• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۲۱۵۲۲
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۳
اجتماعی » جامعه و شهری
امروز

تولید ۷ میلیون ماسک و یک میلیون لیتر محلول ضدعفونی

رئیس جمعیت هلال احمر : تولید آمپول و سرم در دستور کار است.

تولید ۷ میلیون ماسک و یک میلیون لیتر محلول ضدعفونیبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، کریم همتی امروز از شرکت تجهیزات پزشکی وابسته به جمعیت هلال احمر بازدید و خط تولید شیلد، ماسک سه لایه را افتتاح و خط تولید آنژیوکت را دوباره راه اندازی کرد.
رئیس جمعیت هلال احمر در جمع خبرنگاران گفت: کارخانه‌های سها یک و سها دو از کارخانه‌های قدیمی در تولید محصولات بهداشتی و دارویی است و امروز از کارخانه‌های سها یک و دو بازدید کردیم که خوشبختانه شرایط خوبی دارد.
وی درباره خودکفایی در تولید محصولات محافظت شخصی، افزود: با توجه به شیوع بیماری کرونا می‌توانم امروز اعلام کنم که ما در تولید محصولات حفاظت شخصی به خودکفایی رسیدیم یعنی اگر با پیک مجدد ابتلا به کرونا در پائیز مواجه شویم، مشکلی در این زمینه نخواهیم داشت. کارخانه‌های زیر مجموعه هلال احمر قابلیت تامین ۷ میلیون ماسک در سال را دارد و در حال حاضر به صورت روزانه بیش از ۵۰ هزار ماسک سه لایه با بهترین کیفیت در کارخانه‌های زیرمجموعه هلال احمر تولید می‌شود.
به گفته رئیس جمعیت هلال احمر، این جمعیت اولین دستگاه تولید کننده ماسک در کشور است که موفق به اخذ مجوز صادرات این محصول از سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شده است. اگر بازار داخلی اشباع شود، می‌توانیم ماسک‌های تولید شده را صادر کنیم.
وی با تاکید بر افتتاح خط تولید آنژیوکت، بیان کرد: خط تولیدآزمایشی آنژیوکت که سال ۱۳۹۴ متوقف شده بود امروز ۳۱ اردیبهشت ماه رسما فعالیت مجدد خود را آغاز کرد و در این خط سالانه بیش از ۷ میلیون آنژیو کت در سایز‌های مختلف تولید می‌شود که گامی بلند در جهت دستیابی به خودکفایی است.
 
تولید سالانه یک میلیون محلول ضدعفونی با بالاترین کیفیت
 
آقای همتی با اشاره به تولید محلول ضدعفونی کننده در کارخانه‌های زیر مجموعه جمعیت هلال احمر، گفت: بیش از یک میلیون لیتر محلول ضد عفونی کننده با بالاترین کیفیت در سال تولید می‌کنیم.
همتی درباره تولید مجموعه‌های تالاسمی به صورت انبوه از سوی کارخانه‌های زیرمجموعه جمعیت هلال احمر، گفت: جمعیت هلال احمر می‌تواند ۵۰ درصد ست‌های تالاسمی و صافی‌های دیالیز را با تولید انبوه به صورت انحصاری تامین کند.
وی تولید صافی دیالیز را یکی از محصولات راهبردی هلال احمر در کنار تولید سایر محصولات دانست و تاکید کرد: همه قسمت‌های صافی‌های دیالیز به جز هالوفایبر‌ها در داخل کشور تولید می‌شود. با توجه به نیاز ۴.۵ میلیونی این محصولات در سال، ما دنبال این هستیم تا تولید بیش از ۵۰ درصد از این محصولات را به جمعیت هلال احمر اختصاص دهیم.
رئیس جمعیت هلال احمر ادامه داد: در حال حاضر بیش از ۲۰ نوع محصول با ظرفیت تولید سالانه ۶۰۰ میلیون در سال در کارخانه‌های زیرمجموعه هلال احمر تولید می‌شود و این جمعیت در کنار سایر دستگاه‌ها وظیفه ذاتی خود می‌داند که از سلامت مردم محافظت کند.
وی درباره تولید شیلد‌های محافظتی، گفت: ۴ هزار شیلد به صورت روزانه در کارخانه‌های زیرمجموعه جمعیت هلال احمر تولید می‌شود که می‌تواند بخشی از نیاز بیمارستان‌ها و هموطنان به شیلد را تامین کند.
 
تولید آمپول و سرم در سها ۲
همتی با اشاره به برنامه ریزی برای تولید سرم و آمپول در شرکت سها ۲ وابسته به سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر، گفت: در سها ۲ تولید دارو‌های مایع نداشتیم، اما در آینده نزدیک سرم و تولید آمپول‌های مختلف را در دستور کار داریم و طی چند ماه آینده فرآیند اجرایی آن آغاز می‌شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برداشت بی رویه آب عامل تشدید بحران دریاچه ارومیه
واگذاری ۴ هکتار زمین به ۲۸۰ خانوار مازندرانی در طرح جوانی جمعیت
اعلام برنامه‌های هفته بسیج در اشنویه
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
امضای تفاهم نامه آموزش و پرورش و اداره کل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان‌غربی
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
زهرا نجفی در پرتاب نیزه از کسب نشان بازماند
ثبت روزانه ۵۸ ازدواج در آذربایجان‌غربی
گشایش نمایشگاه فرهنگی عفاف و حجاب با عنوان حریم یاس در رشت
بازدید بیش از ۱۰۰ هزار زائر از یادمان‌های دفاع مقدس آذربایجان‌غربی
شکست پسران ایران مقابل برزیل
سوارکاری در هوای با طراوت پاییزیِ گراش
نمایش نقطه عطف این شب ها در حوزه هنری میزبان مخاطبان است
آیین استقبال از ۱۰ شهید گمنام در کرج
رگبار‌های پراکنده شبانه در مازندران و آبگرفتگی برخی خیابان‌ها
اقامه نماز طلب باران در شیراز
پایش دقیق رعایت استاندارد‌ها در ادارات آذربایجان‌غربی
لبخند رحمت الهی در لرستان و خوشحالی مردم
بزرگترین قدرت ایران فرهنگ آن است
دست خالی دامداران از واکسن داخلی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای راه اندازی می شود
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ فرنگی کاران از فردا به مصاف حریفان می‌روند
نشان خدمت برای فراگیران درجه‌داری فراجا در اراک
مصاف ایران و برزیل در یک چهارم نهایی
اعطای پروانه بهره‌برداری به نخستین شهرک مسکونی دولتی کشور
پیش بینی وقوع مه، غبار صبحگاهی و کاهش دما در خوزستان
تأکید فرماندار ماکو بر بازنگری فوری زیرساخت‌های جاده‌ای در پی افزایش تصادفات
الحاق ۸۷۴۰ هکتار از اراضی استان یزد برای طرح‌های مسکن
ساماندهی ۱۰ هزار و ۲۶۰ متقاضی جوانی جمعیت و تک واریزی در زنجان
لطافت برف و باران در هوای آذربایجان شرقی
امحای ۲۵۱ دستگاه ماینر غیرمجاز در انبار‌های اموال تملیکی آذربایجان غربی
فعالیت ۱۶۰ هزار خادم رضوی در کشور
کاهش تصادفات معطل تکمیل طرح
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
معامله ۵۹۰ کیلوگرم زعفران در بورس کالا در هفته پایانی آبان  (۱ نظر)
حفاری‌های جدید در زیر و اطراف مسجدالاقصی  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)