• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۰۹۲۰
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۴
زنجان » اقتصادی

غوغای یک پرنده

با همان سرهای بی مو و قیافه های سالخورده و پاهای بلند جزء تامین کننده های نیاز گوشتی کشور شده اند .

 

به گزارش گروه اقتصادی  خبرگزاری صدا وسیما مرکز زنجان ؛ بوقلمونهای غّرغرو که سکوت برایشان معنی ندارد این روزها اقتصاد را هم از دنیای سکوت خارج کرده اند .

غوغای یک پرنده

اگرچه مبدا اصلی این پرندگان  در نوشته های تاریخی متفاوت ذکر شده اما این روز ها دراستان زنجان خوب جا افتاده اند .

نخستین زنجیره تولید گوشت بوقلمون کشور در زنجان فعال است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان  می گوید :  نخستین زنجیره تامین و تولید گوشت بوقلمون کشور با 35 واحد تولیدی در این استان فعالیت دارد.

غوغای یک پرنده

صادقی  می افزاید: استان زنجان با تولید بیش از 30  درصد گوشت بوقلمون مصرفی یکی از استانهای  مهم تولید این محصول در کشوراست.

 وی می گوید: هم اکنون 31 واحد پرورش بوقلمون گوشتی با ظرفیت 215 هزار و 100 قطعه در هر دوره فعالیت دارند.

درسال 5هزار تن گوشت بوقلمون تولید وبه بازار کشور عرضه می کنند .

هندوشکا وبوقلمونهای  نام آور زنجان

شرکت تعاونی صنعت یکپارچه بوقلمون شمالغرب به نام هندوشکا فعالیت زنجیره­‌ای خود را از5 سال پیش درزنجان  آغاز کرد.

غوغای یک پرنده

رییس جهاد کشاورزی استان زنجان می گوید: احداث سه مزرعه مادر بوقلمون با ظرفیت 15 هزار قطعه بوقلمون مادر و راه اندازی 35 واحد پرورشی تحت پوشش با ظرفیت 259 هزار قطعه را از اقدامات واحد تولیدی هندوشکا است .

تاراسی اصلاح ساختار صنعت طیور کشور و بهبود فضای کسب و کار برای کاهش هزینه های تولید، افزایش بهره وری و توسعه اقتصادی واحدهای پرورش بوقلمون این استان را از اهداف حمایتی دانست که توسعه واحدهای بوقلمون هم جز آنهاست .

وی  می افزاید: با تاسیس و تکمیل واحدهای در دست اجرا ظرفیت نهایی این واحد تولید و پرورش بوقلمون گوشتی به 300 هزار قطعه در هر دوره خواهد رسید.

تاراسی واحد بزرگ تولیدی وقرارداد عرضه ماهانه 70هزار قطعه به کشتارگاه های طیور داخل و خارج از استان و تکمیل و راه اندازی خط کشتار بوقلمون مالکیتی هندوشکا،  تکمیل ناوگان حمل و نقل تخم نطفه دار، جوجه و بوقلمون زنده با 2 هزار و 820 قطعه، گوشت بوقلمون با 42 تن از طریق کامیونت یخچال دار راهم از دیگر اقدامات این واحد تولیدی برای تکمیل زنجیره تولید بوقلمون عنوان کرد .

غوغای یک پرنده

به گفته معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان  ، این واحد تولیدی با همکاری شرکت پشتیبانی امور دام استان روزانه به قطعه بندی بوقلمون با پنج تن ظرفیت اقدام می کند.

بوقلمون با طعم های متفاوت برسر سفره هر ایرانی

صادقی می گوید: این واحد برای اولین بار با کارخانه کنسروسازی مازندران برای کنسرو گوشت بوقلمون در طعم های مختلف قرارداد منعقد و محصول خودرا  امسال روانه بازار کرده است.

در3 سال گذشته اولین و تنها زنجیره تولید گوشت بوقلمون کشور در استان زنجان راه اندازی شد وهم اکنون  تامین کننده  نیاز کشور به گوشت بوقلمون است.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

اشتغال ها ودلار سازی ها درسایه بوقلمون

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان  می گوید: این چرخه حدود 3 هزار نفر را به صورت مستقیم و غیر مستقیم در واحدهای پرورش بوقلمون استان مشغول به کار کرده است.

