ادامه شیوع ویروس کووید ۱۹
اوضاع بدتر بیماران کرونایی کم سن در آمریکا
بیماران کم سن و سالتر مبتلا به کرونایی در آمریکا، وضعیت شان بدتر شده است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، پایگاه اینترنتی شبکه تلویزیونی سی ان ان عربی اعلام کرد اینجا بیمارستان متودیست در شهر سان آنتونیو است. هر دو ریه این جوان ۲۹ ساله درگیر ویروس کووید ۱۹ شده است. ریههای این جوان نیاز به عکس ام آر آی دارد. حال این بیمار به شدت وخیم است و انواع دستگاه به وی وصل است که برای جابجایی وی نیاز به نیروهای متعددی وجود دارد.
آدام سهیونی مدیر پرستاران قسمت سی سی یوی بیماران کرونایی در این زمینه گفت: «ما در زمینه بیماران مبتلا به ویروس کرونا در حالتی از انفجار قرار داریم. هنوز از حد توان ما خارج نشده، اما شرایط بسیار سخت است»
خبرنگار افزود: این جوان تحت فشار است و پیش بینی میشود در روزهای آینده شرایط بدتر شود. منطقه بیکسار در سان آنتونیو شاهد افزایش شدید نسبت بیماران کرونایی است. در ۳۰ روز گذشته نتایج مثبت ویروس کرونا در میانگین هفتگی از سه و شش دهم درصد به بیست درصد افزایش یافته است.
آمار بیماران افزایش یافته است بر تعداد مادران مبتلا به ویروس کووید ۱۹ افزوده شده است. بیمارستان متودیست هم اکنون از یک بخش مراقبت ویژه مجزا تنها برای کودکانی که از مادرانی که به بیماری کرونا مبتلا هستند به دنیا میآیند برخوردار است.
خبرنگار از مگان وان دیوارک پرستار مسئول از بخش مراقبت ویژه کودکان پرسید: «هر مادری دوست دارد پس از تولد فرزندش را در آغوش بگیرد، اما آیا برای مادران کرونایی این آغوش کشیدن امکانپذیر است؟» وی پاسخ داد: متاسفانه؛ خیر. به محض تولد فرزند کودک را نزد ما میآورند از اینرو شاید یک لحظه کوتاهی فقط مادر کرونایی فرزندش را میبیند.
خبرنگار در این گزارش گفت: ویروس کرونا در رحم مادر به جنین منتقل نمیشود، اما هنگام تولد خطر ابتلای کودک به ویروس کووید ۱۹ افزایش مییابد. این در حالی است که درمان نوزادان بیمار پیچیدهتر است. حتی به رغم اینکه تست کرونای این نوزادان منفی هم درآید باز هم با آنها همانند فرد مشکوک به کرونا رفتار میشود؛ کارکنان بخش بهداشت تجهیزات و لباس ویژه در اختیار دارند و این کودکان را از مادران کرونایی خود جدا میکنند.
خبرنگار از پرستار پرسید: شما هم اکنون ۵ نوزاد در این اتاق دارید و ۱۶ متر مربع فضا دارید آیا فکر میکنید مساحت اتاق پر شود؟
پرستار پاسخ داد: بله با توجه به شرایطی که میبینیم در آینده نوزاردان بیشتری در این بخش بستری خواهند شد.
خبرنگار گفت: کریستی لاباستیدا تنها ۳۶ سال سن دارد و منتظر تولد فرزند چهارم خویش است او و همسرش به ویروس کرونا مبتلا هستند.
کریستی لاتباستیدا که یک کودک هشت ماهه در شکم دارد گفت: بیشترین چیزی که مرا اذیت میکند این است که استخوان درد دارم نمیتوانم دراز بکشم، زیرا برایم سخت است. من یک زن قوی هستم، اما هم اکنون برای امور روزمره نیاز به کمک دارم.
خبرنگار همچنین ادامه داد: شاید بیمارستان متودیست شاهد تعداد بیشتری از مادرانی که به بیماری کرونا مبتلا هستند و در آستانه وضع حمل هستند بستری کند.
دکتر جفری دیلافولب متخصص در بیماریهای ریوی اظهار داشت: متاسفانه سن بیماران کرونایی کاهش یافته و بیماری آنها نیز تشدید یافته است سن بیماران از پنجاه و شصت در موج اول بیماری به بیست سال کاهش یافته است.