• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۰۴۰۰۰
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۹
بین الملل » اروپا
معترضان فرانسوی همچنان در اعتصاب

جشن کریسمس با طعم اعتصاب

معترضان فرانسوی در آستانه کریسمس فشار خود را بر دولت افزایش داده اند

  به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه فرانس ۲۴ ، جشن کریسمس در فرانسه امسال در میان اعتصاب کنندگان برگزار می‌شود و اعتصاب کنندگان قصد دارند فشار خود را بر دولت همچنان حفظ کنند. امروز (سه شنبه) در آستانه شب کریسمس، کارکنان راه آهن و مترو اقدامات خود را بر ضد اصلاحات نظام بازنشستگی افزایش داده اند و وضعیت حمل و نقل در پایتخت به شدت مختل خواهد بود. در ایستگاه مترو لیون در پاریس نیز نیرو‌های امنیتی با اعتصاب کنندگان درگیر شدند. 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
مرد جوان فرانسوی گفت: این تازه آغاز راه است. تا زمانی که دولت از طرح اصلاح نظام بازنشستگی صرف نظر نکند، ​ ما نیز از اعتصاب دست برنمی داریم.
یکی دیگر از اعتصاب کنندگان نیز گفت: تا زمانی که دولت از طرح خود صرف نظر نکند، ما نیز بر دولت فشار می‌آوریم و تا پایان کار به اعتصاب خود ادامه می‌دهیم.
به گفته دولت، این جنبش، افراطی شده است.
انیس بوزن (Agnès Buzyn) وزیر بهداشت فرانسه در صفحه توئیتر خود به اقدام اعتصاب کنندگان در ایستگاه لیون واکنش نشان داد و نوشت: تصاویری که دیدم، مرا شوکه کرد. اقدامات آن‌ها (اعتصاب کنندگان) برای استفاده کنندگان از حمل و نقل عمومی خطرآفرین است.
اعتصاب‌ها تا آنجا پیش رفته است که حتی در یک مرکز تجاری در نزدیکی شهر تولوز، مشتریان از اعتصاب کنندگان کنفدراسیون عمومی کار استقبال می‌کنند.
جوان فرانسوی گفت: ما برای اینکه تنها یک جشن کریسمس خود را قربانی کنیم، آماده هستیم؛ چرا که این موضوع (اصلاح نظام بازنشستگی) بر چند نسل آینده تأثیر گذار خواهد بود.
اعتصاب حتی در سه پالایشگاه فرانسه نیز ادامه دارد تا جایی که یکی از این پالایشگاه‌ها فعالیت خود را متوقف کرده و تحویل سوخت به بسیاری از کامیون‌ها غیر ممکن شده است. به گزارش این شبکه تلویزیونی، امسال جشن کریسمس در فرانسه طعم و بوی اعتصاب به خود گرفته؛ چرا که قرار است مراسم آغاز سال نو در میان اعتصاب کنندگان برگزار می‌شود. تا هفتم ژانویه یعنی تاریخی که از سوی دولت برای از سرگیری گفتگو‌ها با شرکای اجتماعی تعیین شده، دو هفته باقی مانده است.
به رغم آنکه روز دوشنبه از شمار اعتصاب کنندگان کاسته شده بود و تنها حدود ۱۰ درصد از کارکنان شرکت ملی راه آهن فرانسه (SNCF) و حدود نیمی از رانندگان اعتصاب کرده بودند، اما وضعیت حمل و نقل روز سه شنبه، در بیستمین روز از اعتصاب، به شدت مختل خواهد بود. این اختلال شبکه حمل و نقل ریلی، قطار‌های بین شهری و مترو پاریس و حومه آن را شامل می‌شود. امروز از ۱۶ خط مترو در پاریس، شش خط کاملاً تعطیل خواهد بود. قرار است شرکت ملی راه آهن فرانسه وضعیت تردد قطار‌هایی که در تعطیلات کریسمس به خصوص روز‌های بیست و هشتم و بیست و نهم دسامبر در مسافت‌های طولانی در رفت و آمد هستند، اعلام کند.
خبرگزاری فرانسه نیز گزارش داد: به گفته لوران برَن (Laurent Brun) دبیر کل اتحادیه کارکنان راه آهن کنفدراسیون عمومی کار (CGT)، اصلی‌ترین اتحادیه کارگری فرانسه، این اتحادیه به منظور حفظ تداوم اعتصاب، اقداماتی را برای کل هفته پیش بینی کرده است. از جمله این اقدامات، ابتکار‌هایی است که برای برگزاری جشن سال نو میان اعتصاب کنندگان در نظر گرفته شده است.
اریک مِیه (Erik Meyer) از اتحادیه "سود-ریل SUD-Rail" در این باره گفت: شنبه بیست و هشتم دسامبر روز سختی خواهد بود؛ چرا که قرار است به دعوت اتحادیه کارکنان راه آهن "کنفدراسیون عمومی کار" و "سود-ریل" اعتصاب سراسری در فرانسه برگزار شود.
"سود-ریل"، (مخفف واژه‌های همبستگی، وحدت و دموکراسی) اتحادیه‌ای است که همه کارکنان بخش حمل و نقل ریلی در فرانسه را شامل می‌شود.
