• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۴۱۰۶
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۱۶
بین الملل » تحلیلی
ادامه شیوع ویروس کووید ۱۹ در جهان

بیش از ۸ و نیم میلیون مبتلا

بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت تاکنون ۸ میلیون و ۵۲۲ هزار و ۷۴۲ نفر در جهان به ویروس کووید ۱۹ مبتلا شده اند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از سازمان جهانی بهداشت تاکنون هشت میلیون و پانصد و بیست و دو  هزار و هفتصد و چهل و دو نفر در جهان به ویروس کرونا مبتلا شده اند که از این تعداد چهارصد و پنجاه و سه هزار و هفتصد و چهارده نفر جان باخته اند و چهار میلیون و چهارصد و نود و چهار هزار و یکصد و پنجاه و پنج نفر نیز بهبود یافته اند. 

بیش از ۸ و نیم میلیون مبتلا

هشدار سازمان برنامه جهانی غذا درباره کاهش بودجه این سازمان 
یکی از مقامات این سازمان گفت سازمان برنامه جهانی غذا درخواست ۹۶۵ میلیون دلار برای برنامه جهانی خود داده بود تا بتواند به خدمات رسانی ثابت و مستمر خود در طول سال ۲۰۲۰ ادامه دهد.
تاکنون تنها ۱۴ درصد از این رقم محقق شده است. بدون وجود منابع مالی و با وضعیت مالی کنونی فعالیت‌های سازمان برنامه جهانی غذا در سومین هفته ماه ژوئیه متوقف خواهد شد.
وی افزود شیوع کرونا کاهش پیدا نکرده است و ما شاهد افزایش موارد ابتلا در آمریکای لاتین و آفریقا هستیم. ما شاهد اختلال در امر انتقال محموله‌های غذایی در سراسر جهان هستیم. تمامی سازمان‌های بشردوستانه به سازمان جهانی برنامه غذا و خدمات پشتیبانی آن بیش از هر زمان دیگری متکی هستند. خدمات سازمان برنامه جهانی غذا گسترش می‌یابد و در این حال درخواست‌ها رو به افزایش است. با این وجود منابع مالی افزایش پیدا نمی‌کند.
وی افزود به خاطر تعطیلی کشورها، بسیاری از بنادر فعال نیستند بنابراین شاهد اختلالات زیادی در بخش حمل و نقل هستید. به خاطر بسته بودن مرز‌ها ظرفیت ما برای انتقال محموله‌ها کاهش یافته است. ما تلاش می‌کنیم در سطح محلی به این موضوع رسیدگی کنیم و با دولت‌ها تماس داشته باشیم.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود
 
آمار ابتلا به کرونا در مصر از ۵۰ هزار نفر فراتر رفت
شبانه روز گذشته ۱۲۱۸ نفر در مصر به کووید-۱۹ مبتلا شدند و ۸۸ نفر فوت کردند. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از قاهره، سخنگوی وزارت بهداشت مصر آمار مبتلایان به کووید-۱۹ تا بعدازظهر پنجشنبه هجدهم ژوئن را ۵۰ هزار و ۴۳۷ نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد تاکنون ۱۹۳۸ نفر جان باخته اند و ۱۳ هزار و ۵۲۸ نفر هم بهبود یافته اند.
برخی منابع نیز از آغاز آزمایشات بالینی دارو‌های مصری ضد کرونا خبر می‌دهند. کمیته علمی مبارزه با کرونا در وزارت بهداشت با همکاری پژوهشگرانی از وزارت آموزش عالی و مرکز ملی پژوهش‌ها مصر، پس از به دست آمدن نتایج امیدوار کننده از استفاده برخی دارو‌های مصری برای مقابله با کرونا، به زودی آزمایشات بالینی این دارو‌ها را آغاز می‌کنند و امیدوارند این دارو‌ها نتایج مثبتی در درمان کرونا داشته باشند.
 
