کشت نیشکر در صومعه سرا قطب تولید این محصول در گیلان آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛ مدیر جهاد کشاورزی صومعه سرا امروز گفت : ۷۵ خانوار نیشکر کار صومعه سرایی کشت این محصول شیرین را در ۲۲ هکتار از زمین های کشاورزی این شهرستان آغاز کردند. احمد پادیاب با اشاره به قدمت 100 ساله کشت نیشکر در صومعه سرا افزود : نیشکر کاران این شهرستان پارسال ۲۵ تن شکر سیاه به ارزش ۱۰ میلیارد ریال تولید و به بازار عرضه کردند. وی با بیان اینکه شکر سیاه یک محصول ارگانیک و دارای خواص طبی فراوان است گفت : شکر سیاه به عنوان سوغات محلی صومعه سرا در روستای قاضده ، کلسر ، میانده ، ملاسرا ، سنگجوب ، چمثقال و شکرباغان کشت و تولید می شود . نیشکر هر سال در اردیبهشت در زمین های تالابی صومعه سرا کشت و اواخر پاییز و اوایل زمستان برداشت می شود. به غیر از صومعه سرا نیشکر بصورت محدود در املش هم کشت می شود.
آغاز کشت نی های شیرین آغاز کشت نی های شیرین آغاز کشت نی های شیرین آغاز کشت نی های شیرین آغاز کشت نی های شیرین آغاز کشت نی های شیرین آغاز کشت نی های شیرین آغاز کشت نی های شیرین آغاز کشت نی های شیرین آغاز کشت نی های شیرین