تظاهرکنندگان روز دوشنبه تردد در خط ۱ مترو پاریس و حومه را تا حدودی مسدود کردند و مسیر‌های منتهی به یکی از ایستگاه‌های پایتخت (ایستگاه لیون) را به اشغال خود درآورند. فابین ویلدیو (Fabien Villedieu) نماینده اتحادیه "سود-ریل" که در این اقدام غافلگیر کننده شرکت کرده بود، در گفتگو با خبرگزاری فرانسه گفت: برای ما توضیح می‌دهند که دیگر اعتصابی در کار نیست و همه چیز به خوبی پیش می‌رود. هدف ما از این کار این است که نشان دهیم مصمم هستیم. وی افزود: همه چیز در کشور مسدود شده است. مردم نمی‌توانند سوار قطار شوند. نوعی خشم اجتماعی به وجود آمده که هرگز دیده نشده است. این نماینده اتحادیه از دولت خواست تعطیلات خود را متوقف کنند.
دفتر نخست وزیری فرانسه دوشنبه شب اعلام کرد بر روی برنامه گفتگو با شرکای اجتماعی متمرکز است. قرار است هفتم ژانویه بسیاری از وزرای فرانسه با شرکای اجتماعی در خصوص برخی مشاغل حساس از نظر جسمی و آب و هوایی و نیز مدیریت سال‌های پایانی کار گفتگو کنند. گفتگو‌ها با دیگر اعضای دولت نیز تا پیش از بیست و دوم ژانویه، تاریخ ارائه لایحه در شورای وزرا، ادامه خواهد داشت. موضوع این گفتگو‌ها بیشتر در مورد سال‌های پایانی کار در بیمارستان ها، بازنشستگی تدریجی کارمندان دولت و دستمزد معلمان و مدرسان خواهد بود.
ادوار فیلیپ نخست وزیر فرانسه نیز تا ششم ژانویه "شیوه کاری" مربوط به تراز مالی نظام بازنشستگی را پیشنهاد خواهد کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف بیش از ۴۱۰ تن شن و ماسه قاچاق در شهرستان رشت
آغاز مرحله اول المپیاد دانش‌آموزی از امروز
تهران میزبان هفته دوم سوپر لیگ سبک‌های آزاد کاراته
۱۱۵ طرح بهزیستی مازندران در دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسد
اختصاص ۵۵۰ میلیارد تومان برای آبرسانی در مازندران
نمایش سه فیلم در دومین روز جشنواره فیلم فجر
محدودیت‌های ترافیکی ۱۲ بهمن ماه در بیرجند
ماجرای یک دشمنی ۴۷ ساله با انقلاب اسلامی
کشف کود شیمیایی قاچاق در امیدیه 
اجرای ۳۹۹ طرح آبرسانی در مازندران
بهره‌مندی ۴۵۰۰ هکتار شالیزار مازندران از ۱۲ طرح جدید آبی
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ بهمن ماه ۱۴۰۴
استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی
افتتاح و کلنگ زنی ۳۵۵ طرح برق‌رسانی در خوزستان در دهه مبارک فجر
فعال‌سازی ۲۲۰ واحد تولیدی در آذربایجان‌شرقی
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
پیش‌بینی بارش‌های پراکنده در برخی مناطق کشور
۲۳۷ طرح صنعتی چهارمحال و بختیاری در آستانه بهره‌برداری
گونه معمایی، سینمایی‌ترین قالب است
تولید الکترود نانویی بومی با ایمنی و کیفیت بالاتر در یزد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دبیر شورای امنیت ملی با پوتین دیدار کرد
شنیده شدن صدای مهیبی در بندرعباس
خبر مثبت علی لاریجانی از پیشرفت مذاکرات
ساترا تحریم شد
خبر ترور فرمانده نیروی دریایی سپاه کذب است
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز
اختصاص بودجه به واحد‌های نهضت ملی مسکن در کهگیلویه و بویراحمد
اقدام اروپا علیه‌ ایران برای‌‌ جبران تحقیر از سوی آمریکا و روسیه
حضور رهبر انقلاب در حرم امام خمینی (ره)
پرداخت کالابرگ برای حداقل ۷ دهک درآمدی در بودجه
فرمانده کل ارتش: دست ما روی ماشه است
هیچ ایرانی نباید از خرداد ۱۴۰۵ بدون بیمه باشد
یک کشته و ۱۴ مصدوم در حادثه انفجار واحد مسکونی در بندرعباس
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ بهمن ۱۴۰۴
سپاه از قوی‌ترین و مؤثرترین نیرو‌های ضد تروریستی در دنیاست  (۳ نظر)
جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا در محورهای برون‌شهری استان فارس  (۱ نظر)
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر  (۱ نظر)
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته ۱۴۰۴ کامل پرداخت شد  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
جشن هلهله فرشتگان در شهرکرد  (۱ نظر)
قالیباف: دیکته کردن را مذاکره نمی‌دانیم و نمی‌پذیریم  (۱ نظر)