• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۱۶۱۵۹
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۵
سیاسی » شورای نگهبان
آیت‌الله جنتی:

عملیات دیشب سپاه اول بسم الله بود

دبیر شورای نگهبان گفت: عملیات انتقامی سپاه تازه اول کار و بسم الله اخراج نیرو‌های آمریکایی از منطقه است.

عملیات دیشب سپاه اول بسم الله بودبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان صبح امروز (چهارشنبه) طی سخنانی در جلسه شورای نگهبان با اشاره به شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی و یارانش گفت: شهادت سپهبد سلیمانی مصیبت سنگین و بزرگی برای جهان اسلام، شیعیان جهان و ملت بزرگ ایران بود که تاب تحمل را از همه گرفت.
وی با بیان اینکه شهید سلیمانی فردی بود که هرچه بیشتر با او آشنا می‌شویم عشق‌مان به او بیشتر می‌شود، تصریح کرد: ایشان در میدان رزم در سوریه و عراق بهترین رزمنده بود و با طرح‌هایی که اجرا می‌کرد دشمن را شکست می‌داد.
دبیر شورای نگهبان به ویژگی‌های شخصیتی و معنوی سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی اشاره و خاطرنشان کرد: این شهید والامقام چند ساعت قبل از شهادتش اینگونه می‌نویسد؛ "خداوندا مرا بپذیر، خداوندا عاشق دیدارتم، همان دیداری که موسی را ناتوان از ایستادن و نفس کشیدن نمود، خداوندا مرا پاکیزه بپذیر" که در نهایت به دیدار معشوقش واصل شد.
آیت‌الله جنتی تاکید کرد: با شهادت این سردار سرافراز خسارات فراوانی به ما وارد شد، اما این را باید بدانیم وقتی خداوند متعال تقدیری را رقم می‌زند، مصلحت و برکاتی را هم دارد.
وی با تاکید بر اینکه شهادت مظلومانه سپهبد حاج قاسم سلیمانی و مجاهد بزرگ ابومهدی المهندس و هم‌رزمانشان برکات زیادی داشت، گفت: با شهادت این عزیزان دل‌های متفرق زیادی در عراق به هم متصل شد و بسیاری از درگیری‌های مردم و دولت و گروه‌ها برطرف و مردم متحد شدند.
دبیر شورای نگهبان در همین زمینه اضافه کرد: شهادت این عزیزان در ایران هم یکپارچگی به وجود آورد و دل‌ها را با هم همراه و علیه آمریکا متحد کرد.
آیت‌الله جنتی مراسم باشکوه تشییع امام خمینی (ره) را یادآور و خاطرنشان شد: این مراسم تشییع همچون مراسم تشییع امام راحل با عظمت و پرشکوه بود و همه دیدیم که اقشار مختلف مردم در این مراسم شرکت داشتند.
وی همچنین به جمله معروف امام خمینی (ره) پس از شهادت شهید مطهری که می‌فرمایند؛ «بریزید خون‌ها را زندگی ما دوام پیدا می‌کند. بکشید ما را ملت ما بیدارتر می‌شود. ما از مرگ نمی‌ترسیم...» اشاره و تصریح کرد: همانطور که امام راحل فرمودند، اینگونه اتفاقات در مردم ما بیداری ایجاد می‌کند.
دبیر شورای نگهبان ابراز امیدواری کرد که شهادت سردار سرافراز اسلام و ایران سپهبد حاج قاسم سلیمانی و هم‌رزمانش سقوط و افول آمریکای جنایتکار، اسرائیل کودک‌کش و رژیم سعودی را به دنبال داشته باشد.
وی درباره جان باختن تعدادی از هموطنانمان در مراسم تشییع پیگر مطهر سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در کرمان گفت: خداوند آن‌هایی را که در این راه از دنیا رفتند را رحمت و با شهید سلیمانی محشور کند.
آیت‌الله جنتی در ادامه سخنان خود با اشاره به عملیات انتقام ترور سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی از سوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار داشت: در این عملیات رزمندگان شجاع نیروی هوافضای سپاه با شلیک ده‌ها فروند موشک، پایگاه اشغالی ارتش تروریستی و متجاوز آمریکا موسوم به عین‌الاسد را در هم کوبیدند که این پایگاه نابود شده است.
