱۷
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۵
استان ها » اجتماعی

سومين روز زلزله

سه روز از زلزله 5 و 9 دهم ريشتري ميانه می گذرد و نیاز به امکانات گرمايشي و کانکس بيش از پيش احساس می شود.

به گزارش خبرگزاري صداوسيما مراکز استان ها، سه روز از زلزله ميانه گذشت و با توجه به فصل سرما هنوز خيلي از زلزله زدگان در چادر هستند و امکانات گرمايشي آنان نامناسب است.

جديدترين تصاوير هوايي از مناطق زلزله زده

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
آغاز واکسیناسیون دام ها در سراب و میانه
طرح واکسیناسیون دامها در مناطق زلزله زده شهرستانهای سراب و میانه آغاز شد.
 
آغاز واکسیناسیون دامها در سراب و میانه مدیرکل دامپزشکی استان گفت: در این طرح دامهای مناطق زلزله زده علیه بیماری شاربن(سیاه زخم) و هاری واکسینه می شوند.
امیرحسین بهداد افزود: اکیپهای مشترک جهاد کشاورزی ، بهداشت محیط و اداره کل دامپزشکی استان در مناطق زلزله زده حضور دارند تا از شیوع بیماری های مشترک میان انسان و دام جلوگیری کنند.
وی اضافه کرد: اولویت نخست اداره کل دامپزشکی استان جمع آوری و دفن اصولی لاشه های دامهای تلف شده بود که به نحو مطلوب انجام شد.
 

خسارت زلزله به 320 واحد دامی آذربایجان شرقی
رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی از خسارت زلزله به 320 واحد دامی در 65 روستای استان آذربایجان شرقی خبر داد.

 اکبر فتحی در بازدید  از روستاهای زلزله‌زده تیرشاب و دونیق از توابع بخش مرکزی شهرستان سراب افزود: در اثر زلزله بامداد روز جمعه 17 آبان ماه ، 220 واحد دامداری سنتی در شهرستان میانه خسارت 30 تا 100 درصدی دیده است.
وی ادامه داد: در شهرستان سراب هم به حدود یک صد واحد دامی سنتی خسارت 30 تا 100 درصد وارد شده است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان با بیان اینکه در اثر این زلزله در 40 روستای شهرستان میانه حدود 301 راس دام سنگین و 695 راس دام سبک تلف شده است اضافه کرد: در 25 روستای شهرستان سراب نیز 300 راس دام سبک و و 50 راس دام سنگین تلف شده است.
فتحی گفت: در 65 روستاي خسارت ديده از زلزله در 2شهرستان ميانه و سراب در مجموع تعداد 320 اماكن دامي خسارت ديده و 995 رأس دام سبك و 351 رأس دام سنگين تلف شده است.
وی با اشاره به ادامه بررسی میزان خسارت به بخش کشاورزی آذربایجان شرقی و اعلام اطلاعات تکمیلی در دو روزه آینده گفت: واحدهای دامی بیمه شده از طریق صندوق خسارت دریافت خواهند کرد و برای جبران خسارت دیگر واحدها نیز از طریق اعطای تسهیلات تصمیمات لازم اتخاذ خواهد شد.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان با بیان اینکه خسارت 300 میلیارد و 458 میلیون ریالی به بخش کشاورزی آذربایجان شرقی در اثر زلزله 17 آبان وارد شده است افزود: در حادثه زلزله اخیر در استان 45 واحد تراكتور و ادوات كشاورزي، یک واحد مرغداري صنعتی (30درصد خسارت)، 6 رشته قنات و 7 كيلومتر كانالهاي آبياري عمومي نيز خسارت ديده و بیش از 300 تن از محصولات کشاورزی به ارزش 37 میلیارد ریال نیز از بین رفته است.

 

بازسازی روستاهای زلزله زده به زودی آغاز می شود
استاندار آذربایجان شرقی گفت: پیگیر امور همه روستاهای زلزله زده هستیم و در تلاشیم تا فردا کار آواربرداری تمام و بازسازی روستاها آغاز شود.

