• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۸۳۸۷۲
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۳
بین الملل » غرب آسیا
در شرق یمن

هلاکت شماری از فرماندهان ارشد مزدوران سعودی

مزدوران متجاوز سعودی اعتراف کردند شماری از فرماندهان نظامی در درگیری‌های منطقه صرواح در استان مأرب در شرق یمن کشته شدند.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی العالم، مزدوران متجاوز سعودی به کشته شدن شماری از فرماندهان نظامی در استان مأرب یمن اعتراف کردند.

مزدوران متجاوز سعودی اعتراف کردند شماری از فرماندهان نظامی در درگیری‌های منطقه صرواح در استان مأرب در شرق یمن کشته شدند. از سوی دیگر براثر انفجار بمب یک کاروان نیرو‌های اشغالگر سعودی در مسیر فرودگاه در شهر عدن واقع در جنوب یمن هدف قرار گرفت.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
فتیحه لحسن التمیمی گزارشگر این شبکه در گزارشی گفت نیرو‌های متجاوز سعودی در جبهه کوفل در منطقه صرواح در استان مأرب ضربه شدیدی متحمل شدند و در درگیری با نیرو‌های مشترک یمنی شمار زیادی از مزدوران خود از جمله فرماندهان ارشد را از دست دادند. نیرو‌های متجاوز به کشته شدن شماری از فرماندهان نظامی خود اعتراف کردند و منابع رسانه‌ای وابسته به دولت (مستعفی) منصور هادی کشته شدن سرتیپ محمد الزیفانی فرمانده تیپ ۳۱۰، خالد الجماعی فرمانده تیپ ۷۲، حمید المسوری رئیس عملیات تیپ ۳۱۰ و احمد الشهاری از فرماندهان تیپ ۳۱۰ را تایید کردند. در این حال برخی منابع در صنعا پایتخت یمن کشته یا زخمی شدن ۸۰ افسر و سرباز از مزدوران را تایید کردند. این افسران و سربازان در مقابله نیرو‌های مشترک یمنی با حمله نیرو‌های منصور هادی به جبهه کوفل در منطقه صرواح کشته یا زخمی شدند. به طوری که متجاوزان و مزدوران آن‌ها تاسیسات پمپاژ نفت خام را در این منطقه هدف قرار دادند که به تخریب کامل این ایستگاه و آتش سوزی در لوله‌های اصلی آن منجر شد.
نیرو‌های متجاوز در عدن نیز خسارت‌های دیگری متحمل شدند به طوری که براثر انفجار بمب هنگام عبور کاروان نظامیان سعودی در عدن شماری از آن‌ها زخمی شدند و خودرو‌های آن‌ها منهدم شد. کاروان نظامیان سعودی از فرودگاه عدن عازم مقر نیرو‌های ائتلاف بود که این انفجار رخ داد. نیرو‌های متجاوز و مزدوران آن‌ها اطراف محل انفجار را بستند، اما به میزان خسارت‌ها و تلفات خود در این شهر اشاره نکردند‎. این شهر شاهد درگیری بین عربستان و امارات بر سر نفوذ است که باعث ناامنی و درگیری‌های مسلحانه بین دو طرف شده است. از سوی دیگر کمیته ملی امور اسرا در یمن جنایت وحشیانه‌ای را که مزدوران متجاوز در منطقه ساحل غربی علیه اسیر یمنی عطاس احمد محمد الکینعی مرتکب شدند و او براثر شکنجه به شهادت رسید محکوم و اعلام کرد این شیوه و برنامه نیرو‌های متجاوز جنایتی است که با هدف به شکست کشاندن تلاش‌ها برای اجرای توافق تبادل اسرا صورت گرفته است. این توافقنامه اخیرا در امان پایتخت اردن به امضا رسیده است. این کمیته از سازمان ملل متحد و جامعه بین المللی خواست نیرو‌های متجاوز را برای متوقف کردن این اقدامات جنایتکارانه تحت فشار قرار دهند و برای حمایت از اسرا در زندان‌های متجاوزان تلاش کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پرداخت بیش از ۱۸ هزار فقره وام ودیعه مسکن در زنجان
جدال دونماینده کرمان در لیگ برتر والیبال
صدرنشینی مس کرمان درپایان نیم‌فصل هندبال
مس شهربابک مدعی صعود به لیگ برتر فوتبال
صعود مس کرمان به رده ششم جدول لیگ یک فوتبال
افتتاح طرح های صنعتی با حضور معاون رئیس‌جمهور در سیرجان
حضور روئینگ‌سوار زنجانی در اردوی تیم ملی
افتتاح طرحهای دهه فجر در بم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۱ بهمن ۱۴۰۴
بیانیه تشکل اساتید سطوح عالی و خارج حوزه علمیه قم به مناسبت یوم الله ۲۲بهمن
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی اهواز، ۲۱ بهمن ماه ۱۴۰۴
یادواره شهدای آهندان لاهیجان
هم‌نوایی مردم کرمان در مشاغل مختلف، برای حضور در جشن انقلاب
کشف ۱۷۵ قطعه عتیقه تقلبی در مراغه
پایتخت مقاومت آماده خلق حماسه در یوم ا... ۲۲ بهمن
ادامه روند افزایش دمای هوا در سمنان
کشف بیش از ۸۰ دستگاه انواع موتور کشاورزی قاچاق در آستانه اشرفیه
محفل انس با قرآن کریم در بخش لوشان
صدای مراسم جشن و شادی از گوشه، گوشه ایلام به گوش می‌رسد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
الحاق ناوگان پهپادی به جمعیت هلال احمر ایران
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
مناظر استرالیا از آسمان
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)