• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۶۱۴۷۵
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۶
مازندران » اجتماعی
آژیر خطر کرونا

پیشنهاد تعطیلی شهر‌های قرمز مازندران

استاندار مازندران، پیشنهاد اصلی ستاد مقابله با کرونا را تعطیلی چند روزه واحد‌های تجاری، رفاهی و خدماتی و نیز خلوت‌تر شدن شهر‌های قرمز استان اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، احمد حسین زادگان امروز در جلسه ستاد مقابله با کرونا در آمل با اشاره به آخرین جلسه ستاد کرونای مازندران به تحلیل وضعیت شهر‌های قرمز از نظر کرونا پرداخت.

او با اشاره به محیط‌های بسته به عنوان مهمترین فاکتور برای گسترش کرونا تاکید کرد: به هر شکلی باید از تجمع افراد در محیط‌های بسته، مسقف و کوچک جلوگیری کرد.

به گفته استاندار مازندران ، این استان در دو هفته اخیر شرایط متفاوتی را تجربه کرده است؛ در طی ۱۰ روز اخیر همه شاخص‌ها از جمله میزان ابتلا، تعداد مراجعان به مراکز بهداشتی و درمانی، آمار مراجعان سرپایی، موارد تست مثبت و بستری در بخش‌های عادی و ویژه با افزایش روبه افزایش روبرو بوده است.

حسین زادگان ، شرایط شهرستان آمل را از نظر بیماری کرونا ناپایدار، سخت و شکننده تلقی کرد و با اشاره به این که با سیر جدیدی از بیماری روبرو خواهیم بود، گفت: در روز‌های اخیر علاوه بر افزایش تعداد مراجعان بیمارستانی شاهد تنوع گسترده‌تر علایم بیماری مراجعان هستیم.
 
پیشنهاد تعطیلی شهر‌های قرمز مازندران
فرمانده ستاد مقابله با کرونای مازندران، با بیان اینکه در کنار درخواست تعطیلی برای شهر‌های قرمز، پیشنهاد شده تا محدودیت‌های مشابه نیز در شهر‌های همجوار که وضعیت نارنجی هستند اعمال شود، افزود: شهرداری آمل نیز همانند گذشته با تمامی امکانات و ظرفیت خود هر روز ایستگاه‌های تاکسی، اتوبوس و ناوگان حمل ونقل در سطح شهر را ضدعفونی و گندزدایی کند.

حسین زادگان همچنین از فرمانده سپاه ناحیه شهرستان آمل خواست با توان نیرو‌های بسیجی محلات و روستا‌ها و همکاری گروه‌های مردمی در تولید ماسک و مواد ضدعفونی دست و سطوح پای کار بیایند.

او با اشاره به اینکه بیمارستان‌های آمل به لحاظ قرار گرفتن در میان شهر‌های مرکزی استان، به بیماران ارجاعی شهر‌های همجوار نیز خدمات درمانی ارائه می‌کند، به رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران دستور داد تا تمهیدات لازم برای افزایش تعداد تخت‌های بیمارستانی برای حجم بالای بیماران کرونایی پیش بینی کند و همزمان برخی عمل‌های غیرضرور را به چند هفته تاخیر بندازد.

درخواست برای لغو سفر به مازندران
استاندار مازندران، با بیان اینکه با توجه به شرایط فعلی و شیوع بالای کرونا، شهر‌های استان اصلا شرایط پذیرایی مسافران مناطق مختلف کشور را ندارد، تصریح کرد: البته امکان بستن کامل جاده‌های ارتباطی به مازندران با توجه به چرخه و حیاط اقتصادی وجود ندارد، اما برخی محدودیت‌های گذشته در جاده‌های استان اعمال خواهد شد.

تاکید بر ایجاد یک راهبرد جامع برای حساسیت زایی مجدد آحاد شهروندی
حسین زادگان تغییر الگوی رفتاری در شهر‌های مازندران را به دلیل مزمن و فرسایشی بودن ماهیت بیماری و تا حدی کمرنگ شدن شیوه نامه‌های بهداشتی دانست که می‌تواند زنگ خطر قابل توجهی باشد و تاکید کرد: هدف ما ایجاد یک راهبرد جامع برای حساسیت زایی مجدد آحاد شهروندی است.

