• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۰۲۹۶۲
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۹
بین الملل » تحلیلی

راه های پایان دادن به تسلط دلار آمریکا

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ روزنامه اینترنتی رأی الیوم با اشاره به تحریم‌های آمریکا علیه بسیاری از کشور‌ها از جمله کشور‌های اروپایی، ایران و متحدان آن، افزود اکنون زمان آن رسیده است که کشور‌های جهان با موضع گیری به تسلط دلار آمریکا بر اقتصاد جهانی پایان دهند و دینار طلایی اسلامی که مالزی، ایران، ترکیه و قطر به دنبال استفاده از آن در تبادلات تجاری خود هستند، می‌تواند به منزله اقدامی مفید در این زمینه باشد.
رأی الیوم در سرمقاله خود نوشت: اقدام آمریکا در تحریم دو طرح خط لوله گازی نورد استریم و ترک استریم و مسدود کردن دارایی‌ها و اموال همه شرکت‌های روسی، اروپایی و ترکیه‌ای شرکت کننده در این دو طرح به منزله گامی بود که کاسه صبر را لبریز کرد تا جاییکه ایجاب می‌کند برای پایان دادن به این قلدرمآبی آمریکا، اقدامی گروهی انجام شود.
گستره تحریم‌های آمریکا علیه بسیاری از کشور‌ها گسترش یافت و برخی کشور‌های بزرگ مانند چین، روسیه، کره شمالی، کانادا، بیشتر کشور‌های اروپایی و همچنین ایران و متحدان آن را شامل می‌شود. این اقدام به منزله جنونی بی سابقه است که امنیت و ثبات جهان را تهدید می‌کند. بدون تردید، این موضوع در پایان باعث آسیب فراوان به آمریکا خواهد شد.
واکنش به این قلدرمآبی آمریکا باید از طریق پایان دادن به تسلط دلار بر اقتصاد جهانی و یافتن ارز‌های جایگزین انجام شود؛ ارز‌هایی که محدودیت‌های این اقتصاد را از بین ببرد و از طریق مواضع گروهی بین المللی، قوی‌ترین سلاح آمریکا یعنی تحریم‌ها را از دست این کشور بگیرد.
چین و روسیه درباره استفاده از ارز‌های محلی برای پرداخت هزینه همه معاملات تجاری بین خود توافق کردند. چین از «یوآن طلایی» جدید به عنوان ارز اصلی نرخ گذاری نفت استفاده کرد و به از بین بردن تسلط دلار طی پنج سال متعهد شد. آمار‌های رسمی حاکی از آن است که میزان مبادلات با ارز جدید چین، به سرعت در حال افزایش است.
دکتر ماهاتیر محمد نخست وزیر مالزی شنبه اعلام کرد مالزی، ایران، ترکیه و قطر به دنبال اجرای معاملات تجاری خود با استفاده از طلا و شیوه تهاتر هستند.
وی تأکید کرد در نشست اسلامی کوالالامپور موضوع ازسرگیری استفاده از دینار طلایی و یافتن سازوکاری برای اجرای آن بین این کشور‌ها به منظور در امان ماندن از هر نوع تحریم‌های آینده آمریکا مطرح شد.
شمار مسلمانان جهان در حال افزایش است و از یک میلیارد و پانصد میلیون نفر فراتر رفته است. مسلمانان و کشورهایشان می‌توانند برای پایان دادن به تسلط دلار، در حمایت از رویکرد‌های چین و روسیه، ائتلاف اقتصادی تشکیل دهند و از این اقدام به عنوان یکی از راه حل‌های اثربخش برای رویارویی با اقدامات آمریکا علیه عرب‌ها و مسلمانان و گسترش و تشدید اسلام هراسی در غرب استفاده کنند.
معمر قذافی (دیکتاتور معدوم لیبی) از همان ابتدا درباره این موضوع هشدار داد و اقدامات عملی را برای ایجاد «دینار آفریقا» با حمایت طلا، به عنوان ارز یکپارچه این قاره در رویارویی با دلار و یورو آغاز کرد. این اقدامِ حاکمیتی بود که به ایجاد انقلاب ساختگی در لیبی با هدف زمینه سازی برای مداخله پیمان ناتو، سرنگونی نظام وی، کشتن او با روشی وحشیانه و تبدیل لیبی به کشوری شکست خورده منجر شد.
در پایان این سرمقاله آمده است دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا نخواهد توانست با همه جهان بجنگد و با افزایش اعمال تحریم ها، اقتصاد جهانی را نابود کند. واکنش به اقدامات وی باید از طریق تلاش برای یافتن جایگزین‌های دلار و پایان دادن به تسلط آن و نظام مالی جهانی تحت سیطره آن، انجام شود. بر این باوریم که مسیر آغاز شده و با سرعت در حال افزایش است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آزادسازی۵۶ هزار مترمربع از زمین های ملی در لرستان
آمادگی همه جانبه آذربایجان شرقی برای برگزاری انتخابات
تصویب ۲۹ طرح اقتصادی در کارگروه امور زیربنایی سیستان و بلوچستان
ضرورت بهبود وضعیت اقتصادی و توجه به معیشت مردم
زیبایی و تنوع بازار بزرگ رشت
آزادی ۴۹ نفر به مناسبت ولادت امام علی (ع) در آذربایجان‌شرقی
بازپس‌گیری هزاران هکتار اراضی در سیستان و بلوچستان
بازدید میدانی از روند تکمیل بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی سایت لاکان
اعزام بیش از ۳۰۰ زائر اولی از سیستان و بلوچستان به مشهد مقدس توسط کانون‌های خدمت رضوی استان
اشتیاق دختران دانش آموز در اعتکاف ماه رجب
اجرای طرح آموزش ایمنی مدارس حاشیه راه‌ها در جنوب سیستان و بلوچستان
همدلی مسئولان و بصیرت مردم، عامل اصلی امنیت سیستان و بلوچستان
آسمان سمنان غبارآلود می شود
اختصاص ۹۰۰ میلیارد ریال برای ارتقای زیرساخت انتقال خون سیستان و بلوچستان
ضرورت ساماندهی قیمتها برای ایجاد ثبات در بازار
آغاز عملیات اجرایی شهرک ۱۰ هزار واحدی گهرباران ساری
وقف ۱۳۰ میلیارد ریالی یک واحد تجاری ـ مسکونی در قائم شهر
نشست بررسی نقاط قوت و ضعف پسته
بسته خبر‌های کوتاه ۱۴ دی در یک نگاه
مساجد بافق پر از شوق و شور و حضور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
سه محور کوهستانی به علت بارش برف مسدود است
تکذیب خبر مجازی شدن امتحانات دانشگاه آزاد
بازدید سرلشکر پاکپور از مراسم سالگرد شهید سلیمانی در کرمان
آغاز اجرای وعده رئیس‌جمهور برای عدالت در توزیع یارانه
آغاز رسمی اجرای طرح جامع حمایت معیشتی و امنیت غذایی
قهرمانی المپیاکوس با گلزنی طارمی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۴ دی
سرشماری حضوری در ۷۰ نقطه از کشور در آبان ۱۴۰۵
جوّی آرام در بیشتر مناطق کشور
تاکید عراقچی بر حمایت ایران از مردم و دولت منتخب ونزوئلا
۶ محور مواصلاتی کشور مسدود است
قالیباف: باور شهید سلیمانی پیروزی ملت ایران بود
تشییع پیکر زنده یاد بهرام بیضایی در آمریکا
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۷ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۹ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)