موردی از ابتلا به کرونا در مراکز شبانهروزی بهزیستی استان نداشتهایم
مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه گفت: با تلاشهای صورت گرفته موردی از ابتلا به کرونا در مراکز تحت نظارت بهزیستی استان مشاهده نشده است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، فاطمه رضوان مدنی با اشاره به تعطیلی مراکز مختلف بهزیستی از جمله مهدکودک ها،
مراکز حمایتی و... در ایام شیوع بیماری کرونا در کشور، گفت: تنها مراکز شبانه روزی در این ایام فعال بودند و رعایت نکات بهداشتی در این مراکز به صورت جدی پیگیری میشود.
وی از ممنوعیت ملاقاتها و مرخصیها در مراکز شبانه روزی بهزیستی خبر داد وافزود: در ایام شیوع بیماری کرونا مراکز بگونهای مدیریت میشوند که نه کسی از آنها خارج و نه کسی به آنها داخل شود.
رضوان مدنی با اشاره به تشکیل اتاق قرنطینه در هریک از مراکز شبانه روزی بهزیستی استان اظهار داشت: مددجویانی که به هر دلیل ناخوش احوال بوده و یا پس از ترخیص از بیمارستان (به دلیل بیماریهای دیگر) در این اتاق به مدت ۱۴ روز قرنطینه میشوند تا در صورت احتمال ابتلا به کرونا، بیماری به سایر مددجویان سرایت نکند.
مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه با اشاره به تشدید اقدامات ضدعفونی در مراکز شبانه روزی بهزیستی در ایام شیوع کرونا گفت: دستگاههای مختلف از جمله بسیج و سپاه در این زمینه در بحث تامین مواد ضدعفونی کننده همکاری دارند تا بتوانیم ضدعفونی مستمر این مراکز را داشته باشیم.
وی افزود: خوشبختانه با سخت گیریهای صورت گرفته و تشدید نظارتها و مراقبتها تاکنون مورد مثبتی از کرونا در مراکز شبانه روزی بهزیستی استان گزارش نشده است.
تخصیص سرانه ۵۳۰ هزار تومانی به مراکز شبانه روزی جهت مقابله با کرونا
رضوان مدنی با اشاره به حمایتهای مالی صورت گرفته از مراکز شبانه روزی استان در ایام شیوع کرونا، گفت: طی مدت شیوع بیماری جهت خرید دستکش، ماسک و گان سرانه ۳۰ هزار تومان به ازای هر مددجو به حساب مراکز شبانه روزی استان واریز شد.
وی افزود: همچنین جهت تقویت مددجویان به لحاظ تغذیه و نیز حمایت مالی از پرسنل مراکز، سرانه ۵۰۰ هزار تومان به ازای هر مددجو، به حساب این مراکز واریز شده است.
توزیع ۴۰۰۰ بسته غذایی میان "معتادان متجاهر" و حمایت بهداشتی از ۴۰۰ "کودک کار"
مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه با اشاره به شناسایی ۴۰۰ کودک کار در سطح استان گفت: در میان تمامی این کودکان پکهای بهداشتی توزیع شده، حمایتهای مالی مختصری نیز از خانواده این کودکان صورت گرفته و آموزشهای بهداشتی لازم هم به کودکان و خانوادههای آنها داده شده است.
رضوان مدنی خاطرنشان کرد: در بحث معتادان متجاهر نیز به همین صورت توزیع پکهای بهداشتی صورت گرفته و طی مدت شیوع کرونا نیز تا کنون چهار هزار بسته غذایی توزیع شده است.
وی همچنین با اشاره به وجود ۱۵ هزار و ۴۹۰ پشت نوبتی بهزیستی گفت: با همکاری سازمان بهزیستی و بنیاد برکت مبلغ ۶۵۰ میلیون تومان به استان سهمیه داده شد تا به این افراد کمک شود.
برقراری ۲ هزار و ۱۰۰ تماس با «صدای مشاور» برای رهایی از استرس "کرونا"
مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه با اشاره به فعالیت سامانه "صدای مشاور" بهزیستی، گفت: مقرر شد افرادی که اضطراب و استرس ناشی از کرونا دارند با شماره ۱۴۸۰ صدای مشاور تماس گرفته و مشاورههای لازم را دریافت کنند که از ابتدای اسفند تا کنون تماسهای گرفته شده با این مرکز سه برابر شده است.
رضوان مدنی از برقراری ۵۴۱۴ تماس با این مرکز در مدت شیوع کرونا خبر داد و افزود: از این تعداد ۲۱۲۹ مورد آن مربوط به ترس و استرس ناشی از کرونا بوده است.
مهدکودکهای کرمانشاه ضربه اقتصادی بدی از "کرونا" خوردند
مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه همچنین با اشاره به متضرر شدن بسیاری از مشاغل و اصناف در ایام شیوع کرونا، گفت: متاسفانه در مجموعه بهزیستی نیز در ایام شیوع کرونا مهدکودکها با مشکلات مالی فراوان مواجه شدند.
وی یادآور شد: ۹۰ درصد مهدکودکهای استان به صورت استیجاری است که بعضا مبالغ بالایی اجاره پرداخت میکنند، از سوی دیگر درآمد این مراکز که از محل شهریه است، با تعطیل شدن آنها عملا دچار مشکل شد و بسیاری از آنها هم اکنون توان پرداخت اجاره را ندارند.
رضوان مدنی از راه اندازی پویش همدلی برای بخشش اجاره بهای مهدکودکهای استان خبر داد و افزود: با راه اندازی این پویش و درخواست از مالکان برای بخشش اجاره بها، تعدادی از آنها این لطف و بخشش را داشتند، اما برخی هم از اجاره خود نگذشتند که تلاشها ادامه دارد تا این تعداد را هم راضی به بخشش کنیم.
مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه با بیان اینکه تامین نیاز نیازمندان و مددجویان بهزیستی با بودجه دولتی امکان پذیر نیست، گفت: تقاضای ما از مردم این است که پای کار آمده و با کمکهای خود از مددجویان و مراکز بهزیستی حمایت کنند.