رئیس جمهور اسبق قزاقستان به ویروس کرونا مبتلا شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از آلماتی، مسئول ارتباطات خبری نظربایف اعلام کرد که نتیجه آزمایش او مثبت و تحت درمان است.
نور سلطان نظربایف هشتاد ساله در حال حاضر رئیس شورای امنیت ملی قزاقستان و رهبر حزب نور آتان (نور وطن) قدرتمندترین حزب قزاقستان در ارکان دولت است.
نظربایف در زمان اتحاد جماهیر شوروی، دبیر کل حزب کمونیست قزاقستان و از اعضای هیئت رئیسه حزب کمونیست شوروی بود.
 
۱۴۹۵ لبنانی به کرونا مبتلا شده اند
وزارت بهداشت لبنان شمار مبتلایان به ویروس کرونا را ۱۴۹۵ نفر اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از بیروت، وزارت بهداشت لبنان در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: تست کرونای ۶ نفر در شبانه روز گذشته مثبت شده و با این حساب تاکنون ۱۴۹۵ نفر در این کشور به ویروس کرونا مبتلا شده اند.
در این اطلاعیه آمده است ۹۴۴ نفر از مبتلایان به این ویروس، بهبود یافتند و ۳۲ نفر هم جان باخته اند.
 
افزایش شمار مبتلایان به کرونا در جمهوری آذربایجان به بیش از ۱۱ هزار نفر
شمار مبتلایان به کووید ۱۹ در جمهوری آذربایجان به ۱۱۳۲۹ نفر رسید.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما از باکو به نقل از ستاد ویژه مبارزه با کرونا در جمهوری آذربایجان، در ۲۴ ساعت گذشته ۳۳۸ بیمار قطعی آلوده به ویروس کرونا شناسایی شدند که به این ترتیب تعداد مبتلایان به ۱۱۳۲۹ نفر رسید. بر اساس این گزارش با مرگ ۶ نفر دیگر بر اثر کرونا تعداد جان باختگان هم به ۱۳۹نفر افزایش یافت. با پیوستن ۱۱۷ بیمار دیگر به جمع بهبود یافتگان مجموع بهبود یافته‌ها به ۶۱۹۲ نفر شد.
هم اکنون۴۹۹۸مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های این کشور بستری و دوره درمان را سپری می‌کنند. در جمهوری آذربایجان تاکنون ۴۰۳هزار و۴۹۹مورد تست کرونا انجام گرفته است.
 
