• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۷۷۹۵۵
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۳
بین الملل » تحلیلی

لغو سفر شاهزاده انگلیسی به بحرین

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن؛ شاهزاده اندرو (Andrew )، فرزند سوم ملکه الیزابت دوم، که به علت رسوایی فساد اخلاقی و اتهام تجاوز جنسی به کودکان، این هفته از ایفای وظایف سلطنتی مجبور به کناره گیری شد ، سفرش را به بحرین لغو کرد.

قرار بود شاهزاده انگلیسی روز شنبه برای آنچه که فعالیت‌های خیریه نامیده می‌شود، به بحرین برود، اما در پی رسوایی‌های اخیر، وی ممکن است برای پاسخگویی به نقشش در رسوایی جنسی جفری اپستین، به آمریکا برود.
اگرچه فرزند ملکه الیزابت دوم، به علت رسوایی دوستی با جفری اپستین، از ایفای وظایف سلطنتی کناره گرفت، درباره نقش وی در شبکه فساد جنسی جفری اپستین، پرسش‌های فراوانی در آمریکا و انگلیس مطرح است.
به نوشته دیلی میرور، قرار بود شاهزاده اندرو در نشستی با حضور نمایندگان رژیم بحرین، از جمله شاهزاده سلمان بن حمد بن عیسی آل خلیفه که ثروتش سه میلیارد پوند براورد می‌شود، شرکت کند. شاهزاده رسوای انگلیسی، از دوستان نزدیک خاندان حاکم بر بحرین است و تصویر وی همراه با شاه بحرین، اوایل سال جاری میلادی منتشر شده بود.
جفری اپستین (Jeffrey Epstein) سرمایه‌دار یهودی آمریکایی بود که دختران کوچک را برای اقدامات منافی عفت افراد سرشناس فراهم می‌آورد و خود نیز به سوءاستفادهٔ جنسی از دختران نابالغ متهم شده‌بود. پلیس آمریکا اعلام کرد وی در ۱۹ مرداد امسال، در سلولش در زندان متروپولیتن نیویورک خودکشی کرد.
مرگ مشکوک او که محاکمه اش می‌توانست چهره بسیاری از افراد سرشناس جهانی و فساد اخلاقی ان‌ها را بر ملا کند همچنان بر سر زبانهاست.
اپستین به‌عنوان یک فعال اقتصادی با چهره‌های سرشناس زیادی آشنا بود و به مسائل مالی آن‌ها آگاهی داشت و به همین علت، در مورد خودکشی او تردید‌ها و گمانه‌زنی‌هایی مطرح است. روزنامه نیویورک پست با استناد به گفته‌های یک زندانی پیشین که همبند اپستین بوده، خودکشی یک شخص در آن قسمت از زندان منهتن را غیرممکن دانست. ویرجینیا جوفری دختر جوان و یکی از شاکیان پرونده اپستین، شاهزاده اندرو را متهم کرده که وقتی هنوز به سن قانونی نرسیده بود سه بار به او تجاوز کرده است.
بحرین که بنا به گفته فعالان سیاسی حاکمان آن دوستی نزدیکی با خاندان سلطنتی دارند به تناسب وسعت و جمعیت دارای بیشترین زندانیان سیاسی است.
جلال فیروز نماینده سلب تابعیت شده مردم بحرین گفت:: رژیم آل خلیفه از آغاز نهضت مردم بحرین در بهمن ماه سال ۱۳۹۰ تا کنون به پشتوانه دولت‌های غربی و سکوت مجامع بین المللی تا کنون ۳۵۰ نفر از آزادیخواهان و عدالت طلبان بحرینی را به شهادت رسانده است.
رژیم بحرین همچنین در جریان سرکوب و شکنجه افرادی که خواهان برقراری ازادی و دموکراسی در بحرینند
طی هشت سال اخیر هزاران نفر را زخمی یا در جریان سرکوب و شکنجه دچار نقص عضو کرده است که حتی افراد زخمی از بیم بازداشت ترجیح می‌دهند در خانه‌ها درمان شوند.
رژیم آل خلیفه که از متحدان نزدیک امریکا و انگلیس است همچنین بر اساس امار منتشر شده‌ی نهاد‌های حقوق بشری حدود پنج هزار نفر از ازدایخواهان و عدالت طلبان و خانواده‌های انان را که در میانشان زنان، نوجوانان، روحانیان، استادان دانشگاه و فعالان حقوق بشر وجود دارند به زندان افکنده است.
به گفته فعالان حقوق بشر بحرینی رژیم ال خلیفه همچنین بیش از ۵۸۰ نفر از جمله شماری از روحانیان و نمایندگان مردم بحرین در مجلس این کشور را از کشور خود محروم و سلب تابعیت کرده است.
فعالان حقوق بشر اعلا م کردند: بی شک آمریکا با گرفتن ثروت مردم منطقه به گونه‌ای از دیکتاتور‌ها حمایت می‌کند که آنان با اطمینان از پشتیبانی آمریکا به طور بی سابقه‌ای خشونت‌ها و سرکوب‌های مردم را افزایش داده اند و این نشان می‌دهد که دست آمریکا به خون مردم منطقه به ویژه آزادیخواهان و عدالت طلبان آغشته است.
به گفته دکتر زید العیسی کارشناس سیاسی، رژیم بحرین با دادن پایگاه‌های نظامی به انگلیس و آمریکا و رژیم عربستان و با قرارداد خرید‌های نظامی ۴۶۰ میلیارد دلاری، به غرب باج می‌دهند تا با پشتیبانی آن‌ها در قدرت بمانند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خبر‌هایی ازمناطق مختلف گیلان ۱۴ دی ۱۴۰۴
حضور ناظر چهارمحال و بختیاری در لیگ دسته یک والیبال مردان کشور
زیرساخت های پیاده روی اربعین تقویت شود
­معرفی کادر فنی تیم ملی کبدی ایران در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶
گرامیداشت یاد شهید مداح در شهرستان بافت
رفع مشکلات مسکن گیلان با هم افزایی ظرفیت‌های دولتی و خصوصی
آسمانی شدن پدر شهید حمزه علی سلخوری در لوشان
پنجمین جشنواره غذای گیله خوراک در گیلان
رئیس جمهور صربستان: در جهان قانون زور حاکم است
تشکیل ۲۰ هزار پرونده مربوط به حملات رژیم صهیونی به ایران
پایان مسابقات فوتسال خردسالان شهرستان فارسان
پناهجویان ونزوئلایی نگران آینده خود در آمریکا هستند
پایان مرحله دوم لیگ شنا با صدرنشینی نفت تهران
ارائه بیش از ۲۶ هزار مشاوره فرزندآوری به زوج‌های مراغه‌ای
تصمیم‌گیری درباره فاز دوم پل سه راه جویبار بر اساس ترافیک
شکست تیم شاهوی مهاباد مقابل میهمان خود
اعتکاف، فرصتی سه روزه برای خلوتی خاص از سوی عبد برابر معبود
برگزاری مسابقات مچ اندازی در شهرضا
تجلیل از مداحان اهل بیت (ع) شهرستان تالش
اعطای اختیارات به استانداران در اجرای طرح حمایت معیشتی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
قطع جریان گاز فردا در بخشی از خیابان‌های شهر اصفهان
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر
کاهش دما در استان کرمان
با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند
تجهیز و غرفه بندی روستابازار پارک شهر در اراک
هوای خراسان رضوی سردتر می‌ شود
سرمای شدید و یخبندان در زنجان
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال 
حضور پزشکیان در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۶ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۷ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
افتتاح شهربازی در جنوب شهر شیراز  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)