• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۵۰۹۰۴
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۶
سیاسی » امنیتی و دفاعی
بیانیه‌ بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس

جنایت سردشت، سند رسوایی مدعیان حقوق بشر

بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، سالروز جنایت صدام در بمباران شیمیایی «سردشت» را سند رسوایی دولت‌های تولیدکننده سلاح‌های شیمیایی و حامیان این جنایت هولناک دانست.

جنایت «سردشت» سند رسوایی دولت‌های غربی مدعی دفاع از حقوق بشربه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در بیانیه‌ای، سالروز جنایت رژیم بعثی صهیونیستی صدام در بمباران شیمیایی «سردشت» در هشتم تیر سال ۶۶ را سند رسوایی دولت‌های تولیدکننده سلاح‌های شیمیایی و کشتار دسته‌جمعی و حامیان این جنایت هولناک دانست.
در این بیانیه آمده است: «هشتم تیر در تاریخ انقلاب اسلامی یادآور یکی از فجیع‌ترین جنایات ضد بشری علیه ملت ایران است که با بمباران شیمیایی سردشت توسط رژیم بعثی ـ صهیونیستی صدام، تحت حمایت و چراغ سبز آمریکا و متحدان رژیم بعثی رقم خورد.»
«جنایت هشتم تیر سردشت در سال ۱۳۶۶ در عین حال سند رسوایی دولت‌هایی است که در پس شعار‌های فریبنده دفاع از حقوق بشر و مبارزه با تروریسم، رژیم بعثی عراق را در جنگ تحمیلی هشت‌ساله به ساخت و انبار سلاح‌های کشتار جمعی تشویق و خود نیز به تجهیز آن پرداختند که حاصل این حمایت ضد بشری و خباثت‌بار، شهادت و مجروح شدن هزاران نفر از مردم بی‌دفاع این شهر در حمله شیمیایی جنگنده‌های ارتش صدام است.»
این بیانیه با اشاره به پیامد‌های این جنایت و سکوت مجامع بین المللی برابر آن، خاطرنشان کرده است: سکوت خفت‌بار این مجامع بین‌المللی در قبال جنایات بی‌شمار و ننگین رژیم بعثی در جنگ تحمیلی هشت ساله علیه مردم ایران اسلامی در آن دوران تاریخی، بستر‌ها و مقدمات ارتکاب جنایات جنگی جدید علیه ملت‌های مسلمان منطقه در عراق، افغانستان و فلسطین شد.
درماندگی و استیصال عاملان جنایات جنگی و کشتار‌های جمعی با استفاده از سلاح‌های نامتعارف برابر پایداری و مقاومت ضداستکباری و ضد سلطه‌گری، از عوامل مهم رخداد‌های غم‌انگیز و تاسف‌آوری، چون جنایات سردشت، حلبچه، غزه و دیگر نقاط جهان است.
این بیانیه با تاکید بر لزوم طراحی گام‌های موثر برای ایجاد ظرفیت‌های اعتراضی علیه این‌گونه جنایات، افزوده است: بی‌تردید نام‌گذاری روزی به نام روز مبارزه با سلاح‌های شیمیایی، فرصتی مناسبت برای ظرفیت‌سازی اعتراض و مقابله با سیاست‌ها و رفتار‌های جنایت‌بار علیه بشریت است که نظام‌های استکباری کانون اصلی آن به شمار می‌روند و مسلما بسترسازی برای ممنوعیت به‌کارگیری سلاح‌های کشتار جمعی مستلزم شکل‌گیری یک باور و اراده جهانی در محکومیت و مقابله عملی با عاملین و حامیان این‌گونه جنایات خواهد بود که متاسفانه برغم برخی تلاش‌های بعمل‌آمده بین‌المللی، نشانه‌ای جدی از اهتمام سازمان‌ها و نهاد‌های مسئول جهانی به این ضرورت بزرگ دیده نمی‌شود.
این بیانیه در پایان با پاسداشت یاد و خاطره شهدای بمباران شیمیایی شهر سردشت، هشتم تیر هر سال را یادآور مظلومیت ملت ایران در دوران دفاع مقدس دانست و با اشاره به موضع نظام جمهوری اسلامی درباره مساله تولید و استفاده از سلاح‌های کشتار جمعی و تصریح حضرت امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر محکومیت، ممنوعیت و تحریم شرعی آن که در فرصت‌های مختلف اعلام شده، تاکید کرده است: «آنچه امروز در صحنه برخورد هیئت حاکمه آمریکا و ارتش، پلیس و نیرو‌های امنیتی این رژیم تروریستی با مردم آن کشور در عرصه جنبش ضد نژادپرستی و بی‌عدالتی در معرض دید جهانیان قرار گرفته است، جلوه‌ای دیگر از خوی ضد بشری فرهنگ لیبرال‌دموکراسی و حکمرانی مبتنی بر آن در آمریکا و متحدان اروپایی کاخ سفید است که در واقع امتداد جنایات نظام‌های استکباری علیه ملت‌ها مانند آنچه در سردشت پدید آمد، به شمار می‌رود.»
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دعوت سه فوتبالیست چهارمحال و بختیاری به اردوی تیم ملی
دستاورد‌های انقلاب اسلامی ایران در فجر ۴۷
پیش بینی افزایش تولید دانه های روغنی با حذف ارز ترجیحی
جمع‌آوری ۲۴ معتاد متجاهر در الیگودرز
دستگیری ۷ حفار غیرمجاز در دامغان
رونمایی کمپرسور جدید نماد همکاری موفق برای ارتقای توان فنی کشور
سرویس‌دهی رایگان اتوبوسرانی و قطار شهری مشهد در نیمه شعبان
سه‌شنبه‌های مردمی ملاقات چهره به چهره با مسئولان در کرج
برگزاری اختتامیه جشنواره شعر مهدوی اقوام ایرانی در یاسوج
افتتاح طرح ملی سلام محله در خراسان جنوبی
رویداد ملی «سلام محله» در ۷۴ کانون استان اردبیل آغاز شد
تصویب مزایده ۱۳ پلاک املاک مازاد دستگاه های اجرایی در سمنان
افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۲۰ طرح صنعت برق در فارس و بوشهر
استاد محمد علی سادات درگذشت
قم آماده اعزام به مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی کشور
جشنواره شعر فجر در ایستگاه آخر
افتتاح ۴۲۳ طرح با ۸ همت اعتبار در فردیس به مناسبت دهه مبارک فجر
تجدید میثاق رئیس، مدیران و کارکنان بنیاد شهید با آرمان‌های امام راحل
آغاز به کار رشته المپیکی لاکراس
دستگیری ۱۳۸ نفر از اغتشاشگران در رودسر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
ثبت ترافیک سنگین برای ۳ آزادراه کشور
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
رفع تصرف بیش از ۱۰۰ قطعه از اراضی شورکاب
آغاز برنامه‌های مردمی شعبان و دهه فجر در تهران
خبر مثبت علی لاریجانی از پیشرفت مذاکرات  (۲ نظر)
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
ایران قوی و مستقل مانع اصلی برنامه‌های استکباری است  (۱ نظر)
بیانیه جامعه ورزش در حمایت از مقام معظم رهبری  (۱ نظر)
مروری بر ابعاد فکری امام خمینی (ره)، بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
۷۰ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)