او با تاکید بر ضرورت بازنگری در اعمال محدودیت‌ها گفت: با توجه به مسایل اقتصادی و معیشتی طراحی الگو‌های مداخله‌ای و محدود شونده به نحوی باید باشد که به وضعیت اقتصادی متعارف تا حد امکان آسیب وارد نشود.

استاندار مازندران، مهمترین فاکتور برای گسترش کرونا را محیط‌های بسته دانست و افزود: به هر شکلی باید از تجمع افراد در محیط‌های بسته، مسقف و کوچک بدون داشتن تهویه مناسب و نیز برپایی مراسم عروسی در تالار، باغ و حتی در منزل که باعث تجمع افراد می‌شود تحت هر شرایطی جلوگیری کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بسته خبر‌های کوتاه ۲۶ بهمن ۱۴۰۴
برگزاری دوره آموزشی ویژه ضابطین دادگستری در سیستان و بلوچستان
ضرورت تبیین آرمان‌های شهدا به نسل جوان
ادامه لیگ برتر والیبال بانوان پس از وقفه ۲۴ روزه
برگزاری یادواره ۳۱ شهید دانش آموز شهرستان گتوند
تشکیل «میز قطر» و «میز ایران» برای پیشبرد همکاری‌های دامپزشکی تهران – دوحه
نام نویسی بیش از هزار داوطلب انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها در گیلان
ساختمان‌های حاکمیتی، نماد هویت شهری
اشتیاق قطر برای واردات دام سبک ایرانی و توسعه همکاری‌های دامپزشکی دو کشور
ضرورت آموزش و تلاوت قرآن در ماه مبارک رمضان
اعلام بازنگری طرح توسعه و عمران (جامع) شهر کوهدشت
انتظارات مردم گیلان از نامزدهای انتخاباتی
زر آباد پایتخت تولید موز در ایران
افتتاح نمایشگاه‌های مدرسه انقلاب در ۲۵ مدرسه شهرستان شهربابک
تشریح برنامه‌های قرآنی صدا و سیمای استان در ماه مبارک رمضان
سقف تضمین سپرده‌های بانکی به ۴۰۰ میلیون تومان افزایش یافت
خبر‌هایی از برگزاری یادواره شهدا در سمنان و شاهرود
ابلاغ طرح جامع نظرآباد
شهرکرد میزبان رقابت‌های دانش آموزی جام اقتدار ایران
پیام تبریک امپراطور ژاپن به پزشکیان به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد
سرلشکر حاتمی: دافوس قدمگاه بزرگان ارتش است
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است
نورپردازی پرچم ایران در برج تفلیس صدای رژیم صهیونیستی را درآورد
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا
برگزاری مسابقات والیبال جام جوان در بیارجمند
آموزش بهداشتی حجاج مهریزی با محوریت پیشگیری از بیماری‌های واگیر
ورودی‌های شهر یزد ساماندهی می‌شود
الکترونیکی شدن ثبت‌نام داوطلبان شورا‌های اسلامی روستا
هشدار چین به آمریکا درباره ایران
پیام تبریک سران ۱۴ کشور دیگر به رئیس جمهور
ثبت نام شورا‌های روستا‌ها تا ۳۰ بهمن
ورود سامانه بارشی به خراسان رضوی از فردا
ماچادو شریک جرم ربایش مادورو است
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۶ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۳ نظر)
روایتی از شبی که شهید زلفی آسمانی شد  (۳ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
افزایش ۲۱ درصدی ورودی سدها و کاهش ۵ درصدی ذخایر آبی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
ورود موج دوم سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی فردوس در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر  (۱ نظر)
حضور داور کردستانی در کلینیک داوری جهانی رشته کاراته  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
دستگیری اعضای یک گروه خشن تروریستی در گلستان  (۱ نظر)