• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۴۴۷۹۶
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۳
سیاسی » شورای نگهبان
آیت‌الله جنتی

مسئولان اجرایی از هیچ نامزدی جانبداری نکنند

دبیر شورای نگهبان:مسئولان اجرایی و عوامل نظارتی در طول زمان برگزاری انتخابات از هیچ یک از نامزدها و جناح‌های سیاسی جانبداری نکنند.

مسئولان اجرایی از هیچ نامزدی جانبداری نکنندبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان صبح امروز (چهارشنبه) در جلسه این شورا با عرض تبریک به مناسبت چهل و یکمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی گفت: باید شکرگزار خدای متعال بود که بر ما منت گذاشت تا عزت اسلام را با پیروزی انقلاب اسلامی در ایران مشاهده کنیم.
وی تاسیس و استقرار جمهوری اسلامی را که مولود مبارک انقلاب اسلامی است را از جمله "آیات الله" دانست و افزود: نظام اسلامی ایران برخواسته از اراده مردم است و در طول ۴۱ سال گذشته توانسته با حمایت مردم و راهبری امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب از تمامی مشکلات همچون تهدیدات سخت، نیمه سخت و نرم عبور کند.
آیت‌الله جنتی تصریح کرد: باید مردم و به ویژه مسئولان تمام تلاش خود را انجام دهند تا ارزش‌ها و مبانی انقلاب کمرنگ نشود و خدمت به مردم بی‌وقفه ادامه یابد.
دبیر شورای نگهبان در ادامه از حضور باشکوه مردم سراسر ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن قدردانی و تاکید کرد: راهپیمایی میلیونی مردم در روز گذشته که مصادف با چهلم سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی بود بدون شک از مصادیق "ایام الله" است؛ مردم با حضور خود بار دیگر نشان دادند گرچه برخی مشکلات معیشتی، بیکاری و گرانی‌ها وجود دارد، اما به اصل و ارزش‌های انقلاب اسلامی معتقد و ملتزم هستند و مسئولان باید قدر این مردم خوب را بدانند و برای برطرف کردن مشکلات آن‌ها کوشا باشند.
وی ادامه داد: بنا بر گزارش‌ها با وجود سرمای شدید و برف، در اکثر شهر‌های کشور حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال افزایش چشمگیری نسبت به سال‌های گذشته داشته از این رو باید قدردان و شکرگزار حضور مردم و پشتیبانی آن‌ها از نظام اسلامی بود.
آیت‌الله جنتی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع انتخابات اشاره و خاطرنشان کرد: انتخابات دوم اسفند از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است چراکه دشمنان به دنبال تحریم انتخابات و کاهش مشارکت مردم هستند؛ همه مردم و مسئولان باید برای افزایش حضور مردم در انتخابات تلاش و دشمن را ناامید کنند.
وی اضافه کرد: اگر مشارکت مردم در انتخابات بالا باشد و نامزدهای شایسته و کارآمد توسط مردم انتخاب شوند، شاهد تشکیل یک مجلس قوی خواهیم بود و این امر منجر به افزایش همبستگی ملی و رفع مشکلات مردم می‌شود.
دبیر شورای نگهبان با اشاره به اتمام مراحل بررسی صلاحیت داوطلبان گفت: شورای نگهبان تا اعلام نتایج نهایی انتخابات از سلامت انتخابات و آرای مردم صیانت خواهد کرد و اجازه نخواهد داد که کسی در آرای مردم دخالت کند.
آیت‌الله جنتی یادآور شد: برخلاف برخی اظهارات نادرست، انتخابات آتی کاملا رقابتی است و نمایندگان همه جناح‌ها در انتخابات حضور دارند و بنابر گزارش‌های رسیده رقابت مناسبی میان داوطلبان درحال شکل‌گیری است که فردا و همزمان با آغاز زمان قانونی تبلیغات این مسئله آشکار خواهد شد.
وی با بیان اینکه گزارش‌های تخلفات انتخاباتی توسط ناظران شورای نگهبان تنظیم می‌شود و توسط نهاد‌های ذی‌ربط با این تخلفات برخورد می‌شود، تاکید کرد: مسئولان اجرایی و عوامل نظارتی باید دقت داشته باشند که در طول زمان برگزاری انتخابات از هیچ یک از نامزدها و جناح‌های سیاسی جانبداری نکنند و دستگاه‌های دولتی از بیت المال به نفع آنان سوء استفاده نکنند.
آیت‌الله جنتی خطاب به نامزدها افزود: داوطلبان نیز باید توجه داشته باشند که در ایام تبلیغات از دلسرد کردن مردم، سیاه‌نمایی، تخریب رقبا، تخلف از قوانین تبلیغات و شعار‌های دروغ و فریبنده خودداری و در چارچوب وظایف قانونی یک نماینده عمل کنند.
دبیر شورای نگهبان گفت: مردم به سلامت انتخابات اعتماد دارند و چهل سال انتخابات سالم در این کشور با همکاری همه دستگاه‌ها برگزار شده و امکان تقلب در انتخابات وجود ندارد با این حال ناظران مردمی شورای نگهبان، عوامل قضایی، انتظامی و امنیتی همه باید هوشیار باشند و در امانتداری از رأی مردم جدیت داشته باشند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردم در بسته صدای شما دوم آذر ۱۴۰۴
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
هفته بسیج، یادآور رشادت‌ها و ایستادگی مردمی‌ترین نهاد انقلاب اسلامی
ادای احترام به مقام شامخ شهید گمنام در بوکان
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
خبر‌هایی از برنامه های افزایش ازدواج و تحکیم خانواده در دامغان
«۲۲۲»؛ عددی که در ذهن مردم آبدانان؛ ایستادگی و شهادت، معنا می‌شود
ایست به اتلاف انرژی
امداد رسانی به مصدوم حادثه محور فارسان شهرکرد
راه‌اندازی «گروه‌های سازش محله‌ای» برای پیشگیری از اختلافات در البرز
غیرحضوری شدن مدارس خراسان جنوبی
بسیج بازوی پرتوان نظام اسلامی
پایان چشم انتظاری
مردم هرمزگان در سوگ حضرت زهرا (س)
الحاق زمین و شیرخشک به نوادر روزگار
استقرار یک سایت پرتابل تلفن همراه در منطقه الیت چالوس
آبا مدارس یزد به دلیل آنفولانزا تعطیل می‌شوند؟
برتری دندر در ژوپیلر لیگ با حضور جهانبخش
آلودگی شدید هوا در تهران
سالروز شهادت بانوی آب و آینه حضرت زهرا سلام الله علیها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
آغاز فرایند عرضه خودرو‌های وارداتی از فردا
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)