• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۷۱۰۹
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۰
علمی و فرهنگی » فرهنگ و هنر
حجت الاسلام و المسلمین میثم امرودی

امکان رزرو کل سالن سینما برای تماشای خانوادگی

رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران گفت: خانواده‌هایی که به دلیل شرایط بهداشتی می‌خواهند فیلم‌های سینمایی را در کنار بستگانشان تماشا کنند می‌توانند سالن‌های زیر ۴۰ نفر را ذخیره (رزرو) و فیلم مورد نظرشان را در جمع خانواده و بستگان تماشا کنند.

امکان رزرو کل سالن سینما برای تماشای خانوادگیحجت الاسلام و المسلمین میثم امرودی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: یکی از خدمات جدیدی که در دوره کرونا به مردم تعلق می‌گیرد این است که می‌توانیم سالن‌های زیر ۴۰ نفر را در اختیار خانواده‌های متقاضی قرار دهیم تا بتوانند با رعایت تمام اصول بهداشتی فیلم مورد نظرشان را در جمع خانوادگی تماشا کنند.
وی با اشاره به این که از روز چهارشنبه ۴ تیر دو فیلم جشنواره فیلم فجر در سینما‌ها به نمایش در می‌آید گفت: ذخیره (رزرو) اختصاصی سالن‌های سینما برای تماشای خانوادگی، فقط در سالن‌های سینمایی زیر نظر سازمان فرهنگی هنری شهرداری امکان پذیر است.
رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با اشاره به مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا مبنی بر اجازه فعالیت مراکز تجمعی مثل سینما‌ها و مراکز فرهنگی هنری از یکم تیر گفت: ۶ سینمای متعلق به سازمان فرهنگی هنری شهرداری مثل پردیس ملت، پردیس آزادی، پردیس پیروزی، پردیس راگا، پردیس تماشا و پردیس رازی فعالیت شان را از یکم تیر شروع کردند.
حجت الاسلام و المسلمین امرودی افزود: طبق شیوه نامه‌های بهداشتی فاصله گذاری‌ها انجام شده است حتی فاصله در صفوف برای تهیه بلیت و فاصله صندلی‌ها به طور کامل رعایت می‌شود همچنین تونل ازن به منظور ضدعفونی کردن افراد در بدو ورودشان به سینما‌ها مستقر شده و با دما سنج تب افراد سنجیده می‌شود همچنین بین هر نوبت (سانس) نیم ساعت زمان ضدعفونی سالن‌های سینمایی در نظر گرفته شده است.
وی در رابطه با کلاس‌های آموزشی سازمان نیز گفت: هفته گذشته زیر ساخت‌های برخط کلاس‌های آموزشی تحت عنوان کلاس‌های شهرآموخت، رونمایی شد و تمام کلاس‌ها و دوره‌هایی را که تاکنون مردم فقط به صورت حقیقی می‌توانستند در آن‌ها حضور پیدا کنند مثل کلاس زبان، قرآن، نهج البلاغه، ادبیات، شعر، نشست‌ها و مشاوره‌ها حالا در فضای مجازی نیز ارائه می‌شود.
حجت الاسلام و المسلمین امرودی با بیان این که حدود ۱۰۸ مرکز با بهترین استادان این کلاس‌ها را برگزار می‌کنند گفت: تفاوتی که با قبل داشته این است که ضمن امکان حضور فیزیکی مردم، کل هم وطنان می‌توانند در دوره‌ها ثبت نام و از کلاس‌ها استفاده کنند آزمون بدهند و مدارک این دوره‌ها را دریافت کنند.
وی افزود: تمام ایرانیان خارج از کشور می‌توانند از این کلاس‌ها بهره‌مند شوند، اما فقط برای ارسال مدارکشان با توجه به لزوم ترجمه و ارسال آن از سوی وزارت امور خارجه صدور مدارک شان زمان بر می‌شود.
رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری با اشاره به فعالیت‌های این سازمان در دوران کرونا نیز گفت: سازمان فرهنگی هنری فقط روز یکم فروردین را تعطیل، اما در تمام مدت تلاش کرد فعالیت هایش را در حوزه فضای مجازی برگزار کند.
حجت الاسلام و المسلمین امرودی افزود: بیش از هزار نفر از همکاران ما در تولید نماهنگ، فتوکلیپ، پوستر و فعالیت‌هایی از این قبیل پای کار بودند و برنامه‌هایی مثل شب شعر و مشاعره را به صورت زنده و در قالب آفلاین در فضای مجازی ارائه کردند.
وی با تأکید بر این که تا پایان خرداد ۱۴۵ هزار فعالیت مجازی تولید و روانه فضای مجازی شده است گفت: یکی از ویژگی‌های کار سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران این است که نام و نشان خود را از روی این تولیدات مجازی برداشت تا صدا و سیما و گردانندگان فضای مجازی بهتر بتوانند این تولیدات را پخش کنند همچنین شبکه شاد آموزش و پرورش و «شبکه دان» آموزش عالی نیز از این تولیدات استفاده می‌کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تأکید دولت بر تسریع تأمین مسکن حمایتی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
۲۴ نانوایی جدید در زنجان به طرح پخت نان کامل پیوستند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۵ دی ۱۴۰۴
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۵ دی ۱۴۰۴
پیگیری واگذاری قطعات طرح «ثمین ۳» ویژه متقاضیان قانون جوانی جمعیت در زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۵ دی ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۵ دی ماه ۱۴۰۴
دامپزشکی زنجان: خرد کردن مرغ و ماهی در مغازه‌ها ممنوع
کسب رتبه دوم صنایع تبدیلی و غذایی آذربایجان شرقی در تولید خوراک دام
آزادسازی۵۶ هزار مترمربع از زمین های ملی در لرستان
آمادگی همه جانبه آذربایجان شرقی برای برگزاری انتخابات
تصویب ۲۹ طرح اقتصادی در کارگروه امور زیربنایی سیستان و بلوچستان
ضرورت بهبود وضعیت اقتصادی و توجه به معیشت مردم
زیبایی و تنوع بازار بزرگ رشت
آزادی ۴۹ نفر به مناسبت ولادت امام علی (ع) در آذربایجان‌شرقی
بازپس‌گیری هزاران هکتار اراضی در سیستان و بلوچستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
سه محور کوهستانی به علت بارش برف مسدود است
تکذیب خبر مجازی شدن امتحانات دانشگاه آزاد
بازدید سرلشکر پاکپور از مراسم سالگرد شهید سلیمانی در کرمان
آغاز اجرای وعده رئیس‌جمهور برای عدالت در توزیع یارانه
آغاز رسمی اجرای طرح جامع حمایت معیشتی و امنیت غذایی
قهرمانی المپیاکوس با گلزنی طارمی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۴ دی
سرشماری حضوری در ۷۰ نقطه از کشور در آبان ۱۴۰۵
جوّی آرام در بیشتر مناطق کشور
۶ محور مواصلاتی کشور مسدود است
تاکید عراقچی بر حمایت ایران از مردم و دولت منتخب ونزوئلا
قالیباف: باور شهید سلیمانی پیروزی ملت ایران بود
همراهی دولت و مجلس در توجه به معیشت مردم ضروری است
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۷ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۹ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۲ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)