• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۵۹۷۴
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۸
اجتماعی » حقوقی و قضایی
مراسم افتتاح مجازی پروژه‎ های عمرانی قوه قضاییه

احقاق حق و ابطال باطل هدف اصلی دستگاه قضاست

رئیس قوه قضاییه: همه امکانات و تجهیزات دستگاه قضا باید در خدمت مردم و گسترش عدالت قضایی باشد.

به‎ گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی که همزمان با نخستین روز از هفته قوه قضاییه در مراسم افتتاح مجازی پروژه‎ های عمرانی قوه قضاییه سخن می‎گفت، با تقدیر از زحمات مسئولان در عملیاتی کردن این پروژه ‎ها، هدف اصلی دستگاه قضا را احقاق حق مردم و ابطال باطل عنوان کرد.
رئیس قوه قضاییه خاطر نشان کرد که امکانات و تجهیزات دارای اصالت نیستند و بهره‎ برداری از آن‌ها هنگامی ارزش می‎یابد که برای خدمت رسانی به مردم و حفظ کرامت ارباب رجوع و همکاران دستگاه قضایی باشد و در نهایت منجر به گسترش عدل و عدالت قضایی شود.
حجت الاسلام و المسلمین رئیسی با اشاره به بهره‎ برداری از پروژه‎ های مربوط به شورا‌های حل اختلاف، از تقویت این شورا‌ها در دوره تحول قضایی سخن گفت و تصریح کرد: صلح و سازش از تأکیدات دین و بزرگان دین ماست و هرچه فرهنگ صلح و سازش تقویت شود، شاهد کاهش پرونده‎ های قضایی خواهیم بود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

رئیس قوه قضاییه با ابراز خرسندی از انتقال زندان‎ شهر سمنان به خارج از شهر و تأکید بر تداوم این حرکت قانونی که آن را خواست همه مسئولان قضایی و اجرایی دانست، خاطر نشان کرد انتقال زندان‎ها به بیرون شهر‌ها در بهسازی هرچه بهتر فضا‌های شهری و محیط‎های عمومی تأثیر خواهد داشت.حجت الاسلام و المسلمین رئیسی در ادامه بر لزوم تبدیل زندان‎ ها به آموزشگاه نیکی‎ ها نیز تأکید کرد و گفت: زندان باید مرکز اصلاح مجرمین باشد و همه ما و حتی زندانیان و خانواده‎های آن ‌ها احساس کنند که شخصیت زندانی در آنجا بازسازی می‎شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

