• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۹۳۶۴۳
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۱
گیلان » اجتماعی

نشست شورای فرهنگ عمومی گیلان در سال 99

در این نشست ابعاد فرهنگی - اجتماعی شیوع ویروس کرونا، نحوه ارتقاء هرچه بیشتر آگاهی های عمومی در شرایط بحران بهداشتی - اقتصادی و بهره گیری از ظرفیت‌های معنوی ماه رمضان بررسی شد.

نشست شورای فرهنگ عمومی گیلان در سال 99به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان نماینده ولی فقیه در گیلان در این نشست با تبیین پیامدهای فرهنگی ، اجتماعی و اقتصادی ناشی از شیوع کرونا در استان بر ضرورت بسیج مجموعه ظرفیت‌ ها و توانمندی های اجتماعی برای کمک به اقشار آسیب پذیر و نیازمند و همچنین تلاش برای تسهیل در روند زندگی روزمره آحاد جامعه تاکید کرد.
آیت الله فلاحتی افزود : در همین زمینه و در راستای منویات حکیمانه رهبر معظم انقلاب، تشکیل قرارگاه مواسات ، همدلی و کمک مومنانه در گیلان مد نظر قرار گرفته و این قرارگاه در قالب 6 کارگروه فعالیت خود را از3 روز گذشته در سراسر استان آغاز کرد و تلاش می شود در روزهای پیش رو بر حجم خدمات ‌رسانی آن افزوده شود. 
وی با اشاره به نقش مساجد در اجرای برنامه های مذهبی و فرهنگی ماه مبارک رمضان، تصمیم گیری نهایی در خصوص بازگشایی یا بسته شدن مساجد در این ماه مبارک را منوط به جمع بندی نشست فرداعصر دانست و تصریح کرد : دست اندرکاران استانی با لحاظ نکات بهداشتی و درک صحیح از شرایط موجود، تلاش خواهند کرد تا تصمیمی منطقی و متناسب با منافع و مصالح عمومی اتخاذ کنند و در این زمینه تمامی شرایط مذهبی، بهداشتی، فرهنگی و اجتماعی را مد نظر قرار دهند. 
امام جمعه رشت رسالت صدا و سیما را در برنامه ریزی و برنامه سازی و پاسخ به مطالبات عمومی در ماه مبارک خطیر و موثر ارزیابی کرد و گفت : در ماه مبارک رمضان چه مساجد گشوده باشد چه نباشد، رسانه ی استانی باید تدابیر لازم را در خصوص پاسخ به انتظارات مردم مومن و روزه دار به عمل آورد. 
استاندار گیلان نیز در این نشست با اشاره به منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر ظرفیت‌های متعدد و گسترده کشور در عرصه مقابله با تهدیدات و مشکلات، اضافه کرد : مسئولیت مهم مدیران اجرایی تلاش مجدانه برای شناخت هرچه بیشتر این توانمندی ها در بستر خدمت صادقانه و روزافزون به مردم است و این کا مهم می تواند در ماه مبارک رمضان در پرتو عملکرد قرارگاه مردمی مواسات و همدلی و کمک مومنانه استان بیشتر تجلی یابد. 
سردار عبدالله پور فرمانده سپاه قدس گیلان نیز گفت : در 3 روز گذشته بیش از 9 هزار بسته حمایتی بین اقشار آسیب دیده از بحران کرونا در گیلان توزیع شد و این روند تا عید سعید فطر ادامه خواهد یافت. 
ولی الله داداشی نماینده مردم آستارا و عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی نیز وحدت رویه در روند تصمیم گیری ستاد مبارزه با کرونا در گیلان را برای اثر بخشی برنامه ها و ارتقاء سلامت عمومی ضروری دانست و گفت : بهره گیری از ظرفیت رسانه ها و فضای مجازی در ایجاد وحدت رویه برای مقابله با کرونا ضروری است. 
در ادامه این نشست آقایان فاضلی دبیر شورای فرهنگ عمومی، آقایی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری، باقرزاده مدیرکل صدا و سیما، جهان آرای، مدیرکل آموزش و پرورش، حجج الاسلام والمسلمین حجازی، رئیس ستاد اقامه نماز و مهدوی مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان نظرات خود را در خصوص انجام فرایض دینی در ماه مبارک رمضان، برنامه سازی و اطلاع رسانی در رسانه ها و فضای مجازی، کاهش آسیب های اجتماعی و فرهنگی، حفظ حجاب و عفاف و همچنین پیشگیری از جرایم اجتماعی ارائه کردند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالعات پهنه‌بندی لرزه‌ای زنجان
قطع گاز ۶۶۴ ساختمان دستگاه های اجرایی در استان زنجان
احترام به خانواده شهدا در جمهوری اسلامی نظیری در دنیا ندارد
مشارکت هزار و ۲۰۰ خیر زنجانی با طرح صدقه الکترونیکی کمیته امداد
نقشه راه زنجیره‌های اقتصادی مزیت دار آذربایجان غربی تدوین  می‌شود
تأمین کالا‌های اساسی در آذربایجان‌غربی پایدار است
آغاز نظارت‌های گسترده جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی بر بازار همزمان با اجرای طرح جدید اقتصادی دولت
تأمین و توزیع بیش از ۲۵۰ تن کالای اساسی در شهرستان شاهیندژ
ضرورت وجود همت جهادی برای تسریع در ثبت جهانی روستای حسنلو نقده
الگوی مشارکت خصوصی؛ موتور محرک توسعه عمرانی در آذربایجان‌غربی 
اجرای ۲ بیمارستان در آذربایجان‌غربی
برگزاری نشست مشترک استاندار آذربایجان‌غربی با اعضای مجمع نمایندگان استان
تقویت هم‌افزایی بخش خصوصی و دولتی؛ راهبرد بسته جدید اقتصادی دولت برای ثبات بازار نهاده‌های دامی
نقده در آستانه بهره‌برداری از روستا بازار جدید؛ مشارکت تعاونی‌ها برای تسریع روند احداث
بررسی ۹ پلاک در کمیسیون رفع تداخلات اراضی آذربایجان‌غربی
برگزاری جلسه ستاد تنظیم بازار آذربایجان‌غربی
برگزاری نشست مشترک استاندار آذربایجان‌غربی با اعضای کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس
پذیرش دانشجو در دانشگاه علمی‌کاربردی راشا کاسپین زنجان با تضمین اشتغال
دیدار استاندار آذربایجان‌غربی با وزیر راه و شهرسازی
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از خانه سالمندان حضرت یوسف ارومیه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باد و برف در راه همدان
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
شهادت ۳ نفر از نیرو‌های فراجا در ناآرامی‌های امروز لردگان
تشییع پیکر شهید محمود حقیقت جمعی فردا در زاهدان
جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های کشور
نیروی عملیاتی موساد در ایران اعدام شد
تمرکز نیرو‌های فراجا باید معطوف بر پیشگیری از اغتشاشات باشد
اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا
رئیس جمهور به بانک‌ مرکزی رفت
یکسان سازی نرخ ارز در مرکز مبادله طلا و ارز
انتشار عمومی بزرگترین کلان داده قضایی کشور
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۷ دی
اعتبار کالابرگ هر سه ماه یکبار متناسب با تورم تغییر می‌کند
فرمانده کل ارتش:دشمن در اعتراضات مردم ایران دخالت نکند
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
تولید مجموعه نمایشی طنز ورثه لر در خوی  (۱ نظر)
اعلام حکم متخلفان فینال لیگ برتر کشتی آزاد  (۱ نظر)