دولت ترامپ مسئولیت خطر ابتلای شرکت کنندگان در تجمع انتخاباتی را بر عهده نمی‌گیرد
در حالی که ترامپ هنوز مشغول برنامه ریزی برای تجمع انتخاباتی گسترده‌ای در تولسا، واقع در ایالت اوکلاهما در بحبوحه شیوع بیماری کووید ۱۹ است، دولت او بر هشدار کارشناسان درباره خطر برگزاری این تجمع که ممکن است به قیمت جان بسیاری تمام شود، سرپوش می‌گذارد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
خبرنگار سی ان ان در کاخ سفید در گزارشی در این باره گفت: انتظار می‌رود رئیس جمهور ترامپ آخر هفته (میلادی) در اوکلاهما تجمع انتخاباتی برگزار کند. این در حالی است که مقامات کاخ سفید هر گونه سؤال را درباره اینکه دولت ممکن است مسئول خطر ابتلای هزاران تن از شرکت کنندگان احتمالی در تجمع به کووید ۱۹ باشد، رد می‌کنند. به عبارت دیگر، می‌گویند در صورت ابتلا پس از شرکت در تجمع، خودشان، مسئول است.
کیلی مکنری، سخنگوی مطبوعاتی کاخ سفید در پاسخ به اینکه آیا رئیس جمهور و کاخ سفید مسئولیت بیمار شدن مردم و مبتلا شدنشان به کووید ۱۹ را در این تجمع انتخاباتی بر عهده خواهد گرفت، گفت: ستاد انتخاباتی تدابیری برای اطمینان از برگزاری امن تجمع، از جمله ارائه ضدعفونی کننده دست و ماسک اتخاذ کرده است؛ بنابراین ما تدابیر پیشگیرانه را اتخاذ کرده ایم.
وی در پاسخ به اینکه آیا شرکت کنندگان را ملزم به استفاده از ماسک می‌کنند یا خیر گفت: به آن‌ها ماسک می‌دهیم و تصمیم با خودشان است که از آن استفاده کنند یا خیر. در دستورالعمل‌های مرکز کنترل و پیشگیری بیماری ماسک زدن توصیه شده، اما الزامی نیست.
ستاد انتخاباتی ترامپ در یک فرم رفع مسئولیت که برای متقاضیان شرکت در تجمع در پایگاه اینترنتی خود قرار داده، اعلام کرده است نمی‌توان رئیس جمهور یا دیگر برگزارکنندگان تجمع را مسئول ابتلای احتمالی شرکت کنندگان به بیماری دانست.
کیلی مکنری تلاش کرد احتمال خطر ابتلا به کووید ۱۹ در تجمع انتخاباتی را با خطر ابتلا در یک مسابقه بیس بال مقایسه کند. در حالی که هفته هاست چنین جمعیت گسترده‌ای در استادیوم‌ها حضور نیافته است.
وی گفت: شرکت در هر مراسمی خطر ابتلا را دارد. مثلاً اگر برای تماشای بازی بیس بال بروید هم این خطر وجود دارد. این بخشی از زندگی است. اینکه شهروندان در این تجمع شرکت کنند یا نکنند، یک تصمیم شخصی است.
با توجه به افزایش مبتلایان کرونا در تولسا، مقامات بهداشتی اوکلاهما از شرکت کنندگان در تجمع شنبه می‌خواهند قبل و بعد از شرکت در تجمع آزمایش بدهند. کارشناسان بهداشت عمومی به کاخ سفید هشدار می‌دهند که برگزاری این تجمع ممکن است جان مردم را به خطر بیندازد.
آرتور کالپان، رئیس بخش اخلاق پزشکی دانشگاه نیویورک گفت: آن‌ها اهمیتی به شرکت کنندگان در تجمع نمی‌دهند. این تجمع فقط فرصتی برای عکس گرفتن و جلب توجه برای آنهاست. شرکت در این تجمع ممکن است جان بعضی از شرکت کنندگان و خانواده‌ها و دوستانشان را بگیرد.
از زمانی که رئیس جمهور گفت آمریکایی‌ها می‌توانند برای پیشگیری از ابتلا به کووید ۱۹، مایع ضدعفونی کننده تزریق کنند، کارگروه مقابله با کرونا کاخ سفید را به حاشیه راند.
یکی از مقامات دولت ترامپ گفت آن‌ها نمی‌خواهند با واقعیت کنار بیایند، و آن را انکار می‌کنند.
جو بایدن، معاون رئیس جمهور سابق از عملکرد ترامپ در مقابله با شیوع ویروس کرونا انتقاد کرد.
وی گفت: ما افرادی را از دست داده ایم. مشاغل را از دست داده ایم. بودجه زیادی را از دست داده ایم؛ و اکنون به لطف رئیس جمهور ترامپ ممکن است بخشی از پیشرفتی را که تازه شروع شده بود، از دست بدهیم، فقط به خاطر منافع از دست رفته او.
آنتونی فائوچی، عضو کارگروه مقابله با کرونا که ۷۹ ساله است، در پاسخ به سؤالی درباره اینکه آیا در تجمع انتخاباتی تولسا شرکت خواهد کرد به دیلی بیست گفت: من جزء افرادی هستم که خطر ابتلایشان زیاد است. من در این تجمع شرکت نمی‌کنم. البته که شرکت نمی‌کنم.»
مقامات کاخ سفید درباره تلاش‌های دولت برای جلوگیری از خشونت پلیس اعلام کردند رئیس جمهور از پیشنهاد‌های تیم اسکات، سناتور جمهوریخواه درباره اصلاح اقدامات پلیس حمایت خواهد کرد.
سناتور تیم اسکات گفت: ما مطالبات شما را شنیدیم. فکر می‌کنم این طرح برای جوانی که از توقف توسط پلیس نگران است روشن می‌کند که ما به او توجه می‌کنیم.
دموکرات‌ها تاکید دارند که طرح این سناتور جمهوریخواه کافی نیست.
نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا گفت: ما نیاز به یک طرح بی اثر نمایشی نداریم. ما نیاز به اقدامی واقعی داریم.
خبرنگاران از سخنگوی مطبوعاتی کاخ سفید پرسیدند چرا دیگر تعداد زیادی از مقامات کاخ سفید ماسک نمی‌زنند، در حالی که دوره‌ای کوتاه پس از مبتلا شدن یکی از مشاوران مایک پنس، معاون رئیس جمهور این کار را می‌کردند. مکنری گفت ماسک زدن توصیه می‌شود، اما در کاخ سفید الزامی نیست. این سخنان نشان می‌دهد که رئیس جمهور و گروه وی علاقه‌ای ندارند به الگوی مردم در این خصوص تبدیل شوند.
 
