• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۸۲۶۵۵
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۳۹۸ - ۲۲:۵۶
آذربایجان غربی » اقتصادی

بسیج پیشتاز توسعه و سازندگی کشور

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء ( ص ) گفت: این قرارگاه ۲۵۵پروژه‌ی فعال در تمامی عرصه‌های فنی و مهندسی دارد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان غربی، دکتر سعید محمد ، چهارشنبه شب با حضور در گفتگوی ویژه خبری صداوسیمای مرکز آذربایجان غربی با اشاره به اهمیت بسیج و تفکر بسیجی گفت: حضرت امام خمینی(ره) اعتقاد داشتند که  حرکت کشور هر کجا به کندی پیش رود می‌توان با استفاده از روحیه و تفکری بسیجی مشکل و موانع پیش رو را حل کرد.

وی با اشاره به اینکه امروزه نیز در کشور تمامی مسائل و مشکلات با روحیه و تفکر بسیجی حل می‌شود ، افزود : با داشتن روحیه و تفکر بسیجی می‌توان مسائل و مشکلات را در تمامی زمینه‌های سیاسی ، اجتماعی ، فرهنگی و نظامی حل کرد.
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء ( ص ) با اشاره به نقش بسیج در جنگ اقتصادی گفت : دشمن به طور کلی از مسائل نظامی و عرصه‌های سیاسی نا امید شده است و اقتدار نظامی در سایه تفکر و روحیه بسیج گسترده‌تر شده است.
وی ادامه داد : دشمن با ناجوانمردی کامل به عرصه‌های معیشتی مردم حمله برده و جنگ تمام عیار اقتصادی را ایجاد کرده است.
دکتر محمد با اشاره به ماموریت اصلی قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء ( ص ) اضافه کرد : قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء ( ص ) در سال ۱۳۶۸ تاسیس شد و در دوران اول قرارگاه مشغول بازسازی کشور بودیم و بعدا وارد توسعه و سازندگی زیرساخت‌های کشور شدیم و بعداز این دوران نیز دوران انحصار کشنی را تجربه کردیم .
سردار محمد به پروژه‌های در دست اجرا اشاره کرد و افزود: قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء ۲۵۵پروژه‌ی فعال در تمامی عرصه‌های فنی و مهندسی دارد.
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء ( ص ) ادامه داد:در حوزه نفت و گاز در بخش هایتک کشور امروز بی نیاز است.
وی ادامه داد: قرارگاه به عنوان نخ تسبیح توانسته است تمامی اجزای صنعت در کنار هم دیگر نگه دارد.
سردار محمد ادامه داد: قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء تاکنون بیش از ۸۰۰کیلومتر تونل سازی و ۲۵۰کیلومتر مترو در شهر‌های مختلف کشور احداث و یا در حال احداث بر عهده دارد.
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء ( ص ) گفت: در زمینه بندرسازی ، پست اسکله‌ها و لایروبی‌ها خوشبختانه کشور خود کفا شده است.
وی با اشاره به پروژه‌های قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء در آذربایجان غربی گفت:این استان یک استان مرزی است که مردمانش در طول دوران ۸سال دفاع مقدس در کنار رزمندگان اسلام برای دفاع کیان اسلامی ایستادگی و مقاومت کرده اند و امروز وظیفه سپاه و قرار گاه سازندگی این است که در توسعه و بازسازی این مناطق نقش موثری را ایفا بکند.
سردار محمد افزود:قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء ( ص ) در طول ۳۰سال گذشته ، ۱۲۵پروژه در استان آذربایجان غربی اجرایی شده است که ۱۲۰پروژه‌ی آن به اتمام رسیده و ۵پروژه‌ی آن در دست اجرا است که ارزش ریالی این پروژه‌ها یک هزار و ۳۷۰میلیارد تومان می‌باشد.
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء ( ص ) بیان کرد:برای اجرای این پروژه‌ها، ۱۵۰دستگاه ماشین آلات و ۳هزار نیروی انسانی به صورت مستقیم و غیرمستقیم مشغول فعالیت هستند.
سردار محمد با اشاره به تونل انتقال آب کانی سیب افزود:این پروژه از مهمترین پروژه‌های قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء ( ص )  است که از ۳۶کیلومتر طول این تونل، ۳۱کیلومتر آن حفاری شده و با اتمام این طرح سالانه بیش از ۶۰۰میلیون مترمکعب آب وارد پیکره دریاچه ارومیه خواهد شد.