وی افزود: این عملیاتی که بامداد امروز با نام عملیات سردار سلیمانی و با رمز یا زهرا (س) انجام شد تازه اول کار و بسم الله اخراج نیرو‌های آمریکایی از منطقه است و سایر مجاهدان محور مقاومت در عراق و حزب‌الله لبنان نیز بی‌کار نمی‌نشینند و انتقام خون پاک شهدا را می‌گیرند.
دبیر شورای نگهبان با بیان اینکه باید در برخورد با دشمن نقشه دقیق باشد تا نهایتا شاهد نابودی رژیم منحوس و غاصب صهیونیستی باشیم، گفت: با این اتفاقاتی که رخ داده است مردم روحیه جهادی پیدا کرده و اگر قرار باشد تقابلی صورت گیرد مردم ما آماده جهاد و شهادت هستند.
آیت‌آلله جنتی با بیان اینکه خداوند درجات سپهبد شهید سلیمانی و برادر عزیزمان ابومهدی المهندس و یارانشان را متعالی کند، ادامه داد: امیدواریم خداوند متعال ما را هم مشمول این دعای ماه مبارک رمضان «اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُکَ أَنْ تَجْعَلَ وَفَاتِی قَتْلا فِی سَبِیلِکَ تَحْتَ رَایَةِ نَبِیِّکَ مَعَ أَوْلِیَائِکَ» قرار داده و به ما هم توفیق شهادت در راه خودش را نصیب فرماید.
وی عمر آمریکای جنایتکار و همپیمانانش را رو به پایان دانست و تصریح کرد: آنجایی که توپ و تانک اثر نمی‌کند آنجا خون اثر می‌کند و خداوند انتقام خون پاکی که روی زمین ریخت را خواهد گرفت.
آیت‌الله جنتی در ادامه سخنان خود به حادثه سقوط هواپیمای مسافربری در اطراف فرودگاه امام خمینی (ره) اشاره و خاطرنشان کرد: این اتفاق نیز سخت و دردناک بود و درگذشت جمعی از هموطنان در این حادثه را به بازماندگان این عزیزان تسلیت عرض می‌کنم و از خداوند متعال برای بازماندگان صبر مسئلت دارم.
دبیر شورای نگهبان در پایان با اشاره به حجم بالای کار هیئت‌های نظارت استانی شورای نگهبان در بررسی صلاحیت‌ها گفت: این روز‌ها دست‌اندرکاران انتخابات در استان‌ها و هیئت مرکزی هم شبانه روز درگیر کار و بررسی دقیق صلاحیت‌ها هستند که از همه این عزیزان تشکر می‌کنم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اطعام فاطمی بیش از ۷ هزار نفر در روستا‌های محروم نیشابور
زهرا کریمی طلایی پوش شد
تمرکز بر هم‌افزایی علمی در حل مسائل زنان استان قم
هشدار زرد آلودگی هوا در سمنان تا پایان هفته
عزاداران خوزستانی‌ در مشایه فاطمی کوت‌عبدالله
جاری شدن سیره حضرت زهرا (س) در جامعه امروز
دستگاه ها مهارتهای لازم برای پیشگیری از غافلگیری هنگام وقوع بحران را کسب کنند
مهار آتش سوزی جنگلهای دیزمار آذربایجان شرقی
برگزاری نخستین تمرین تیم ملی فوتبال بانوان ایران
بهره برداری مرحله نخست آزادراه شهید سلیمانی تا پایان سال
کرمان شهری که حاج قاسم مکتب انقلاب اسلامی را به دنیا صادر کرد
طنين نوای فاطمی بانوان در سراسر گلستان
مهار و اطفاء چندآتش سوزی نقطه ای عرصه های منابع طبیعی گلستان
تجلیل از حماسه سازان بسیجی در بوانات
درخشش دختر پینگ پنگ باز ایرانی در بوندسلیگا دو آلمان
پایان لیگ ووشوی خلیج فارس کیش با معرفی قهرمانان
برپایی خیمه مادری در بیت الزهرای کرمان
اشراف ضربتی پلیس خرم‌آباد اوباش تحت تعقیب را به دام انداخت
طرح اصلاح نژاد دام‌های سبک کبودراهنگ
استقبال باشکوه ارمو از دو شهید گمنام دفاع مقدس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
۹ صندوق سرمایه‌گذاری سود سهامداران را مکانیزه واریز کردند
فرار رئال از شکست
وزیر ورزش و جوانان به عیادت دختر موتور سوار رفت
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
ایست به اتلاف انرژی
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
آلودگی شدید هوا در تهران
مدارس ابتدایی استان تهران ۴ و ۵ آذر مجازی شد
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)