• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۶۵۷۶۰
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۳

خرید و فروش آزاد اسلحه بالاخره دامن کاخ سفید گرفت

ترامپ: "در هفته های اخیر، مراکز پلیس ما واقعا تحت محاصره و حمله شرورانه قرار گرفته است و صدها پلیس زخمی و چندین نفر هم کشته شده‌اند.

بازار آزاد خرید فروش اسلحه در آمریکا کار دست کاخ سفید داده است.
در سال‌های گذشته آزاد بودن خرید فروش اسلحه سبب شده بود هر روز مردم آمریکا هدف گلوله قرار گیرند.
اوج این حوادث وقتی خودنمایی می‌کرد که دانش آموزان و دانشجویان به صورت دسته جمعی هدف شلیک گلوله  همکلاسی‌های خود قرار می‌گرفتند و در نتیجه اعتراضات سراسری علیه تجارت آزاد اسلحه این کشور را فرا می‌گرفت.
اما با وجود این اعتراضات گسترده و سراسری به دلیل سود سرشار تجارت اسلحه در آمریکا برای صنایع مربوطه و ذی نفع بودن مقامات آمریکا در دولت و کنگره آمریکا و نفوذ لاب‌یهای شرکت‌های بزرگ اسلحه سازی در این کشور در نظام سیاسی آمریکا مطالبه مردم این کشور در این زمینه بی پاسخ می‌ماند.
اما ظاهرا پس از اوج گیری اعتراضات ضد نژاد پرستی و شیوع ویروس کرونا در آمریکا، تجارت آزاد اسلحه دیگر فقط مسئله مردم آمریکا نیست بلکه دامن حاکمیت این کشور را هم گرفته است. تا جایی که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا اوضاع امنیتی در برخی شهرهای این کشور را بدتر از افغانستان توصیف کرده  است.
به گزارش امروز شبکه تلویزیونی رویترز، دونالد ترامپ گفت: "در هفته های اخیر، مراکز پلیس ما واقعا تحت محاصره بوده اند. من نخست از پنس معاون رئیس جمهور به خاطر تمام کارهایش در این زمینه و به خصوص بیل بار دادستان کل آمریکا که کار او فوق العاده بوده است، تشکر می کنم اما مراکز پلیس ما تحت حمله شرورانه قرار گرفته است و صدها پلیس زخمی  و چندین نفر هم کشته شدند.
وی افزود: سیاستمدارانِ بی مسئولیت ما، قهرمانان مجری قانون ما را بدنام و آنها را دشمن خطاب کرده اند. آنها دقیقا گفتند که اینها (پلیس) دشمن هستند و حتی آنها را ارتش متخاصم خطاب کردند...  شهرداران چپ افراطی در حال دامن زدن به جنگ صلیبی ضد پلیس هستند و جرائم خشن در شهرهای آنها جریان دارد. اینها شهرهایی هستند که متعلق به چپ افراطی هستند.
دونالد ترامپ همچنین گفت: در یک هفته اخیر در شهر نیویورک، تیراندازی 358 درصد افزایش یافت که باورش سخت است. ماه گذشته، بیش از سیصد نفر مورد اصابت گلوله قرار گرفتند. بازنشستگی اداره پلیس نیویورک چهار برابر شده است و حتی بیشتر هم خواهد شد. متاسفانه شهر نیویورک خارج از کنترل است... میزان قتل در آتلانتا 133 درصد به نسبت همین دوره در سال گذشته افزایش یافته است... در دو هفته گذشته، 105 آمریکایی در فیلادلفیا و مینیاپولیس مورد اصابت گلوله قرار گرفتند و این در حالی است که این شهر(مینیاپولیس) به منحل کردن اداره پلیس رای داده است، البته به کاهش بودجه و در نهایت به منحل شدن آن رای داده است... دولت من حامی امنیت و پلیس و  ضد جرائم است... وقتی که 20 یا 22 نفر در آخر یک هفته در شیکاگو کشته می شوند و وقتی که 88 تیراندازی روی می دهد، این قابل تصور نیست. این بسیار بدتر از افغانستان و تمام مناطق جنگی است که در آنها حضور داریم.
همزمان شبکه تلویزیونی سی ان ان نیز با اشاره به افزایش  خشونت مرگبار با اسلحه در شهرهای سراسر آمریکا گزارش داد: در این آخر هفته 64 مورد تیراندازی و 11 کشته بر اثر این تیراندازی ها در شیکاگو رخ داده است. در این هفته در نیویورک 35 نفر قربانی تیراندازی شده اند این در حالی است که این رقم در سال گذشته 6 مورد بوده است... افزایش خشونت با اسلحه در آمریکا حتی به شهر های کوچک آمریکا نیز سرایت کرده است.
نتایج یک مطالعه جدید افزایش این خشونت ها را به شیوع ویروس کرونا ارتباط می دهد. توماس ابست از اعضای شورای عدالت کیفری آمریکا گفت: "دو عامل بر این افزایش خشونت تاثیرگذار بودند: شیوع کرونا و ناآرامی ها در پی کشته شدن جرج فلوید."
سی ان ان هم در ادامه افزود: "این دو رویداد ظرفیت خدمات دولتی از جمله پلیس را محدود کرده است و در اوایل ژوئیه درخواست برای بازنشستگی از سوی نیروهای پلیس نیویورک 411 درصد در مقایسه با سال گذشته افزایش داشته است."
 
