نماینده جهاد اسلامی فلسطین در تهران گفت: ملت فلسطین با همه مشکلاتی که دارد بر حق خود و بر مقاومت و بازپس گیری سرزمین اصلی خود تاکید و به شیوههای گوناگون، مخالفتهای خود را با طرحهای صهیونیستی و آمریکایی اعلام میکند.
آقای ناصر ابوشریف در ارتباط تلفنی افزود: ملت فلسطین از سال ۱۹۴۸ محاصره شده است و در شرایط بسیار سخت زندگی میکنند و در محاصره اقتصادی هستند و نمیتوانند امرار معاش کنند و شغل داشته باشند و در شرایط سخت اشغالگری زندگی میکنند.
وی با تاکید بر اینکه اوضاع در فلسطین هر روز بدتر میشود، ادامه داد: محاصره در نوار غزه، شدیدتر و تنگتر است و ملت فلسطین در آن جا اوضاع بدتری دارند.
آقای ابوشریف افزود: در کرانه باختری هم اوضاع فرقی نمیکند و در دره اردن هم این گونه است و مردم فلسطین هیچ ارتباطی با دیگر مناطق ندارند و رژیم صهیونیستی راههای ارتباطی را قطع کرده است و اجازه نمیدهد فلسطینیها با هم در ارتباط باشند.
وی اضافه کرد: رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا هر روز تلاش میکند فشارهای خود را بر مردم فلسطین، بیشتر و محاصره ملت فلسطین را تنگتر و بخشهای بزرگی از کرانه باختری را به فلسطین اشغالی ملحق کند.
آقای ابوشریف گفت: آنها فقط به فکر اسرائیل هستند و طرح تشکیل اسرائیل را به ضرر فلسطینیها و مسلمانان، پیگیری میکنند.
وی افزود: همه این اقدامات با پشتیبانی و حمایت آمریکا در حال انجام است و او به شدت از رژیم صهیونیستی حمایت میکند و همه شرایط را برای این رژیم فراهم میکند تا بتواند علیه ملت فلسطین اقدام کند.
آقای ابوشریف با اشاره به پیشرفت دفاعی فلسطین گفت: محورهای مقاومت اکنون امکانات بسیار خوبی در اختیار دارند و هر روز تجهیزات خود را بهتر میکنند.
نماینده جهاد اسلامی فلسطین در تهران با تاکید بر اینکه طرحهای سازشکارانه بی نتیجه است و به مقاومت خود افتخار میکنیم، افزود: از همه جنبشها و گروههای فلسطینی میخواهیم که بار دیگر به مقاومت برگردند.
نماینده جنبش حماس در تهران هم در ادامه سخنان خود با بیان اینکه تاثیر ویروس کرونا بر مردم فلسطین از تاثیر ویروس رژیم صهیونیستی بر آنها کمتر است، گفت: تاثیر محاصره اقتصادی، بیشتر بوده است.
آقای قدومی افزود: در فلسطین بیش از یک میلیون کارمند وجود دارد و زیان اقتصادی بسیاری دیدند و بیش از ۸ میلیارد دلار به اقتصاد فلسطین خسارت وارد شده است.
وی گفت: علاوه بر آن، رژیم صهیونیستی اجازه واردات تجهیزات پزشکی به فلسطین را نمیدهد بنابراین به تواناییهای داخلی خود متکی شده ایم.
آقای قدومی افزود: رژیم صهیونیستی از این بیماری همه گیری کرونا بهره برداری میکند و با توجه به درگیری جهان با این بیماری، برنامههای خود را پیاده میکند.
نماینده جنبش حماس در تهران گفت: در ماههای گذشته شاهد این بودیم که میخواهند حدود ۴۰ درصد از سرزمین کرانه باختری را به رژیم صهیونیستی ملحق کنند و این بیماری خطرناکی است که از سوی ترامپ و رژیم صهیونیستی اعمال شده است.
آقای قدومی افزود: آنها نمیخواهند با فلسطین توافقنامه داشته باشند بلکه میخواهند به رژیم صهیونیستی، خوش خدمتی کنند.
وی با تاکید بر اینکه معامله قرن هرگز موفق نخواهد شد، اضافه کرد: تا زمانی که بر حق خود پافشاری کنیم این معامله اجرایی نخواهد شد.
آقای قدومی ادامه داد: رژیم صهیونیستی با روشهای مختلف تلاش میکند که حضور خود را به عنوان رژیم طبیعی در منطقه، تثبیت کند، اما این اتفاق نیفتاده است و نخواهد افتاد.