حال علاوه بر اشتغالزایی  ، جوجه هایی که تاسال چند سال پیش ازانگلیس وفرانسه وارد می شدند  ودلارها را ازکشور خارج می کردند  ضررهای دیگری هم داشتند اما امروز درزنجان ورق برگشته است برداران قربانی سرمایه گذاران اصلی طرح بوقلمون زنجان  می گویند: این فعالیتها حدود 16 تا 20  میلیون دلار صرفه جویی ارزی دارد

غوغای یک پرنده.

این 2 برادر تاکید دارند : بومی سازی تولید جزء دغدغه هابود  وما دراین خصوص توانستیم به نتیجه برسیم.

ازمحبت خارها گل می شود

 قربانی می گوید: ما درحین کار با محبت با بوقلمون  برخورد می کنیم چراکه این صداها وغوغا ها صدای زندگی وتولید است .

به سالنی  قدم میگذارم که صدای تولید درآن غوغا می کند .

بجز برادران قربانی  واحد های دیگری هم فعالند .

بابایی ، مدیرعامل پرورش گاه جوجه بوقلمون در استان زنجان است اومی گوید: 2مزرعه پرورش بوقلمون مادر برای نخستین باردرکشورموفق به تولید روزانه 10 هزارقطعه  جوجه یک روزه بوقلمون شدند.

او از روزهای سخت می گوید : که با تلاش پشت سرگذاشت واکنون چرخه تولیداتش نه تنها اشتغال زایی مفید ایجادکرده بلکه توانسته زنجان را به صدر برترین تولیدات جوجه بوقلمون برساند.

بابایی می افزاید: ما برای رسیدن به این نقطه خیلی از شکستها را باجان ودل خریدیم حتی وقتی نیمی از جوجه های وارداتی تابه مقصد برسند تلف می شدند.

حال صنعت نوپای  تولید بوقلمون توانسته در زنجان با همت  بخش خصوصی حرفهایی برای گفتن داشته باشد .

غوغای یک پرنده

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان  می گوید: 3 واحد مادر بوقلمون 15 هزار قطعه  ظرفیت تولید روزانه دارند وسالیانه یک میلیون 800 هزار قطعه جوجه یک روزه تولید می کنند .

واحدهای فعال استان زنجان سال گذشته 365 هزار قطعه جوجه ریزی بوقلمون و 4هزار و900 تن گوشت به بازار کشورعرضه کردند .

کارگران وبوقلمونهای حساس

حسین  از کارگران واحد تولید بوقلمون زنجان است اومی گوید: کارحساسیت بالایی دارد وباید به دما وغذا وموارد دیگر بیشتر توجه شود.

اومی افزاید: 3 سال است باجوجه بوقلمونها سر و کاردارد و از کارش راضی است .

کارگر دیگری که با لباس کار دروسط سالن واحدتولیدی ایستاده هم می گوید: فوق دیپلم دامداری است وهمیشه به کار دامداری وکشاورزی علاقه داشته ام و اکنون روز وشب با صدای بوقلمونها می گذرد .

غوغای یک پرنده

تولید وجهش تولید وحمایتها

رییس جهادکشاورزی زنجان می گوید : برای ایجادوساخت واحد تولید حوزه طیور هیچ گونه تسهیلاتی اعطا نمی شود اما در تجهیز و نوسازی از 3 منبع صندوق توسعه کشاورزی ، کمیته فنی واعتباری  ومکانیزسیون حمایت ها صورت می گیرد .

تاراسی می افزاید: حداقل تسهیلات دریافتی واحد بوقلمون مادر 200 میلیون تومان است وبیشتر تسهیلات هم با درصد 8 تا 14 پرداخت می شود .

استان زنجان با تامین حدود  30 درصد گوشت بوقلمون و60 درصد جوجه بوقلمون  دومین تولیدکننده این  تولیدات  درکشور است .

