• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۲۹۹۵۴
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۲
بین الملل » آمریکا
رئیس کمیته اطلاعاتی مجلس نمایندگان آمریکا

ترامپ برای آمریکا خطرناک است

دونالد ترامپ برای مردم و کشور آمریکا خطرناک است و باید برکنار شود

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، آدام شیف رئیس کمیته اطلاعاتی مجلس نمایندگان آمریکا در سخنرانی خود در مجلس سنای این کشور گفت دونالد ترامپ برای مردم و کشور آمریکا خطرناک است و باید برکنار شود.

آدام شیف گفت بر این باور هستیم که ترامپ متهم است. او از دادن پول خودداری کرده، او جلسه را برگزار کرده، او اوکراین را مجبور کرده تا تحقیقات سیاسی را انجام دهد، او این کار را لاپوشانی کرد، او مانع ما از بررسی این موضوع شده، او قانون اساسی را نقض کرده است و من می خواهم بگویم پس او مجرم است. 
رئیس کمیته اطلاعاتی مجلس نمایندگان آمریکا افزود یک انتخابات در پیش داریم و او مقصر است. آیا تردیدی در این باره وجود دارد؟ آیا واقعاً شما تردیدی در مورد حقایق دارید؟ آیا واقعاً کسی هست که توانایی رئیس جمهور برای ارتکاب جرم را زیر سوال ببرد؟ آیا کسی هست که بگوید دونالد ترامپ هیچ گاه جرمی انجام نمی دهد! کسی وجود ندارد چنین استدلال بکند زیرا ما می دانیم که او تخلف کرده است.
شیف در ادامه خاطرنشان کرد کاملاً آشکار است که ترامپ تخلف کرده و به همین دلیل او باید برکنار شود. وی خطاب به نمایندگان سنا گفت شاید سوال کنید ترامپ چه مقدار خسارت می تواند ظرف چند ماه منتهی به انتخابات به کشور وارد کند؟ پاسخ من این است زیاد! خسارت زیاد! ما هفته گذشته شاهد این گزارش بودیم که روسیه تلاش کرد (شرکت نفت و گاز اوکراینی) بریزما را هک کند - شاید هم هک کرد. همکاران من در کمیته اطلاعاتی - در مجلس نمایندگان و مجلس سنا - سعی دارند این موضوع را دریابند، سعی دارند دریابند که نیت روسیه چه بوده است. فرض کنید آنها اسناد زیادی را تهیه کردند تا در انتخابات بعدی مداخله کنند. فرض کنید آنها اسناد جعلی را وارد بریزما کرده اند. فرض کنید آنها وقیحانه شروع به مداخله مجدد در انتخابات ما کرده اند تا به دونالد ترامپ کمک کنند. آیا شما می توانید اندکی به ترامپ اعتماد کنید که در مقابل آنها بایستد و از منافع ملی ما در برابر منافع شخصی خود محافظت کند. شما می دانید که نمی توانید به ترامپ اعتماد کنید! به همین دلیل او فرد خطرناکی برای این کشور است. شما و ما می دانیم که نمی توانیم به ترامپ اعتماد کرده و روی او حساب کنیم.
رئیس کمیته اطلاعاتی مجلس نمایندگان آمریکا در ادامه سخنرانی خود در مجلس سنا گفت اگر چین آشکارا یا پنهانی سعی کند به کمپین ترامپ کمک کند آیا فکر می کنید ترامپ به خاطر این مسئله از آنها انتقاد خواهد کرد؟ یا فکر می کنید توافق تجاری بهتری به آنها خواهد داد؟ آیا هیچ کس از شما می تواند باور کند که دونالد ترامپ منافع ملی را بر منافع شخصی اش ترجیح دهد؟ شما می دانید که نمی توانید روی او در این زمینه حساب کنید.
شیف افزود مردم آمریکا شایسته داشتن رئیس جمهوری هستند که بتوانند روی او حساب کنند تا منافع آنها را در اولویت قرار دهد. شما می دانید آنچه که دونالد ترامپ انجام داد درست نبود. ما نمی توانیم به این رئیس جمهور اعتماد کنیم که کار صحیح را برای این کشور انجام دهد. او در انتخابات هم اینگونه رفتار خواهد کرد. به همین علت است که اگر شما او را مجرم شناختید باید او برکنار شود، زیرا راستگو بودن موضوع مهمی است، در غیر این صورت ما گم خواهیم شد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سقوط یک اصله درخت رو به روی هتلی در رشت