استقبال کرونایی بوریس جانسون از مکرون
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
در پی کاهش شیوع ویروس کرونا در ژاپن محدودیت‌ها لغو می‌شود
نخست وزیر ژاپن از لغو محدودیت‌های اعمال شده در پی کاهش شیوع ویروس کرونا خبر داد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
به گزارش آسیاویژن به نقل از شبکه تلویزیونی ان اچ کی ژاپن، شینزو آبه نخست وزیر ژاپن اعلام کرد در پی کاهش موارد ابتلا به بیماری کووید-۱۹ و کنترل ویروس کرونا محدودیت سفر‌های بین استانی در این کشور از روز جمعه لغو خواهد شد.
آبه روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران گفت: با لغو وضع اضطراری در ژاپن از سه هفته پیش تاکنون موارد جدید ابتلای گزارش شده در بسیاری از استان‌ها به شدت کاهش یافته است. از این رو دولت تصمیم گرفته است محدودیت فعالیت‌های اجتماعی و اقتصادی را از روز جمعه لغو کند. دولت تا امروز مردم را از سفر‌های غیرضروری به پنج استان از جمله هوکایدو، توکیو و سه استان همجوار آن به دلیل بالا بودن نسبی تعداد موارد ابتلا برحذر می‌داشت. اکنون با کاهش موارد گزارش شده این محدودیت‌ها از فردا لغو خواهد شد.
همچنین قانون محدود بودن تعداد افراد در کنسرت ها، نمایشگاه ها، همایش‌های داخل سالن و محیط‌های باز برداشته می‌شود.
نخست وزیر ژاپن همچنین از تصمیم دولت برای لغو محدودیت سفر به ژاپن از کشور‌هایی که ویروس کرونا در آن‌ها تحت کنترل است، خبر داد.
آبه افزود: دولت ژاپن در مقابل برای لغو محدودیت سفر اتباع ژاپنی به دیگر کشور‌ها مذاکرات را با ویتنام، تایلند، استرالیا و نیوزیلند ‎آغاز کرده است.
نخست وزیر ژاپن در پایان تاکید کرد اقدامات لازم در مرز‌های ژاپن به عنوان بخشی از تلاش‌های همه جانبه این کشور برای پیشگیری از ورود ویروس کرونا همچنان اعمال می‌شود.
 
