• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۷۱۹۳۴
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۱
بین الملل » مقاومت
پس از موشک باران سرزمیهای اشغالی

سردرگمی نتانیاهو در برابر ضربات مقاومت

المجاهدین: نتانیاهو شکست خورده و در برابر ضربات مقاومت سردرگم و دستپاچه شده است.

   به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما‎‏‏‎؛ به نقل از شبکه العالم، رژیم صهیونیستی بر اساس عادت این بار نیز آغازگر تنش آفرینی بود. اما پس از مشاهده واکنش مقاومت فلسطین, فریاد و فغان سر داد و خواستار کمک برای رهایی از خطر موشک های مقاومت شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

بنی گانتس که مأمور تشکیل کابینه در اراضی اشغالی شده مدعی شد تلاش ها برای تشکیل کابینه تحت تأثیر عملیات نظامی در غزه قرار نخواهد گرفت.
خبرنگار شبکه العالم در قدس اشغالی در گزارشی گفت به نظر می رسد بنیامین نتانیاهو با حمله به نوار غزه و دمشق در پی آن بود تا شرایط را پیچیده کند و بحران داخلی در اراضی اشغالی را به مناطق دیگر بکشاند و از این طریق بتواند مانع از آن شود که در هشت روز مانده به پایان مهلت قانونی ای که به او برای تشکیل کابینه داده شده بود, بنی گانتس مامور تشکیل کابینه شود. اما این کار نتیجه ای نداشت و گانتس پس از مأموریتی که دریافت کرد گفت حتی عملیات نظامی در نوار غزه هم نمی تواند تلاش ها برای تشکیل کابینه را تحت الشعاع قرار دهد.
محمد زحایکه روزنامه نگار فلسطینی به العالم گفت همه می دانیم ذائقه سیاسی بنیامین نتانیاهو, پیچیده و مبهم است در نتیجه سعی می کند با فرار رو به جلو و اقدام به حمله و تجاوز, مأموریتش را به پیش ببرد اما خواهیم دید که این کار به زیانش تمام خواهد شد.
در چنین شرایطی؛ فرماندهی جبهه داخلی رژیم اشغالگر توصیه هایی را برای شهرک نشینان در شهرک های اطراف نوار غزه از جمله عسقلان و اسدود ارائه کرد این گروه مدارس و دانشگاهها را در شهرک های جنوبی تعطیل, حرکت متروها در این مناطق را متوقف و برخی از مسیرهای نزدیک به نوار غزه را مسدود کرد.
تلاش برای تخلیه شهرک ها و در مقابل استقرار سامانه های دفاع هوایی از جمله موشک ضد موشک در این مناطق, از تدابیر دیگر فرماندهی جبهه داخلی در اراضی اشغالی است.
اسماعیل مسلمانی تحلیلگر سیاسی فلسطینی به العالم گفت:«گردان قدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین, تهدید کرده است با هرگونه تجاوزی برخورد مضاعف خواهد داشت و اجازه نخواهد داد کسانی که خون فلسطینان را می ریزند روز خوشی داشته باشند.»
کابینه رژیم اشغالگر با اقدام اخیر خود موجب افزایش تنش علیه این رژیم شده است و در حال حاضر رژیم اشغالگر سناریوهای مختلفی را در برابر خود می بیند. در چنین شرایطی گروههای سیاسی در تل آویو خواستار آنند در برابر حملات موشکی مقاومت, واکنش های حساب شده انجام شود تا شاهد آغاز مرحله ای نباشند که از آن به مرحله غیر قابل بازگشت یاد کرده اند.
در هر حال اسرائیل بر اساس عادت, این بار نیز آغازگر تنش بود اما پس از مشاهده واکنش مقاومت فلسطین, فریاد و فغان سر داد و خواستار کمک برای رهایی از خطر موشک های مقاومت شد و مشخص شد بحران سیاسی, نظامی و اقتصادی که دامنگیر فلسطین اشغالی شده است مشکل بسیار بزرگی است و نمی خواهد در چنین مرحله ای مشکل دیگری بر مشکلاتش افزوده شود.

