• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۷۲۴۸۴
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۸ - ۰۰:۱۲
اقتصادی » مسکن
گفتگوی ویژه خبری شبکه ۲ سیما

طرح اقدام ملی مسکن‎‎؛ محرکی برای خروج از رکود

معاون وزیر راه با اشاره به اینکه ساخت ۴۰۰ هزار واحد مسکونی در طرح اقدام ملی مسکن، محرکی برای خروج از رکود است گفت: عملیات اجرایی بیش از ۱۸۰ هزار واحد مسکونی آغاز شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، محمود محمودزاده با حضور در برنامه گفت و گوی ویژه خبری پنجشنه شب شبکه دو سیما افزود: در اقدام ملی مسکن بنا بر تاکید و سیاستگذاری وزارت راه وشهرسازی، عملیات اجرایی ۴۰۰ هزار واحد مسکونی، امسال باید آغاز شود.
وی، تولید مستمر مسکن را از سیاست‌های وزارت راه و شهرسازی برشمرد و تاکید کرد: ساخت واحد‌های مسکونی به این ۴۰۰ هزار واحد، محدود نمی‌شود و ادامه خواهد داشت.
آقای محمودزاده افزود: بر اساس پیش بینی‌های برنامه ششم توسعه و طرح جامع مسکن، کشور در سال، بین ۹۰۰ هزار تا یک میلیون واحد مسکونی نیاز دارد، اما به این معنی نیست که دولت این میزان مسکن را تولید کند، زیرا چنین توانی ندارد و همچنین برخی دهک‌ها نیاز به کمک دولت ندارند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