افزایش چشمگیر شمار مبتلایان و فوتی‌های کرونا در عربستان
شمار مبتلایان و فوتی‌های کرونا در عربستان به شکل چشمگیری در حال افزایش است.
وزارت بهداشت سعودی اعلام کرد در ۲۴ ساعت گذشته ۴ هزار و ۷۵۷ نفر به کرونا مبتلا شدند و ۴۸ نفر جانشان را از دست دادند.
حدود 8 و نیم میلیون مبتلا
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انسداد مقطعی چند محور مواصلاتی زنجان به علت بارش‌ برف در بامداد سه شنبه
رژیم صهیونی در رسیدن به اهداف راهبردیش علیه ایران ناکام ماند
افتتاح سومین کارخانه آسفالت زنجان در سال آینده
غیرحضوری شدن برخی مدارس استان زنجان در روز سه‌شنبه
پایان فعالیت شبکه سازمان‌یافته حفاری غیرمجاز در تبریز
تدارک رادیو زنجان در گرامیداشت حماسه نهم دی
اجرای طرح آزمایشی سرشماری نفوس و مسکن در استان زنجان از ۱۴ دی ماه
تعیین ۴۷۰ پروژه آموزشی در آذربایجان شرقی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ دی ۱۴۰۴
مراقب لینک های جعلی کلاهبرداری باشید
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۹ دی ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی اهواز، ۹ دی ماه ۱۴۰۴
بررسی چالش‌های توزیع دارو و مکمل‌های انسانی در گیلان
مجازی و تعطیل شدن مدارس برخی شهر‌های خوزستان در نهم دی
۳ هزار خوزستانی از خسارت سیلاب در امان نماندند
توقیف محموله ماهی قاچاق در آستارا
ایران عاشورایی، از ۹ دی تا دفاع مقدس ۱۲ روزه
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی استان همدان، نهم دی ماه
لغو امتحانات داخلی مدارس مهاباد در روز چهارشنبه
دستگیری عامل تیراندازی در بم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد
گروسی، تجاوز نظامی به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم کند
جهرم در صدر بارش‌های اخیر
کاهش دمای هوا در جنوب غرب خوزستان
پیش بینی سه روز سرد و پربارش برای ایران
تعطیلی ادارات و مدارس برخی از شهرستان‌های آذربایجان‌غربی در روز سه‌شنبه ۹ دی ماه
آخرین وضعیت ترافیکی و جوی جاده‌های کشور؛ ۸ دی
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۸ دی
بررسی گرانی‌ها در مجلس؛ اصلاح بانک مرکزی ضروری است
پیدا شدن جسد دو نفر از سه جوان غرق‌شده در سد و رودخانه سرپری
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت آیت‌الله میرشفیعی
بیانیه سپاه پاسداران: مقتدرانه از امنیت ایران دفاع می‌کنیم
برخورد با اخلالگران نظام اقتصادی در دستور کار دستگاه قضا
قالیباف: امروز وقت دعواهای سیاسی نیست
وعده وزیر اقتصاد برای ایجاد آرامش اقتصادی و معیشتی مردم  (۶ نظر)
تشکیل پرونده قضایی برای ۳ مدیر خراسان جنوبی  (۴ نظر)
چتر باران ، فردا در فارس گسترده تر می شود  (۱ نظر)
تلاش کنگره آمریکا برای پس گیری قدرت از ترامپ  (۱ نظر)
کشف موتورسیکلت‌های ۳۰ میلیاردی قاچاق در لامرد  (۱ نظر)
پویش «مامان بابام، نور چشام»، در شبکه نهال  (۱ نظر)
بررسی گرانی‌ها در مجلس؛ اصلاح بانک مرکزی ضروری است  (۱ نظر)
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیت‌الله شفیعی  (۱ نظر)
علت بوی نامطبوع اطراف فرودگاه امام فاضلاب شهرهای منطقه است  (۱ نظر)
سایت ۷۰ هکتاری نهضت ملی مسکن ماهدشت آماده بهره‌برداری می‌شود  (۱ نظر)
شهادت مرزبان کهگیلویه‌ و بویراحمدی در کردستان حین ماموریت  (۱ نظر)
پرتاب ۳ ماهواره بومی زمینه‌ساز تقویت امید و انگیزه بین جوانان  (۱ نظر)
هفتم دی، تکرار ما می‌توانیم در علوم فضایی  (۱ نظر)
تحویل هزار واحد مسکن کوی پرواز همدان تا نوروز ۱۴۰۵  (۱ نظر)