• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۴۸۰۴۷
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۸:۱۰
بین الملل » تحلیلی

هشدار ستاد انتخاباتی عبدالله

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از کابل, ستاد انتخاباتی عبدالله عبدالله به اقدامات یکجانبه کمیسیون انتخابات افغانستان هشدار داد و اعلام کرد: اگر خواسته‌های ستاد انتخاباتی «ثبات و همگرایی» برآورده نشود از روند انتخابات خارج می‌شویم.

فضل احمد معنوی یکی از اعضای هیئت رهبری ستاد انتخاباتی عبدالله عبدالله امروز در یک نشست خبری، کمیسیون انتخابات افغانستان را به اقدامات یکجانبه برای بازرسی و بازشماری آرای جنجال برانگیز انتخابات ریاست جمهوری متهم کرد و گفت: کمیسیون انتخابات افغانستان روند اجرای تصمیم‌های کمیسیون شکایات انتخاباتی را مبنی بر بازشماری و بازرسی بخشی از آرای انتخابات را بدون حضور ناظران آغاز کرده است.
وی همچنین از کمیسیون شکایات انتخاباتی افغانستان هم انتقاد کرد و گفت: کمیسیون شکایات انتخاباتی وعده داده بود به آرای بدون مشخصات بیومتریکی و آرای خارج از زمان رای دهی را در روز انتخابات اعتبار نمی‌دهد، اما با آن هم درباره آرای جنجال برانگیز تصمیم مبهم اتخاذ کرده است.
این عضو ستاد انتخاباتی عبدالله عبدالله هشدار داد: اگر خواسته‌های ما برآورده نشود، از روند انتخابات خارج می‌شویم و هر گزینه‌های مختلف روی میز داریم.
وی با بیان اینکه نتیجه تقلب آمیز انتخابات برای مردم قابل پذیرش نیست، گفت: انتخابات سال دو هزاروچهارده میلادی بار دیگر تکرار نخواهد شد و درصورتی که حرف حق شنیده نشود، کاری می‌کنیم که در سال دوهزاروچهارده نکردیم.
انتخابات سال دوهزاروچهارده میلادی پس از تنش‌ها و جنجال‌های زیاد به تشکیل دولت وحدت ملی با مشارکت اشرف غنی و عبدالله عبدالله منجر شد.
این درحالی است که چند روز قبل ژنرال «عبدالرشید دوستم» معاون اول رئیس جمهور و عضو ستاد انتخاباتی عبدالله عبدالله نیز هشدار داد: در صورتی که نتایج نهایی انتخابات مملو از تقلب باشد، ستاد انتخاباتی ثبات وهمگرایی، دولت موازی اعلام خواهد کرد.
از سوی دیگر حزب وحدت اسلامی افغانستان به ریاست «محمد کریم خلیلی» یکی از اعضای ستاد انتخاباتی ثبات و همگرایی نیز امروز در بیانیه‌ای از موضع ژنرال عبدالرشید دوستم اعلام حمایت کرد.
براساس بیانیه حزب وحدت اسلامی افغانستان: برای پایان دادن به مشکلات انتخابات تنها یک راه حل اساسی وجود دارد که آن تامین شفافیت و عدالت انتخاباتی و پرهیز از به انحراف کشاندن سرنوشت انتخابات است.
این درحالی است که امروز رئیس کمیسیون انتخابات افغانستان گفت: روند بازرسی و بازشماری ویژه بخشی از آرای انتخابات ریاست جمهوری بدون حضور ناظران ستاد‌های انتخاباتی نیز انجام خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هشدار در خصوص آبگرفتگی معابر و سیلابی شدن مسیل‌ها در چهارمحال و بختیاری
رونمایی از دو کتاب پژوهشی–آموزشی در حوزه موسیقی دستگاهی ایران
بیش از ۳ هزار دانش‌آموز دختر یزدی میهمان باغ‌موزه دفاع مقدس شدند
هزینه واردات بنزین در لایحه بودجه ۱۴۰۵ معادل کل یارانه کالا‌های اساسی است
خدمات سلامت رایگان قرارگاه جهادی سجادیه به اهالی خودنکلا
سانحه رانندگی با یک جانباخته در بزرگراه شهید چراغچی مشهد
پخت و توزیع نان سورک در تفت
برگزاری آزمون نظام مهندسی در کهگیلویه و بویراحمد
پیکر مرحومه بی بی نزاکت گلستانی مادر شهید جاوید الاثر «بهرام درود» بر دستان مردم قدرشناس گچساران تشییع و در قطعه صالحین بهشت زهرا به خاک سپرده شد.
درخشش هنرمندان صداوسیمای آبادان در جشنواره‌ی ابوذر
مراسم محوری نه دی در مسجد انقلاب بجنورد برگزار می‌شود
اعزام کاروان بانوان فرهنگی شهرستان بهمئی به مناطق عملیاتی
برد استقلال خوزستان پس از ۳ ماه
عراقچی: وزارت خارجه حامی صادرات محصولات فناورانه است
پدر شهید والامقام مهرداد هدایتی به فرزند شهیدش پیوست
اعزام کاروان فرهنگیان شهرستان لنده عازم مناطق عملیاتی جنوب کشور
کاروان خانوادگی قهرمان من عازم کرمان شد
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از پروژه هتل سه‌ستاره اشنویه
رویداد‌های فرهنگی و هنری قزوین؛ از ثبت آثار ملی تا رونمایی از اشعار محلی
دستگیری ۳ مخل نظم و امنیت در خلیل‌ آباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پاسخ کوبنده ایران به غربیها: «غنی سازی صفر» درکار نیست
قطع گاز برخی مشترکان، فردا در شیراز
اعمال لیلة الرغائب یا شب آرزو‌ها
سقف مهریه تابع اراده طرفین است؛ حمایت کیفری تا ۱۴ سکه
۸۰۰ هزار نفر در صف انتظار وام ازدواج و فرزندآوری
افزایش مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی در سال ۱۴۰۵
بارش برف و باران در غرب کشور، امروز ۳ دی ماه
پیام تبریک قالیباف به مناسبت سالروز میلاد حضرت عیسی (ع)
توافق جدید ایران، روسیه و آذربایجان برای تثبیت نرخ‌های کریدور شمال-جنوب
حریفان احتمالی ایران پیش از جام جهانی فوتبال ۲۰۲۶
بخشنامه جدید فروش محصولات سایپا ویژه خودرو فرسوده
قوه قضائیه آماده برخورد با متخلفان حوزه تنظیم بازار و احتکار
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳ دی
توافق جدید ایران و آذربایجان برای کاهش ترافیک کامیون‌ها در مرز آستارا
افزایش معافیت مالیاتی تا سقف ۴۰ میلیون تومان
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)
این بار سلاح سرما علیه مردم غزه  (۱ نظر)