قدردانی استاندار از درایت و هوشمندی پلیس استان مرکزی
استاندار مرکزی در دیدار با فرمانده و جمعی از کارکنان انتظامی استان گفت: ناجا در حوادث اخیر تفکر بسیجی خود را به زیبایی هرچه تمامتر به نمایش گذاشت.

به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ استاندار با قدردانی از تدبیر، هوشمندی و اقتدار کامل نیروی انتظامی در مدیریت نا آرامی های چند روز اخیر، گفت: ناجا در حوادث اخیر، تفکر بسیجی خود را به زیبایی هرچه تمامتر به نمایش و دشمنان ایران اسلامی را در رسیدن به اهداف شوم خود ناکام گذاشت.
سید علی آقا زاده با قدردانی از درایت و هوشمندی پلیس استان مرکزی با اشاره به مدیریت موثر و بی مانند پلیس در پایان دادن به اغتشاشات اخیر گفت: کارکنان فداکار نیروی انتظامی از زمان اعلام طرح اصلاح مصرف سوخت (بنزین ) در میدان حاضر شده و با جانفشانی و از خودگذشتگی با اغتشاشگران مقابله کردند که من به نمایندگی از دولت، وظیفه خود می دانم از رشادت و از خودگذشتی فرد فرد این عزیزان تقدیر و تشکر کنم.
بالاترین مقام اجرایی در استان مرکزی، با توصیف ابعاد مختلف عملکرد ناجا در مدیریت نا آرامی های چند روز اخیر اظهار داشت: تدبیر، هوشمندی و اقتدار کارکنان پلیس، در مقابله با اغتشاشگران بسیار عالی بود و فرمانده انتظامی در استان مرکزی با تعامل فراگیر و مناسب خود با سایر نیروها چون سپاه، بسیج، ارتش، و هلال احمر، اورژانس، آتش نشانی و ... توانست از هرگونه خسارت جانی و مالی به اموال مردم در نا آرامی های مذکور، پیشگیری کرده و استان مرکزی را به یکی از امن ترین استان های کشور در حوادث گذشته تبدیل کند.
مهندس آقا زاده با بیان اینکه بی تردید از خودگذشتگی نیروهای پلیس ذخیره آخرت برای آن ها خواهد بود اظهار داشت: ناجا در حوادث اخیر تفکر بسیجی خود را به زیبایی هرچه تمامتر به نمایش گذاشت و با صلابت و درایت ماموریت های خود را به سر منزل مقصود رساند و بار دیگر دشمنان این مرز و بوم را در رسیدن به اهداف شومشان، ناکام گذاشت.
استاندار استان مرکزی با قدردانی از تعامل خوب مردم ولایتمدار و انقلابی استان مرکزی در حوادث روز های گذشته یادآور شد: مردم همواره با حمایت از حافظان امنیت، نشان داده اند که امنیت برای آنان از هرچیزی ارجح تر است و هرگز اجازه ضربه زدن به امنیت کشور را به عوامل داخلی و خارجی دشمن نخواهند داد.
وی خاطر نشان کرد: در حوادث اخیر هماهنگی، تعامل و اعتماد متقابلی که میان نیروهای امنیتی، انتظامی، دستگاه قضائی و استانداری وجود داشت، سرمایه عظیمی برای امنیت استان مرکزی در کنترل مطلوب حوادث اخیر بود که بار دیگر نقش تعاون، اتحاد و همفکری را در ایجاد امنیت همگانی به خوبی نشان داد.
رئیس شورای تأمین استان مرکزی در پایان برقراري امنيت را کاري بسيار دشوار خواند و افزود: با وجود آن که به دلیل برخی از تجمعات کارگری و دیگر مشکلات اقتصادی، احتمال وقوع هرگونه حادثه در طرح سهمیه بندی سوخت در این استان وجود داشت، اما ماموران پليس با تلاش هاي شبانه روزي و اقدامات پیشگیرانه خود به خوبي از عهده اين وظيفه بزرگ و خدمات رساني مطلوب به شهروندان برآمدند و در دفاع از حریم امنیت مردم، بسیار خوش درخشیدند و در میدان عمل، با پوشش چتر امنیتی مطلوب بر گستره جغرافیایی استان، هرگونه حادثه ای را در نطفه خفه کردند.