• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۱۴۲۶
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۷
علمی و فرهنگی » فرهنگ و هنر
آقای دکتر ابراهیم شمشیری

پویانمایی‌های صبا کتاب می‌شوند

مدیرعامل انتشارات سروش گفت: قرنطینه، کاهش فعالیت‌های اجتماعی و فراغت تابستانی خانواده کارکنان رسانه‌ی ملی، نیاز به مطالعه و اُنس بیشتر با کتاب را برای افراد فراهم می‌کند و بخشی از تهدیدات ایام کرونایی را می‌تواند به فرصت تبدیل کند.

پویانمایی‌های صبا کتاب می‌شوندبه گزارش خبرنگار حوزه فرهنگ و هنر گروه علمی فرهنگی و هنری خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای دکتر ابراهیم شمشیری گفت: برخی از برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی این ظرفیت را دارند که به صورت کتاب، مکتوب شوند تا علاوه بر ماندگاری متن و محتوای آن، قابلیت رجوع و مرجع تحقیقاتی نیز داشته باشند.
وی افزود: برای نمونه در ماه‌های آینده ۴ کتاب مصّور به همراه متن شامل مجموعه‌های پویانمایی مرکز صبا از جمله پویانمایی‌های «چیا»، «نقاش کوچولو»، «مثل نامه» و «کوچولو‌های کنجکاو» برای مخاطبان خردسال، کودک و نوجوان چاپ و منتشر خواهد شد. این مسیر می‌تواند برعکس هم باشد یعنی برخی رمان‌ها و متن‌های نمایشی در انتشارات سروش موجود است که با ارجاع آن‌ها به بخش‌های تولیدی می‌تواند شاهد افزایش ساخت آثار رادیویی و تلویزیونی بود.
مدیرعامل انتشارات سروش گفت: بدون شک مرکز پویانمایی صبا بزرگترین بخش تولید پویانمایی کشور است، اما باید توجه داشته باشیم که شرکت‌های بزرگ تولید پویانمایی درجهان تنها به ساخت صرف نقاشی متحرک اکتفا نمی‌کنند بلکه فعالیت عظیمی در حوزه تولیدات جانبی پویانمایی مانند پوشاک، کیف، نوشت افزار، اسباب بازی و بسیاری دیگر با استفاده از چهره‌ها و شخصیت‌های پویانمایی می‌کنند و در سراسر جهان توزیع وعلاوه بر فرهنگسازی، درآمد سرشاری نیز کسب می‌کنند.
وی افزود: یکی از هدف‌های همکاری انتشارات سروش و مرکز صبا نیز ورود به امر تجاری سازی آثار، درآمدزایی، فرهنگسازی و ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی است.
مدیرعامل انتشارات سروش گفت: در آخرین شماره ماهنامه‌های کودک و خردسال سروش شاهد اقبال و استقبال مخاطبان از این ماهنامه‌ها بودیم. یکی از دلایل این استقبال مخاطب، استفاده از چهره‌های پویانمایی آشنا و شخصیت‌های ایرانی تولید شده در مرکز صبا بود که باعث زیبایی و جلوه گری این مجلات شده است.