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء ( ص ) به منابع اعتباری این پروژه اشاره و اضافه کرد:منابع اعتباری این پروژه کمی ضعیف شده بود که در سفر دو هفته پیش معاون اول رئیس جمهور به آذربایجان غربی این قول داده شد که این منابع تامین شود.
وی ادامه داد: پروژه‌ی دیگر قرارگاه، نیروگاه سردشت بود که در نقطه صفر مرزی احداث شده و بیش از ۳۸۰میلیون مترمکعب آب را می‌تواند ذخیره و ۱۵۰ مگاوات برق را تولید کند.
سردار محمد افزود: این پروژه هدیه به مردم مظلوم و عزیز سردشت بود که در جنگ تحمیلی صدمات بسیار شدیدی را متحمل شدند.
سردار محمد به اقدامات قرارگاه در حوزه محرومیت زدایی گفت: قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا ( ص ) در آذربایجان غربی بیش از ۱۷۰میلیارد ریال پروژه محرومیت زدایی اجرا کرده است.
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء ( ص ) افزود:برای توسعه زیرساخت‌های عمرانی و صنعتی آنچه شدیدا نیازاست یک خودباوری و عدم نگاه به غرب است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضرورت احداث کمپ ترک اعتیاد در بستان‌آباد
کشف ۳۱ هزار لیتر سوخت قاچاق در حاجی آبادِ هرمزگان
گسترش همکاری ها بین آذربایجان شرقی و جمهوری آذربایجان
ایران جان، مقوم انسجام و امید ملی
هشدار نارنجی تشدید گردوخاک با منشا عراقی در خوزستان
نظارت هوشمند در جاده‌های سیستان و بلوچستان تقویت می‌شود
اختصاص ۲ آمبولانس پیشرفته به بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
اعتبار امروز تبریز ریشه در هویت تاریخی آن دارد
بارش پراکنده باران در سمنان
هم‌اندیشی فرمانده سپاه خوزستان با قضات بسیجی؛ قدردانی از همراهی دستگاه قضا در مأموریت‌ها
لزوم رعایت توصیه‌های ایمنی هنگام استفاده از شوینده‌ها
اضافه شدن یک دستگاه آمبولانس به ناوگان نقلیه بیمارستان بزرگ دزفول
برخورد دستگاه قضایی خوزستان با فساد در طرح‌های فاضلاب
بسته خبر‌های کوتاه ۵ اسفند چهارمحال و بختیاری در یک نگاه
واگذاری زمین باید باتوجه به ملاحظات زیست محیطی انجام شود
توسعه فیبرنوری گامی به سوی ارتقای زیرساخت شبکه ارتباطی خوزستان
اوقات شرعی اهواز، ۶ اسفند ۱۴۰۴
ممنوعیت تردد شناور‌های خودروبر از بنادر چارک و آفتاب به کیش، فردا از ساعت ۱۳
اجرای طرح آسفالت معابر شهر دوگنبدان
درخشش تیم موی تای بانوان زنجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سقوط یک فروند بالگرد در درچه اصفهان
ثریا آقایی به کشور بازگشت
تغییر مسیر خط ۸۰ اتوبوسرانی اصفهان
اعلام آمادگی دولت برای حضور در دانشگاه‌ها
باید به طور کامل در کنار حوزه کارگری ایستاد
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۵ اسفند ۱۴۰۴
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود
شهادت خلبان و کمک خلبان در درچه خمینی شهر
رسیدگی به شکایت داوطلبان رد صلاحیت شده شورا‌ها
تماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و امارات
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۵ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
پیش بینی خیزش گردوخاک محلی در خوزستان
شیفت عصر مدارس مازندران فردا چهارشنبه تعطیل شد/ فعالیت ادارات تا ۱۲ ظهر
پیش بینی ۴ ایستگاه نوروزی برای راهنمایی و پذیرایی از مسافران نوروزی در میبد
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۷ نظر)
نارضایتی شدید خدمه ناو هواپیمابر فورد برای تمدید ماموریت  (۲ نظر)
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است  (۲ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
استقبال از ناوگروه نیروی دریایی سپاه  (۱ نظر)
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
اصلاح قوانین برخورد با حمل سلاح سرد  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)
الزام نانوایی‌های سنگکی و بربری زنجان به پخت نان تا یک ساعت پس از افطار در روزهای تعطیل  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)