پخش زنده
امروز: -
صنوف در صورت نداشتن بارکد و کد بهداشتی پلمب می شوند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت مهاباد گفت: براساس تصمیمات ستاد ملی پیشگیری و مبارزه با ویروس کرونا مبنی بر اجرای گام دوم فاصله گذاری هوشمند، اصناف کم خطر و پر خطر موظف به ثبت نام و دریافت کد رهگیری و بارکد در سامانه اصناف و صنایع هستند.
جهین با اشاره به اینکه در طرح فاصله گذاری هوشمند، صنوف پرخطر از قبیل پاساژها، تالارهای پذیرایی، رستوران ها، استخرها و... تعطیل هستند، افزود: اصناف تا 5 اردیبهشت امسال فرصت دارند در سامانه salamat.gov.ir ثبت نام و کد بهداشتی دریافت و در معرض دید همشهریان و بازرسان قرار دهند.
جهین اضافه کرد: تمام صنوف موظف به ثبت اطلاعات در این سامانه هستند و در غیر این صورت پس از تاریخ اعلامی، گشتهای مشترک متشکل از بازرسان اتاق اصناف، اماکن عمومی و بهداشت محیط به طور گسترده و مستمر در سطح شهر حضور خواهند داشت و در صورت نداشتن بارکد و کد بهداشتی واحدهای صنفی متخلف پلمب می شوند.