سرمایه گذاران بخش خصوصی حالا درسال جهش تولید برنامه های دیگری هم دارند آن هم ایجاد 3 واحد دیگر تولید بوقلمون در استان است .

*نویسنده : معصومه امینی

غوغای یک پرنده غوغای یک پرنده غوغای یک پرنده غوغای یک پرنده غوغای یک پرنده غوغای یک پرنده غوغای یک پرنده غوغای یک پرنده غوغای یک پرنده غوغای یک پرنده غوغای یک پرنده

 

 

 

 

 

 

 

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشدید پایش شبکه گاز در سراسر استان
خبر خوش برای سفره‌های خانوار/ توزیع برنج و روغن خوراکی در استان
پیام همسر شهید مجیدی‌مهر به رهبر معظم انقلاب
صبر و استقامت خانواده‌ های شهدا پشتوانه اصلی نظام جمهوری اسلامی
تخریب اموال عمومی در آبدانان
تشدید بازرسی‌ها در خرمدره؛ چهار تیم اتاق اصناف زنجان در میدان کنترل بازار
آیین غبارروبی مزار شهدای گمنام باغ موزه دفاع مقدس تبریز
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ دی ۱۴۰۴
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۲ دی ۱۴۰۴ به افق قم
افتتاح بیش از ۴ هزار پروژه محرومیت زدایی سپاه در سیستان و بلوچستان تا پایان سال جاری
برگزاری همایش بصیرتی بزرگداشت حماسه ۹ دی
ارائه خدمات رایگان دندان‌پزشکی به مددجویان خراسان شمالی
پیشرفت ۶۵ درصدی طرح آبرسانی سفیدآبه نیمروز
دستگیری قاتل متواری پس از ۲ سال در تبریز
فعال شدن مهلت نوبت‌گیری سنجش سلامت نوآموزان
بازخوانی بصیرت عمار انقلاب《 آیت الله مصباح》 برای نسل امروز
شادمانه های برف در خراسان شمالی
بیست و پنجمین اهدای عضو در گیلان
جشنواره پیوند آسمانی زوج های دانشگاه‌های آزاد اسلامی آذربایجان شرقی 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد
اطلاعیه سپاه لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد
افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد در سال ۱۴۰۵
ورود سامانه بارشی جدید به بخش‌های غربی کشور
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود
تزریق ۸۷۷ میلیون مترمکعب گاز به شبکه سراسری
دستور رئیس‌جمهور برای حمایت از اصناف و بهبود ثبات ارزی
نویدکیا: نیمه دوم بازی با استقلال خوب نبودیم
خانواده کشته‌شدگان ناآرامی‌ لردگان: اغتشاشگران را مجازات کنید
تشییع با شکوه شهید مجیدی مهر، شهید راه وطن در لوداب
آیین گرامیداشت سرداران مقاومت در مصلی تهران
ارکستر ملی در زمستان عاشق‌تر خواند
انتصاب فرزین به عنوان دستیار ویژه اقتصادی رئیس‌جمهور
پای درد و دل صنف فروشندگان تلفن همراه و رایانه
بازداشت شهردار آبادان  (۳ نظر)
اطلاعیه سپاه لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد  (۱ نظر)
صدور اطلاعیه سطح نارنجی هواشناسی در فارس  (۱ نظر)
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی  (۱ نظر)
افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد در سال ۱۴۰۵  (۱ نظر)
نوعروسان کمیته امداد درخواست جهیزیه را در سکوی اینترنتی ثبت می‌کنند  (۱ نظر)
جریمه ۵۳ هزار راننده تهرانی در پاییز برای استفاده از تلفن همراه  (۱ نظر)
پخش مستند «مهر»، از شبکه افق  (۱ نظر)
تشییع با شکوه شهید مجیدی مهر، شهید راه وطن در لوداب  (۱ نظر)
نهضت توسعه عدالت آموزشی، جریان زنده ایثار و امید در کشور  (۱ نظر)
نجات یک خانواده از دل برف و کولاک کندوان  (۱ نظر)