پیغام خوش سروش
مدیرعامل انتشارات سروش افزود: به زودی محصولات مکتوب این سروش با تخفیف‌های ۲۰ و ۵۰ درصدی در اختیار همکاران سازمانی قرار می‌گیرد. تخفیف ۵۰ درصدی شامل مجله‌ها و ماهنامه‌ها و ۲۰ درصدی شامل کتاب‌های چاپ شده انتشارات سروش خواهد بود.
وی ادامه داد: انتشارات سروش در راستای خط و مشی ذاتی رسانه ملی، عملکردی فرهنگی دارد و چندین نسل است که مردم عزیز ایران، مخاطب محصولات سروش به ویژه مجلات و ماهنامه‌های آن بوده و هستند. می‌توان این ادعا را داشت که سروش یکی از قدیمی‌ترین و صمیمی‌ترین رسانه مکتوب کشور با رویکرد هنر، ادبیات و رسانه است و اعتبار خود را وامدار اعتماد مخاطبان بسیار خود در سراسر کشور می‌داند.
آقای شمشیری تصریح کرد: قشر کودک و نوجوان ما به طور مستقیم مورد توجه جنگ نرم بیگانگان است و سرمایه کلانی را برای همراه کردن این قشر آینده ساز انقلاب با سیاست‌های خود هزینه می‌کنند. در تمام مغازه‌ها و سوپرمارکت‌ها شاهدیم که سی دی کارتون‌های خارجی به وفور یافت می‌شود. لباس و کیف و وسایل بچه‌ها با تصاویر پویانمایی‌های خارجی تولید می‌شود. این کثرت چهره‌های بیگانه با فرهنگ خودی کم کم اثر تخریبی خود را در ذهن و گرایش فرزندان ما می‌گذارد از این رو برای مقابله با این حجم زیاد ادبیات و هنر غیر ایرانی، نیاز به وجود یک هم افزایی و فهم مشترک میان بخش‌های فرهنگی و اقتصادی کشور احساس می‌شود تا چشم و ذهن نسل کودک و نوجوان ما با ادبیات، هنر، سبک زندگی و فرهنگ ایرانی بیشتر آشنا شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خطبه‌های نماز جمعه در ابهر، صائین‌قلعه و سجاس؛ از اقتصاد تا اقتدار فضایی
ویژه برنامه‌های صدا و سیمای استان زنجان در میلاد حضرت علی(ع) و سالگرد حاج قاسم
سوابق تاریخی آمریکا به‌روشنی حاکی از الگوی مستمر مداخله و اعمال فشار است
اهداء ۸۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان کم برخوردار
۱۳ رجب، تجلی نور ولایت در کعبه مبارک
حضور دکتر پزشکیان در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»
دیدار رئیس رسانه ملی با رهبر شیعیان بحرین در قم
پیشرفت ۸۰ درصدی مقاوم‌سازی مسکن در ماهنشان
دیدار و تجلیل رئیس رسانه ملی از خانواده معزز شهید شاکری
دیدار رئیس رسانه ملی با خانواده شهید تکلو
هم‌افزایی حوزه و رسانه برای تولید آثار فاخر دینی / رسانه ملی در حوادث یک سال اخیر مدال افتخار گرفت
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ دی ۱۴۰۴
ثبت بیش از ۲۱۷ هزار تخلف سرعت و اضافه‌بار در جاده های استان زنجان
تخصیص زمین به بیش از ۲ هزار متقاضی طرح جوانی جمعیت در زنجان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۳ دی ۱۴۰۴ به افق قم
صبح و‌نشاط بجنوردی ها در آستانه روز پدر
سیره علوی، چراغ راه خدمت‌گزاران به نظام مقدس جمهوری اسلامی
آغاز مراسم معنوی اعتکاف در مساجد و مصلی کیش
نماد «فاتح خیبر» در میدان امام خمینی (ره) پایتخت رونمایی می‌شود
بارش برف در جاده کرج‌کندوان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تخریب اموال عمومی در آبدانان
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند
احزاب نقش حلقه‌های بین حاکمیت و مردم را ایفا می‌کنند
فرایند انتخابات میاندوره ای خبرگان و مجلس شورای اسلامی آغاز شد
باید میان معترضان و اغتشاشگران تفکیک قائل شد
نیروهای مسلح آماده‌تر از دفاع مقدس ۱۲ روزه شده‌اند
اعلام اسامی داوران و ناظران هفته پنجم لیگ برتر هندبال بانوان
فوتسال قهرمانی کارگران کشور
قدردانی آیت‌الله شبیری زنجانی از تلاش‌های رسانه ملی
شکست ملی پوشان هندبال در دیدار‌های دوستانه بحرین
وبینار تخصصی نگهدارنده‌های تاسیسات و لرزه‌گیر‌های مکانیکی
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم
تشییع پیکر بسیجی شهید «امیرحسام خدایاری فرد» در کوهدشت
افزایش بودجه زیرساخت‌های گردشگری از ۲.۵ به ۴۸ همت
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
بازداشت شهردار آبادان  (۳ نظر)
آغاز پیش فروش هفت محصول ایران خودرو  (۲ نظر)
افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد در سال ۱۴۰۵  (۲ نظر)
اطلاعیه سپاه لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد  (۱ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۱ نظر)
صدور اطلاعیه سطح نارنجی هواشناسی در فارس  (۱ نظر)
پخش مستند «مهر»، از شبکه افق  (۱ نظر)
تشییع با شکوه شهید مجیدی مهر، شهید راه وطن در لوداب  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)
نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی برای کاهش ترافیک هشتگرد  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
هفته ۱۸ فوتبال سری آ ایتالیا؛ میلان به دنبال بازگشت به صدر  (۱ نظر)
نهضت توسعه عدالت آموزشی، جریان زنده ایثار و امید در کشور  (۱ نظر)
نجات یک خانواده از دل برف و کولاک کندوان  (۱ نظر)