تجلیل از فرمانده سپاه انصارالرضا خراسان جنوبی در جشنواره سراسری مالک اشتر بسیج
سفر رئیس جمهور به شهرکرد
رونق گردشگری در لالی با اجرای طرح مطالعه و امکان‌سنجی
پایان اعتراض مسالمت‌آمیز برخی اصناف دهلران
بازدید کارشناسان جهاد کشاورزی از مزارع کلزا و علوفه شهرستان رودبار جنوب
ورود کاروان ۵۲ نفره زائران عراقی به غربی‌ترین شهرستان خراسان رضوی
هجدهمین جشنواره ملی حضرت علی اکبر(ع) جوان سرباز در رشت
پیوند دانشگاه با صنعت
حضور استاندار کردستان در میان بازاریان سنندج
پاسخ به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
هشدار دادستان بهارستان به سودجویان بازار
کشف انواع سیگار قاچاق در صومعه سرا
گشایش نمایشگاه آثار مقاومت در بیرجند
لزوم توجه همزمان به توسعه زیرساخت‌های ورزشی و حمایت مستمر از ورزشکاران
رونمایی از تمبر اختصاصی مشهد در سومین آیین اهدای نشان مشهدالرضا (ع)
استقرار و خدمات مضاعف پليس کرمان در هفته مقاومت
توقف تیم منصوریان در دومین گام
بزرگداشت سالگرد شهید سلیمانی در شهرستان رومشکان
ديدار فرمانده انتظامي "فاریاب" با خانواده شهيد "سجاد شمس الدینی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی ادارات مازندران فردا چهارشنبه ۱۰ دی
فارس چهارشنبه دهم دی ماه تعطیل شد
رویکرد دولت پرداختن ریشه‌ای به موضوع افزایش قیمت‌ها است
ادارات، مدارس، دانشگاه‌ها و بانک‌های تهران فردا تعطیل شد
صدور اطلاعیه سطح نارنجی هواشناسی در فارس
ادامه فعالیت سامانه بارشی و کاهش محسوس دما
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی
کاهش ۱۳ درجه ای دما در استان همدان
رژیم صهیونی در رسیدن به اهداف راهبردیش علیه ایران ناکام ماند
کاهش محسوس دمای هوا در خراسان جنوبی
اصفهان فردا چهارشنبه دهم دی ماه تعطیل شد
مأموریت رئیس‌جمهور به وزیر کشور برای گفتگو با معترضان
سال آینده حقوق کارمندان بیش از ۲۰ درصد افزایش می‌یابد
حضور گسترده مردم تهران در مراسم ۹ دی
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود چهار تیم به مرحله یک هشتم نهایی
گروسی، تجاوز نظامی به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم کند  (۲ نظر)
شهادت مرزبان کهگیلویه‌ و بویراحمدی در کردستان حین ماموریت  (۲ نظر)
صدور اطلاعیه سطح نارنجی هواشناسی در فارس  (۱ نظر)
بررسی گرانی‌ها در مجلس؛ اصلاح بانک مرکزی ضروری است  (۱ نظر)
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی  (۱ نظر)
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیت‌الله شفیعی  (۱ نظر)
نظام حکمرانی انرژی دیگر قابل ادامه نیست  (۱ نظر)
توسعه عدالت آموزشی یک مأموریت ملی است  (۱ نظر)
بخش خصوصی مسئولیت اجتماعی خود را فراموش نکند  (۱ نظر)
علت بوی نامطبوع اطراف فرودگاه امام فاضلاب شهرهای منطقه است  (۱ نظر)
تصمیم گیری مردم در هزینه کرد بخشی از بودجه شهرداری؛ با اجرای طرح «من شهردارم»  (۱ نظر)
نوعروسان کمیته امداد درخواست جهیزیه را در سکوی اینترنتی ثبت می‌کنند  (۱ نظر)
جریمه ۵۳ هزار راننده تهرانی در پاییز برای استفاده از تلفن همراه  (۱ نظر)
تحویل هزار واحد مسکن کوی پرواز همدان تا نوروز ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قاتل خاموش جان مرد ۵۰ ساله را گرفت  (۱ نظر)