رام الله - اعتراض به تبعید ۱۸ ساله نیروهای مقاومت
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما از رام الله ، خانواده های فلسطینی که عزیزانشان توسط رژیم صهیونیستی تبعید شدند با برگزاری تجمعی جنایات این رژیم را محکوم کردند.
سال ۲۰۰۲ در چنین روزهایی، ارتش اشغالگر صهیونیست کلیسای المهد را در بیت لحم، در پی تحصن دهها نیروی مقاومت، محاصره کرد. پس از گذشت ۴۰ روز محاصره و شهادت هفت نفر، ماجرا با میانجیگری بینالمللی و تبعید ۳۹ نفر از نیروهای مقاومت به کشورهای غربی و نوار غزه به مدت یک سال به پایان رسید، اما پس از گذشت این همه سال آنها هنوز نتوانستهاند به وطن خود بازگردند. ۱۸ سال از تبعید نیروهای مقاومت میگذرد. تبعیدی که قرار بود یکساله باشد، اما رژیم اشغالگر توافق را زیرپا گذاشت. اینک هر سال خانوادههای تبعیدشدگان مقابل کلیسای المهد جایی که عزیزانشان یا به شهادت رسیدند و یا از آنجا تبعید شدند، تظاهرات میکنند. تنها چیزی که این مظلومان میخواهند بازگشت فرزندانشان به خانه است. کلیسای المهد روزی را که ارتش اشغالگر به آن یورش برد و حرمت آن را زیرپا گذاشت و روزی که نیروهای مقاومت تبعید شدند، فراموش نخواهد کرد. زخم آن روز همچنان باز است.
مصاحبه ها:
۱- احمد فرزند یکی از تبعید شدگان: سال ۲۰۰۲، ۳۹ تن از نیروها تبعید شدند ۱۳ تن به کشورهای اروپایی و ۲۶ تن به غزه امروز هجدهمین سال تبعید آنهاست.
۲- مادر فهمی کنعان - از تبعید شدگان: تبعید بسیار طولانی شد. نمیتوانیم آنها را فراموش کنیم. شبانه روز از خداوند میخواهیم که آنها بازگردند.
۳- خواهر یکی از تبعیدشدگان: برادرم ابراهیم به اسپانیا تبعید شده , ۱۸ سال است که فقط از طریق گفتگوی تلفنی با او ارتباط داریم. بس است این تبعید.
۴- عیس قراقع - وزیر سابق اسیران فلسطینی:بر اساس قوانین بین المللی، تبعید ظالمانه به خارج از وطن به منزله جنایت جنگی است.