حمدرضا پورمحمدی در جمع اهالی روستای دونیق از توابع بخش مرکزی شهرستان سراب با اشاره به اینکه در اثر زلزله جمعه‌ شب گذشته، 130 روستا در شهرستان‌های میانه و سراب دچار خسارت شده‌اند، افزود: به اهالی همه این روستاها اطمینان می‌دهم که نمایندگان فرمانداری‌ها و بخشداری‌ها با تمام توان برای حل مسائل و مشکلات آنها تلاش خواهند کرد.
بازسازی روستاهای زلزله زده به زودی آغاز می شودوی افزود: به کارشناسان مربوطه دستور داده‌ام تا در کمترین زمان ممکن، کار ارزیابی خسارت‌های واردشده به روستاها را انجام دهند تا به سرعت مرحله بازسازی خانه‌های روستایی آغاز شود.
رئیس شورای هماهنگی مدیریت بحران آذربایجان شرقی از روستاییان نیز خواست در روند آواربرداری و سپس بازسازی خانه‌های روستایی با دستگاه‌های مسئول همکاری کنند.
پورمحمدی ادامه داد: علت اصلی خسارات ناشی از زلزله، مقاوم نبودن خانه‌های روستایی است که بعد از این باید تلاش شود تا روند مقاوم‌سازی خانه‌های روستایی با جدیت بیشتری انجام شود.
استاندار آذربایجان شرقی درباره نگرانی روستاییان درخصوص نگهداری احشام خود، گفت: از فرمانداران دو شهرستان می‌خواهم مکان مناسبی را برای این امر در نظر بگیرند.
وی تعداد مصدومان حادثه زلزله در دو شهرستان میانه و سراب را 550 نفر اعلام کرد و گفت: تنها 10 نفر از این افراد بستری شده‌اند که حال عمومی آنها خوب است و بقیه افراد به صورت سرپایی درمان شده‌اند.
پورمحمدی با اشاره به اینکه عمده نیازمندی‌های مردم در مناطق زلزله‌زده، وسایل گرمایشی، مواد غذایی و لوازم بهداشتی است، از مردم استان خواست کمک‌های نقدی و غیرنقدی خود را به جمعیت هلال احمر تحویل دهند و از مراجعه مستقیم به مناطق زلزله‌زده خودداری کنند.

استاندار آذربایجان شرقی همچنین با اشاره به همدلی همه مسئولان کشور برای کمک‌رسانی به زلزله‌زدگان استان گفت: رؤسای سه قوه، معاون اول رئیس جمهور، وزرای دولت و استانداران از دیروز در تماس‌های تلفنی، پیگیر وضعیت زلزله‌زدگان هستند و همه امکانات دستگاه‌ها برای کمک‌رسانی به این مناطق بسیج شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف بیش از ۴۱۰ تن شن و ماسه قاچاق در شهرستان رشت
۱۱۵ طرح بهزیستی مازندران در دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسد
اختصاص ۵۵۰ میلیارد تومان برای آبرسانی در مازندران
محدودیت‌های ترافیکی ۱۲ بهمن ماه در بیرجند
کشف کود شیمیایی قاچاق در امیدیه 
اجرای ۳۹۹ طرح آبرسانی در مازندران
بهره‌مندی ۴۵۰۰ هکتار شالیزار مازندران از ۱۲ طرح جدید آبی
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ بهمن ماه ۱۴۰۴
افتتاح و کلنگ زنی ۳۵۵ طرح برق‌رسانی در خوزستان در دهه مبارک فجر
فعال‌سازی ۲۲۰ واحد تولیدی در آذربایجان‌شرقی
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
۲۳۷ طرح صنعتی چهارمحال و بختیاری در آستانه بهره‌برداری
انسداد هفت حلقه چاه غیرمجاز در شهرستان ریگان
۳۴۰ پروژه توزیع برق همزمان با دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسد
بیانیه حوزه علمیه لرستان در محکومیت اقدام خصمانه اتحادیه اروپا علیه سپاه
۵ حلقه چاه در جیرفت مسدودشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۱۱ بهمن
یک میلیارد دلار طرح مصوب در حوزه سرمایه‌گذاری خارجی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
شنیده شدن صدای مهیبی در بندرعباس
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز
یک کشته و ۱۴ مصدوم در حادثه انفجار واحد مسکونی در بندرعباس
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ بهمن ۱۴۰۴
تولید سالانه ۲۰ هزار تن محصولات شیلاتی در استان زنجان
خیر نیک‌اندیش ابهری ۶۰ جفت کفش به مددجویان اهدا کرد
پایان موفقیت‌آمیز طرح ملی پایش آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در زنجان
ساختمان حادثه دیده در انفجار بندرعباس، لوله کشی گاز داشته است
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۱۱ بهمن
امکان رفع تعهد ارزی صادرکنندگان در شعب منتخب بانکی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ بهمن ۱۴۰۴
یک میلیارد دلار طرح مصوب در حوزه سرمایه‌گذاری خارجی
۳۴۰ پروژه توزیع برق همزمان با دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسد
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
جشن هلهله فرشتگان در شهرکرد  (۱ نظر)
افتتاح بیش از ۲ هزار طرح عمرانی در دهه فجر  (۱ نظر)
به دلیل ارتکاب جنایات بین‌المللی آمریکا  (۱ نظر)
حضور کاروان سلامت در روستای کمجان شهرستان خرامه  (۱ نظر)
بجنورد با یک میلیون شاخه گل به استقبال بهار می‌رود  (۱ نظر)