رئیس قوه قضاییه همچنین به بهره ‎برداری از پروژه‎های عمرانی مربوط به سازمان پزشکی قانونی در اقصی نقاط کشورمان به ویژه در بندرعباس اشاره و تأکید کرد که نظرات تخصصی و کارشناسی سازمان پزشکی قانونی از مهم‌ترین مستندات قضات در قضاوت و صدور احکام قضایی است.
حجت الاسلام و المسلمین رئیسی با اشاره به اعتماد عمومی به سازمان پزشکی قانونی و لزوم پاسداشت این اعتماد از سوی مدیران و کارکنان این مجموعه، به پزشکان متخصص و متدین و متعهد این سازمان متذکر شد که برای استحکام هرچه بیشتر آرای قضایی در اظهار نظرات خود نهایت دقت را داشته باشند.
رئیس قوه قضاییه در پایان از همکاران خود در همه بخش‌های دستگاه قضا خواست که با استمداد از روح امام و شهدا، بهترین خدمات را به مردم ارائه دهند تا نتیجه عملکرد دستگاه عدلیه و سازمان‎های وابسته به آن رضایت خداوند متعال و افزایش اعتماد عمومی به نظام قضایی جمهوری اسلامی باشد.
در این مراسم ۴۷ پروژه مهم عمرانی دستگاه قضا در ۲۴ استان کشورمان به‎ صورت ویدئو کنفرانس مورد بهره ‎برداری قرار گرفت که ساختمان دادسرای عمومی و انقلاب سراب، ساختمان دادگاه عمومی خارک، ساختمان شورای حل اختلاف شهرستان آق قلا، ساختمان پزشکی قانونی بندرعباس و ساختمان ثبت اسناد و املاک فردیس از جمله این پروژه‎ها بودند.
این پروژه‎ها عمدتاً مربوط به دادگستری‎ها، سازمان پزشکی قانونی، سازمان ثبت اسناد و املاک، سازمان زندان‎ها، سازمان بازرسی کل کشور و سازمان قضایی نیرو‌های مسلّح بوده‎اند.
معاون مالی و پشتیبانی قوه قضاییه در خصوص این پروژ‎ه ‎ها توضیح داد که این پروژه‎ها با هدف تکریم ارباب رجوع و خدمت رسانی بهتر دستگاه قضایی با صرف اعتباری بالغ بر حدود ۹۲ هزار متر مربع و صرف اعتباری بالغ بر ۲۵۲ میلیارد تومان به بهره‎ برداری رسیده‎اند.
دکتر فروزان مهر با اشاره به تکلیف قانون برنامه ششم برای توسعه فضا‌های فیزیکی قوه قضاییه و اعلام پیشرفت ۴۴ درصد برنامه در این زمینه، ابراز امیدواری کرد با تخصیص اعتبارات لازم از سوی دولت در سال پایانی برنامه و برنامه هفتم توسعه، این روند با سرعت بیشتری پیگیری شود.
آقای خلیل اللهی رئیس کل دادگستری استان آذربایجان شرقی در جریان افتتاح ساختمان دادسرای عمومی و انقلاب سراب، در ارتباط تصویری رئیس قوه قضاییه گفت که در استان متبوعش در سال ۹۸ برای رفع کمبود فضا‌های فیزیکی به‎منظور تکریم ارباب رجوع، ۵ پروژه در فضایی بالغ بر ۶ هزار متر مربع و با اعتباری ۱۲ میلیاردی به بهره ‎برادری رسیده که ساختمان دادسرای سراب در فضایی حدود هزار و ۲۰۰ متر مربع در ۳ طبقه با ۴۲ اتاق احداث شده است.
آقای جمادی رئیس کل دادگستری استان بوشهر نیز در جریان بهره ‎برداری از ساختمان دادگاه عمومی خارک، در ارتباطی تصویری با رییس قوه قضاییه با استراتژیک خواندن جزیره خارک و تبیین اهمیت توسعه قضایی در این منطقه در راستای تحقق عدالت قضایی گفت: ساختمان دادگاه عمومی این منطقه در فضایی بالغ بر هزار و ۳۴۰ متر بنا و ۳ هزار و ۴۰ متر محوطه در استان گلستان هم ساختمان شورای حل اختلاف شهرستان آق قلا در فضایی بالغ بر ۴۳۰ متر با ۱۰ اتاق و با اعتباری یک میلیارد تومانی احداث شده که در این مراسم به ‎صورت مجازی مورد بهره ‎برداری قرار گرفت.
دکتر میرهادی مدیرکل پزشک قانونی استان هرمزگان نیز در آئین بهره‎ برداری از ساختمان پزشکی قانونی بندرعباس به ‎صورت ویدئو کنفرانس با رئیس دستگاه قضا سخن گفت و توضیح داد که این ساختمان در دوره ۷ ساله در فضایی بالغ بر ۳ هزار متر مربع در ۳ طبقه و با صرف هزینه‎ای بالغ بر ۱۱ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان در یکی از بهترین موقعیت‎های جغرافیایی بندرعباس بنا شده است.
آقای کناری‎وند مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان البرز هم درباره ساختمان ثبت اسناد و املاک شهرستان فردیس توضیح داد که این ساختمان ظرف کمتر از یک‎سال در فضایی بالغ بر ۲ هزار متر مربع در ۲ طبقه و با تخصیص اعتباری ۸ میلیارد تومانی بنا شده و به بهره ‎برداری رسیده است.
آقای باهنر مدیرکل زندان‎های استان سمنان نیز در این مراسم به صورت ویدئو کنفرانس توضیحاتی درباره پروژه انتقال زندان استان سمنان به خارج از شهر ارائه کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رشد چشمگیر مشارکت مردمی در اعتکاف امسال استان زنجان
دانشگاه علوم پزشکی زنجان پیشتاز در اجرای برند دانشگاه تاثیرگذار
مطالعات پهنه‌بندی لرزه‌ای زنجان
قطع گاز ۶۶۴ ساختمان دستگاه های اجرایی در استان زنجان
احترام به خانواده شهدا در جمهوری اسلامی نظیری در دنیا ندارد
مشارکت هزار و ۲۰۰ خیر زنجانی با طرح صدقه الکترونیکی کمیته امداد
نقشه راه زنجیره‌های اقتصادی مزیت دار آذربایجان غربی تدوین  می‌شود
تأمین کالا‌های اساسی در آذربایجان‌غربی پایدار است
آغاز نظارت‌های گسترده جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی بر بازار همزمان با اجرای طرح جدید اقتصادی دولت
تأمین و توزیع بیش از ۲۵۰ تن کالای اساسی در شهرستان شاهیندژ
ضرورت وجود همت جهادی برای تسریع در ثبت جهانی روستای حسنلو نقده
الگوی مشارکت خصوصی؛ موتور محرک توسعه عمرانی در آذربایجان‌غربی 
اجرای ۲ بیمارستان در آذربایجان‌غربی
برگزاری نشست مشترک استاندار آذربایجان‌غربی با اعضای مجمع نمایندگان استان
تقویت هم‌افزایی بخش خصوصی و دولتی؛ راهبرد بسته جدید اقتصادی دولت برای ثبات بازار نهاده‌های دامی
نقده در آستانه بهره‌برداری از روستا بازار جدید؛ مشارکت تعاونی‌ها برای تسریع روند احداث
بررسی ۹ پلاک در کمیسیون رفع تداخلات اراضی آذربایجان‌غربی
برگزاری جلسه ستاد تنظیم بازار آذربایجان‌غربی
برگزاری نشست مشترک استاندار آذربایجان‌غربی با اعضای کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس
پذیرش دانشجو در دانشگاه علمی‌کاربردی راشا کاسپین زنجان با تضمین اشتغال
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باد و برف در راه همدان
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
شهادت ۳ نفر از نیرو‌های فراجا در ناآرامی‌های امروز لردگان
تشییع پیکر شهید محمود حقیقت جمعی فردا در زاهدان
جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های کشور
نیروی عملیاتی موساد در ایران اعدام شد
تمرکز نیرو‌های فراجا باید معطوف بر پیشگیری از اغتشاشات باشد
رئیس جمهور به بانک‌ مرکزی رفت
یکسان سازی نرخ ارز در مرکز مبادله طلا و ارز
انتشار عمومی بزرگترین کلان داده قضایی کشور
اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران
اعتبار کالابرگ هر سه ماه یکبار متناسب با تورم تغییر می‌کند
فرمانده کل ارتش:دشمن در اعتراضات مردم ایران دخالت نکند
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۷ دی
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۲ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
توضیحات وزیر ارشاد درباره کاغذ و ارز ترجیحی  (۱ نظر)
تولید مجموعه نمایشی طنز ورثه لر در خوی  (۱ نظر)