----------------------------------------------------------------
عبدالرضا خلیلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تأکید دولت بر تسریع تأمین مسکن حمایتی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
۲۴ نانوایی جدید در زنجان به طرح پخت نان کامل پیوستند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۵ دی ۱۴۰۴
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۵ دی ۱۴۰۴
پیگیری واگذاری قطعات طرح «ثمین ۳» ویژه متقاضیان قانون جوانی جمعیت در زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۵ دی ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۵ دی ماه ۱۴۰۴
دامپزشکی زنجان: خرد کردن مرغ و ماهی در مغازه‌ها ممنوع
کسب رتبه دوم صنایع تبدیلی و غذایی آذربایجان شرقی در تولید خوراک دام
آزادسازی۵۶ هزار مترمربع از زمین های ملی در لرستان
آمادگی همه جانبه آذربایجان شرقی برای برگزاری انتخابات
تصویب ۲۹ طرح اقتصادی در کارگروه امور زیربنایی سیستان و بلوچستان
ضرورت بهبود وضعیت اقتصادی و توجه به معیشت مردم
زیبایی و تنوع بازار بزرگ رشت
آزادی ۴۹ نفر به مناسبت ولادت امام علی (ع) در آذربایجان‌شرقی
بازپس‌گیری هزاران هکتار اراضی در سیستان و بلوچستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
سه محور کوهستانی به علت بارش برف مسدود است
تکذیب خبر مجازی شدن امتحانات دانشگاه آزاد
بازدید سرلشکر پاکپور از مراسم سالگرد شهید سلیمانی در کرمان
آغاز اجرای وعده رئیس‌جمهور برای عدالت در توزیع یارانه
آغاز رسمی اجرای طرح جامع حمایت معیشتی و امنیت غذایی
قهرمانی المپیاکوس با گلزنی طارمی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۴ دی
سرشماری حضوری در ۷۰ نقطه از کشور در آبان ۱۴۰۵
جوّی آرام در بیشتر مناطق کشور
۶ محور مواصلاتی کشور مسدود است
تاکید عراقچی بر حمایت ایران از مردم و دولت منتخب ونزوئلا
قالیباف: باور شهید سلیمانی پیروزی ملت ایران بود
همراهی دولت و مجلس در توجه به معیشت مردم ضروری است
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۷ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۹ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۲ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)