او ادامه داد: این ۴۰۰ هزار واحد بیش از ۴۰ میلیون مترمربع زیربنا دارد و بین ۸۰ تا ۱۰۰ هزار میلیارد تومان گردش اقتصادی این طرح است به جز زمینی که برای آن تخصیص داده شده است و امیدواریم نقش ویژه‌ای را در رونق تولید در حوزه صنعت ساختمان بر عهده بگیرد.
معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی با بیان اینکه در ۴ استانی که ثبت نام کردیم از سه روز پیش از آن اطلاع رسانی نمودیم، گفت: ثبت نام در هر استان فقط یک بار نیست بلکه هر استانی که بتواند پیش نیاز‌های ساخت واحد‌های مسکونی از جمله زمین را تامین کند، در چند مرحله ممکن است نام نویسی انجام شود بنابراین کسانی که در این مرحله به آن‌ها نوبت نرسیده است در صورتی که استان‌ها زمین تامین کنند در مراحل بعدی نام نویسی می‌شوند.
آقای محمودزاده افزود: در مرحله اول نام نویسی، ظرفیت استان قم پر شد و ظرفیت برخی شهر‌های استان خراسان شمالی هنوز باقیمانده است. خراسان جنوبی تا روز بعد ادامه داشت و در استان سیستان و بلوچستان هم ظرفیت برخی شهر‌ها تا دیروز پر نشده بود.
او اضافه کرد: مشکل فقط در استان قم بود به علت حجم تقاضا و زمین کمی که تامین شده بود. امیدواریم با تلاش مسئولان این استان برای تامین زمین و ظرفیت ساخت، بتوانیم دفعات مکرری برای طرح اقدام ملی مسکن نام نویسی کنیم.
معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی گفت: تا کنون در استان قم ۴۴۰۰ نفر، در استان سیستان و بلوچستان حدود ۱۰ هزار نفر، در خراسان جنوبی حدود ۲۵۰۰ و در استان خراسان شمالی نیز حدود ۲۴۰۰ نفر در طرح اقدام ملی مسکن، نام نویسی کرده اند.
وی گفت: نام نویسی در این مرحله طرح اقدام ملی مسکن به اینترنت پرسرعت نیاز نداشت، زیرا فقط کد ملی افراد گرفته می‌شد و بارگذاری مدارک دیگر را به مرحله بعد واگذار کردیم.
او ادامه داد: البته هر کسی که موفق به نام نویسی شد به این مفهوم نیست که ثبت نام نهایی شده است بلکه بعداً باید مدارک آن‌ها بررسی شود و از سامانه ثبت احوال، سامانه ثبت اسناد و سامانه بانک باید استعلام‌های مربوط را انجام دهیم.
آقای محمودزاده با اشاره به اینکه در برخی از استان‌ها مانند استان‌های شمالی زمین دولتی وجود ندارد، گفت: تاکنون حدود ۷ هزار هکتار زمین برای اجرای طرح اقدام ملی مسکن تامین شده است.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی هم با حضور در این برنامه گفت: هر طرح که به خانه دار شدن مردم و تعادل عرضه و تقاضا و تعادل بخشی به بازار مسکن کمک می‌کند به کاهش رکورد مسکن هم کمک می‌کند.
آقای مجید کیانپور افزود: از حدود یک سال و نیم پیش تا کنون صحبت از ساخت ۴۰۰ هزار واحد مسکونی در قالب طرح اقدام ملی مسکن است. این کار قطعا برای تاثیر در بازار مسکن، محرک است، اما نحوه توزیع این واحد‌ها میان اقشار و دهک‌های مختلف جامعه، نامشخص است و بسیاری از مردم از نحوه ثبت نام این طرح هم ناراضی هستند و برخی به اینترنت پرسرعت دسترسی ندارند.
وی ادامه داد: برای ایجاد عدالت و اینکه همه اقشار جامعه هدف این طرح موفق به ثبت نام شوند باید زمان مناسبی در نظر گرفته شود و خانه اولی‌ها و زوج‌های جوان در اولویت باشند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نشست دبیران ستاد اقامه نماز منطقه دوی کشور در بندرعباس
جغتای، میزبان شهید گمنام دفاع مقدس
راننده تاکسی میاندوآبی سکه‌های طلا را به صاحبش برگرداند
دیدار استاندار گیلان با نخست وزیر جمهوری داغستان روسیه
بسته خبری تلنگر پل ارتباطی مخاطبان با خبر همدان
نمایشگاه اسوه بسیج در مشگین شهر
غربالگری رایگان دیابت در مراکز درمانی کبودراهنگ
رویداد ملی قهرمان و تقریظ رهبرانقلاب بر سه کتاب در تبریز
جام جهانی نوجوانان ۲۰۲۵ در قطر؛ صعود ایتالیا، ژاپن و برزیل به یک چهارم نهایی
نماینده کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در خصوص سد ماندگان
بررسی وضعیت آب گلستان در چهارمین جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم استان
واکنش مدیر عامل سازمان بهشت زهرا به شایعه قطعه‌ ویژه طبقات مرفه
تشییع پیکر یک شهید گمنام در شهرستان مه‌ولات
برگزاری قرارگاه تحول و توانمندسازی محلات کشور در مشهد
اهدای اسناد و کتب چاپ سنگی توسط خیر ارومیه‌ای
فینالیست شدن ساروی و هدایتی
یزد الگوی ملی توسعه اندیشه‌محور می‌شود
دور سوم انتخابی جام جهانی در کونکاکاف؛ پاناما، کوراسائو و هائیتی، مسافران جام جهانی
هشتمین نمایشگاه جامع صنعت کشاورزی در چهارمحال و بختیاری
مرمت پل تاریخی سلطان بوکان با کمک علاقه‌مندان میراث‌فرهنگی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازدید استاندار کرمان از کلاس‌های کانکسی هنرستان فدک
برندگان مرحله ششم پیش‌فروش سکه مشخص شدند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی
چه کسی باعث ناترازی بانک آینده شد؟
پیگیری دغدغه رئیس جمهور در سیستم آموزش عالی کشور
تداوم تخلفات در نبود نظارت
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۷
برپایی نمایشگاه عرضه محصولات روستایی در چهار باغ اصفهان
­ اسماعیلی، مرد طلایی کشتی فرنگی ایران
هشدار هواشناسی مازندران؛ کاهش کیفیت هوا در راه است
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
گام جدید واشنگتن علیه کاراکاس
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۲ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
استاد دانشگاه امیرکبیر در لیست پراستناد‌های ۲۰۲۵  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)