• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۲۷۰۸۵
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۹:۵۰
بین الملل » سیاسی
ادامه ماجرای استیضاح ترامپ در مجلس سنای آمریکا

سنا درخواست دموکراتها برای دریافت مدارک جدید را رد کرد

رهبر اقلیت دموکرات در سنای آمریکا: سناتورهای جمهوری خواه باید بین حقیقت یا دنبال کردن ترامپ برای سرپوش گذاشتن بر حقیقت یکی را انتخاب کنند

  به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ‎‎‎‎‎به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره؛ مجلس سنای آمریکا، درخواست دموکراتها برای دریافت مدارک جدید در خصوص محاکمه (استیضاح) ترامپ را رد کرد.

در همین حال، چاک شومر رهبر اقلیت دمکرات در سنای آمریکا در نشست خبری با انتقاد از موضع گیری سناتورهای جمهوری خواه بخصوص میچ مک کانل رهبر اکثریت جمهوری خواه سنای این کشور گفت: سناتورهای جمهوری خواه باید بین حقیقت یا دنبال کردن ترامپ و مک کانل برای سرپوش گذاشتن بر حقیقت یکی را انتخاب کنند.  

وي افزود: این رئیس جمهور با سوء استفاده ای که از قدرت کرده است, منحصر به فرد است, و همچنان با کمترین ندای وجدان, می خواهد به مراتب بدتر از هر رئیس جمهور دیگری که تا کنون دیده ایم, به سوء استفاده خود از قدرت ادامه دهد.  باور داریم که این الزام در برابر قانون اساسی داریم که مشخص کنیم محاکمه عادلانه چه شکلی می تواند داشته باشد. قرار نیست ما نیز در یک محاکمه صوری و جعلی, همراه باشیم. سناتورهای جمهوری خواه هم این گزینه را در پیش روی خود دارند که بین دنبال کردن حقیقت یا دنبال کردن مک کانل و ترامپ در سرپوش گذاشتن بر حقیقت یکی را انتخاب کنند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، امروز کنگره آمریکا شاهد رویدادی بسیار مهم است. دونالد ترامپ سومین رئیس جمهور تاریخ آمریکا است که در جلسه دادگاه استیضاح حاضر می شود تا به اتهامات مطرح پاسخ گوید. این جلسه امروز ساعت سیزده و هجده دقیقه به وقت آمریکا شروع شد. سناتورهای آمریکایی به همراه گروهی از نمایندگان تعیین شده از مجلس نمایندگان آمریکا در این جلسه حضور دارند. قانونگذاران آمریکایی پس از صرف ناهار خودشان را به کنگره رسانده اند تا شاهد این رویداد کم سابقه در تاریخ آمریکا باشند. ریاست این جلسه دادگاه استیضاح را قاضی ارشد دیوان عالی آمریکا برعهده دارد. همه سناتورهای حاضر در این جلسه روز پنجشنبه سوگند خوردند که بغیر از حقیقت سخنی به زبان نیاورند و رایی برخلاف حق و حقیقت ندهند.

 

رئیس کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان آمریکا از قطعنامه مجلس سنا درباره روند برگزاری جلسات استیضاح انتقاد کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


آدام شیف گفت: ما شب گذشته برای نخستین بار متن قطعنامه (میچ) مک کانل را درباره روند برگزاری جلسات محاکمه مشاهده کردیم. وقتی که متن را دیدیم متوجه شدیم چرا آن‌ها نگذاشتند از متن قطعنامه مطلع شویم. این قطعنامه طوری است که باعث می‌شود روند استیضاح اصلا شبیه به روند محاکمه بیل کلینتون رئیس جمهور پیشین امریکا نباشد. 

رئیس کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان آمریکا افزود: اقدام رئیس مجلس سنا در جلوگیری از حضور شاهدان عینی در جلسه استیضاح دونالد ترامپ، مصداق لاپوشانی سوء رفتار رئیس جمهور است. این بخشی از تلاش برای لاپوشانی سوء رفتار رئیس جمهور است. این هدف بند دو ماده استیضاح است. اگر رهبر سنا اجازه حضور شاهدان عینی را (در مجلس سنا) ندهد یا اجازه ندهد اسناد و مدارک ارائه شوند، آنگاه سناتور مک کانل این استیضاح را به نخستین استیضاح تاریخ (آمریکا) تبدیل می کند که در آن شاهدان و اسناد وجود ندارد. این کار ثابت نمی کند که رئیس جمهور بیگناه است، بلکه تقریباً نشان می دهد مجلس سنا در همکاری با رئیس جمهور برای جلوگیری از بروز حقایق گناهکار است. من فکر می کنم جلوگیری از استیضاح به این شیوه بیشتر به این موضوع کمک می کند که آنچه در حال رخ دادن است نوعی لاپوشانی در مورد حقایق نزد مردم آمریکاست.

 چاک شومر رئیس اقلیت سنا نیز گفت ترامپ به سوء استفاده از قدرت متهم است و تمام تلاش خود را به کار می برد تا بر این موضوع سرپوش بگذارد.
وی اقدام ترامپ در سوءاستفاده از قدرت را جنایتی ضد دموکراسی خواند و افزود: جمهوری خواهان هم تلاش می کنند بر این مساله سرپوش بگذارند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خبر‌هایی ازمناطق مختلف گیلان ۱۴ دی ۱۴۰۴
حضور ناظر چهارمحال و بختیاری در لیگ دسته یک والیبال مردان کشور
زیرساخت های پیاده روی اربعین تقویت شود
­معرفی کادر فنی تیم ملی کبدی ایران در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶
گرامیداشت یاد شهید مداح در شهرستان بافت
رفع مشکلات مسکن گیلان با هم افزایی ظرفیت‌های دولتی و خصوصی
آسمانی شدن پدر شهید حمزه علی سلخوری در لوشان
پنجمین جشنواره غذای گیله خوراک در گیلان
رئیس جمهور صربستان: در جهان قانون زور حاکم است
تشکیل ۲۰ هزار پرونده مربوط به حملات رژیم صهیونی به ایران
پایان مسابقات فوتسال خردسالان شهرستان فارسان
پناهجویان ونزوئلایی نگران آینده خود در آمریکا هستند
پایان مرحله دوم لیگ شنا با صدرنشینی نفت تهران
ارائه بیش از ۲۶ هزار مشاوره فرزندآوری به زوج‌های مراغه‌ای
تصمیم‌گیری درباره فاز دوم پل سه راه جویبار بر اساس ترافیک
شکست تیم شاهوی مهاباد مقابل میهمان خود
اعتکاف، فرصتی سه روزه برای خلوتی خاص از سوی عبد برابر معبود
برگزاری مسابقات مچ اندازی در شهرضا
تجلیل از مداحان اهل بیت (ع) شهرستان تالش
اعطای اختیارات به استانداران در اجرای طرح حمایت معیشتی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
قطع جریان گاز فردا در بخشی از خیابان‌های شهر اصفهان
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر
کاهش دما در استان کرمان
با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند
تجهیز و غرفه بندی روستابازار پارک شهر در اراک
هوای خراسان رضوی سردتر می‌ شود
سرمای شدید و یخبندان در زنجان
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال 
حضور پزشکیان در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۶ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۷ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
افتتاح شهربازی در جنوب شهر شیراز  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)