یک نویسنده فلسطینی و استاد علوم سیاسی با تمجید از درایت و توانمندی جنبش جهاد اسلامی فلسطین در نبرد دو روزه اخیر با رژیم صهیونیستی و مدیریت این نبرد، اعلام کرد مقاومت در این دو روز اخیر در نوار غزه تنها حدود ۲۰ درصد از توانش را به نمایش گذاشت.
سامی الاخرس در تحلیل حوادث روز‌های اخیر در اراضی اشغالی و نوار غزه و توافق آتش بس میان جنبش جهاد اسلامی فلسطین و رژیم اشغالگر صهیونیست گفت: به دور از هرگونه بزرگنمایی باید بگوییم برداشت مردم ما از اتفاقات اخیر این است که مقاومت با تدبیر و درایت کامل عملیات فریاد سپیده دم (صیحة الفجر) را مدیریت کرد. عملیات اخیر مقاومت عملیاتی حساب شده بود و مقاومت برای این عملیات بانک اهداف مشخصی را در اختیار داشت در مقابل اشغالگران هیچ هدف مشخصی نداشتند. هدف اصلی آنان شهروندان و مناطق مسکونی بودند. سخنان زیاد نَخّالة دبیر کل جنبش جهاد اسلامی فلسطین هم سخنانی درست و بیان واقعیت‌ها بود، زیرا در سخنانش مبالغه گویی نکرد بلکه مطالبات واقعی مردم را بیان کرد. واقعیت این است که مردم فلسطین و ساکنان نوار غزه امنیت می‌خواهند. اقدام اشغالگران در کشتاری که پس از سخنان دبیر کل جهاد اسلامی به راه انداختند ناشی از خشم و ناامیدی آنان از این سخنان است. مبارزان مقاومت ثابت کردند در کنترل اهداف و مدیریت زمان تجربه دارند، اگر چه در درگیری‌های اخیر مناطقی هدف قرار گرفت و تعدادی کشته شدند، اما اولین عملیاتی بود که مردم ما شاهد آرامش و اعتماد به نفس در نیرو‌های مقاومت بودند. در چنین شرایطی سخنان منطقی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی توانست بحران بزرگ سیاسی در رژیم صهیونیستی را افزایش دهد. می‌توان گفت: عملیات فریاد سپیده دم، عملیاتی بود که مقاومت آن را در در دو جنبه نظامی و سیاسی مدبرانه پیش برد. این عملیات که پس از شهادت بهاء ابوالعطا آغاز شد، واکنش مستقیم مقاومت به تجاوزات دشمن بوده است.
این کارشناس درباره رقابت میان بنیامین نتانیاهو و بنی گانتس برای تشکیل کابینه در اراضی اشغالی گفت: بنیامین نتانیاهو سعی کرد با حمله اخیر به نوار غزه و به شهادت رساندن بهاء ابوالعطا از فرماندهان شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین در این مرحله حساس، گام رو به جلویی بردارد و، چون گذشته بحران‌های داخلی فلسطین اشغالی را به جا‌های دیگر بکشاند. او حتی در پی آن بود تا ما را وارد جنگ بی برنامه کند و از این طریق اهداف سیاسی و داخلی خود را محقق سازد، اما آنچه در روز‌های گذشته رخ داد موجب شد تا دستاورد نتانیاهو، بدتر از آنی باشد که پیش از این با آن مواجه بود. او در حال حاضر در برابر معادلات و مطالبات داخلی جدیدی قرار گرفته است ضمن اینکه در چنین شرایطی با اتهام‌های متعدد فساد و دریافت رشوه نیز روبروست. در این اوضاع، مشکلاتش برای تشکیل کابینه و از سویی تعهداتش به مصر درباره توافق آتش بس با مقاومت موجب می‌شود تا دستاوردی نداشته باشد. در مقابل مقاومت توانست شرایطی را در آتش بس بر اشغالگران تحمیل نماید و همین تحفه‌ای برای نبرد‌های آتی است. شرایط سه گانه مقاومت برای آتش بس شاید شرایط ساده‌ای به نظر برسد، اما شرایط ارزشمندی است. البته باز هم لازم است مقاومت فلسطین با ساماندهی اوضاع داخلی، تجدید قوا کند، زیرا نبرد اخیر، نبرد بزرگ و سختی بود. نیاز است مقاومت با دیگر گروه‌ها رایزنی و تبادل نظر داشته باشد و به تفاهمات گسترده‌ای برسد تا اجازه ندهد راهبرد دشمن برای جدا کردن گروه‌های مقاومت فلسطین از همدیگر محقق شود. دشمن در همین چارچوب سعی می‌کند نبرد اخیرش را نبردی با جنبش جهاد اسلامی معرفی کند، اما واقعیت این است که حملات رژیم صهیونیستی، حمله به تمامی مردم فلسطین بود. همه گروه‌های مقاومت باید بدانند ترور بهاء ابوالعطا، اقدام برای ترور یکی از فرماندهان جهاد اسلامی نبود بلکه این اتفاق، نتیجه حمله به مردم فلسطین است. مقاومت باید بداند شگرد نتانیاهو برای ایجاد شکاف در میان گروه‌های مقاومت فلسطین، تمرکز بر این مسئله است که مدعی شود خواستار تنش علیه فلسطینیان نیست بلکه اقدام اخیرش علیه جنبش جهاد اسلامی بوده است.
سامی الاخرس در ادامه گفت: به گمان من جنبش جهاد اسلامی به ویژه گردان‌های قدس در عملیات فریاد سپیده دم حتی ما فلسطینیان را هم غافلگیر کرد، زیرا برداشت ما از مقاومت نیز تا این سطح از تدبیر، شایستگی و هوشمندی نبود. روند مدیریت میدان از سوی مقاومت جالب توجه بود، آنان با زمان و مکان شناسی مناسب پیام‌های خوبی را برای همگان در رژیم صهیونیستی، اعم از نتانیاهو، گانتس و دیگران ارسال کردند. البته من معتقدم آنچه مقاومت در عملیات فریاد سپیده دم نشان داد تنها ده تا بیست درصد توان آنان بوده است.