او تاکید کرد: این غده سرطانی به برکت خون شهدا از بین خواهد رفت و ریشه کن میشود.
آقای صدرالحسینی کارشناس مسائل غرب آسیا هم گفت: جنایت جنگی در حال انجام است و مجموعه حقوق دانان بین المللی میتوانند علیه رژیم غاصب صهیونیستی در دادگاههای بین المللی اقامه دعوا کنند.
وی ادامه داد: شرایطی که با شیوع کرونا برای ملت فلسطین پدید آمده است، جمعیت زیادی آسیب میبیند و به رغم اینکه مجموعه فلسطینیان با توجه به توانمندیهای داخلی خود اکنون توانسته اند اقدامات اولیه را انجام دهند، اما جنایات رژیم صهیونیستی در این مقطع حساس نباید فراموش شود و علاوه بر ثبت در تاریخ باید از نظر حقوقی به آن پرداخت.
آقای صدرالحسینی با بیان اینکه موضوع معامله قرن، گروههای فلسطین را دشمن شناس و متحدتر کرد، اضافه کرد: اکنون جریان سازش کار که در طول چند دهه گذشته احساس میکرد میتواند حقوق ملت فلسطین را با مذاکره از نظام سلطه بگیرد اکنون فریادش بلند است و مخالفت خود را با موضوعات اخیر اعلام کرده است.
او تأکید کرد: اکنون هیچ جریان فلسطینی، اختلاف نظری نسبت به غصب سرزمین خود و لزوم مقابله با رژیم صهیونیستی ندارد.
آقای صدرالحسینی گفت: دموکراتیکترین و دقیقترین فرمول سیاسی برای حل مسئله فلسطین که مورد پسند همه عقلای جهان است در طرح چهار مادهای توسط مقام معظم رهبری بیان شد و بیش از ۱۰ سال است که ایشان این مسئله را مطرح کرده اند و هیچ پاسخ منطقی در مقابل آن وجود نداشته است.
وی اضافه کرد: همه جریانها متوجه شدند این بهترین راه حل مسئله فلسطین است این که همه کسانی که شناسنامه و سابقه فلسطینی بودن را دارند چه ساکنان سرزمین فلسطین و چه آوارگان، هر کدام یک رأی برای انتخاب آینده سیاسی فلسطین داشته باشند.
این کارشناس مسائل غرب آسیا افزود: این طرح در سازمان ملل متحد مطرح شد به عنوان یکی از طرحهای بسیار به روز و قابل قبول، اما اجرایی شدن آن شرایطی را میطلبد که هنوز این شرایط ایجاد نشده است.
آقای صدرالحسینی با اشاره به نامگذاری روز قدس توسط امام راحل گفت: اگر روز قدس نبود فلسطین را باید در کتابهای تاریخی میدیدیم و بسیاری از سرزمینهای مسلمان نشین پیرامون فلسطین توسط رژیم صهیونیستی اشغال میشدند و این یک خطر بزرگ برای جهان اسلام است.
او افزود: امسال روز قدس را در فضای مجازی برگزار میکنیم و با راهپیمایی مجازی مشت محکمی بر دهان رژیم صهیونیستی خواهیم زد.
آقای راجر گول رئیس ائتلاف صلح و بی طرفی ایرلند نیز در ارتباط تصویری با این برنامه گفت: ما همدردی بسیار زیادی را در بریتانیا و ایرلند نسبت به موضوع فلسطین داریم، زیرا زمانی که به تاریخ عمیق پشت این کشور نگاه میکنیم و به تفاوتها و زجر وحشتناکی که این ملت در دورههای مختلف کشیدند مینگریم میبینیم حملاتی که دائم از سوی اسرائیلیها علیه فلسطینیها ادامه داشته است، ملت فلسطین آن گونه که باید از سوی جامعه بین المللی، پشتیبانی نشده است.
وی ادامه داد: قطعنامه یا چیزهایی که به نفع فلسطینیها بود در مجامع جهانی مطرح میشد، اما این قطعنامهها صادر نشد و به مشکل خورد.
آقای گول افزود: اسرائیلیها در ابتدا با حمایت انگلیسیها میخواستند کشور لهستان را به مکانی برای پیگیری سیاستهای یهودی خود تبدیل کنند و خواستند از لهستان، دولت یهود بسازند، اما این کار انجام نشد و به خاورمیانه آمدند.
وی اضافه کرد: فلسطینیها انگلیس را به عنوان کشور حامی دولت اسرائیل میشناسند و هنوز هم پشتیبانیهای انگلیس از اسرائیل ادامه دارد.