ائل ابوعوده مسئول جنبش المجاهدین در نوار غزه گفت: اگر اشغالگران بار دیگر برای اجرای سیاست ترور‌ها تلاش کنند، مسئول پیامد‌های آن خواهند بود.
ابوعوده افزود: بنیامین نتانیاهو شکست خورد و در برابر ضربات مقاومت سردرگم و دستپاچه شده بود. مقاومت همچنان قدرت بازدارندگی و ضربه زدن به دشمن را دارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حال و هوای بازار شهرکرد و درد و دل مردم
طنین مناجات معتکفان در دومین روز خلوت با معبود یکتا
با یک کوله پشتی تا آرامش
بهره برداری از زمین چمن مصنوعی مجتمع ورزشی شهید بهمنی هفتکل
عارف: بازاریان و دانشگاه‌ها پشتوانه انقلاب هستند
استرداد 12 ميليارد به مالباختگان فضاي مجازي
اجرای طرح جدید کالابرگ و واریز ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر
سیصد و هشتاد و پنجمین جلسه شورای شهر تهران
بدهی ۲ هزار میلیارد تومانی خودروسازان به مراکز اسقاط کشور
پوشش برنامه‌های شهادت حضرت شاهچراغ در شبکه های ملی
اسامی داوران هفته بیست و دوم لیگ برتر فوتسال
بازگشت تردد ناوگان حمل و نقل در گمرک دوغارون به روال عادی
برگزاری دسته‌های عزاداری در شام شهادت حضرت زینب (س)
امداد نیرو‌های هلال احمر به ۱۱ مادر باردار در آذربایجان‌غربی
میثاق‌نامه اصناف و بازاریان نهاوند در حمایت از آرامش بازار و محکومیت اغتشاشات
پایان نیم فصل لیگ یک فوتبال با تساوی نفت و گاز و هوادار
استقلال ایران اسلامی خط قرمز مردم
ثبت نام انتخابات شورا‌های اسلامی شهر‌ها از ۲۱ دی ماه و برای اولین بار به صورت الکترونیک آغاز می‌شود
گرمسار میزبان مسابقات گلوله‌زنی قهرمانی ایران
دریای خزر تا اوایل هفته آینده آرام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر
قطع جریان گاز فردا در بخشی از خیابان‌های شهر اصفهان
کاهش دما در استان کرمان
با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند
هوای خراسان رضوی سردتر می‌ شود
سرمای شدید و یخبندان در زنجان
تجهیز و غرفه بندی روستابازار پارک شهر در اراک
حضور پزشکیان در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال 
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۴ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۷ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
افتتاح شهربازی در جنوب شهر شیراز  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)