• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۵۰۹۴
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۰۱
اقتصادی » گمرک، حمل و نقل
از طریق اجرای دوره‌های آموزشی مهارتی

توسعه مهارت‌های پیشرفته مشاغل بنادر و دریانوردی کشور

یادداشت تفاهم همکاری میان سازمان بنادر و دریانوردی و سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای با هدف توسعه مهارت‌های پیشرفته و کاربردی مشاغل زیر مجموعه صنایع بنادر و دریانوردی کشور به امضاء رسید.

توسعه مهارت‌های پیشرفته مشاغل بنادر و دریانوردی کشوربه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از سازمان بنادر و دریانوردی، مراسم امضای یادداشت تفاهم همکاری میان سازمان بنادر و دریانوردی و سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای با حضور محمد راستاد، مدیرعامل این سازمان و علی اوسط هاشمی؛ رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، برگزار شد.
درمتن یادداشت تفاهم همکاری میان سازمان بنادر و سازمان آموزش فنی و حرفه ای، موضوعاتی، چون حمایت از طرح‌های سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور در شورای عالی صنایع دریایی در راستای گسترش فرهنگ مهارت آموزی»؛ «طراحی و راه اندازی دپارتمان تربیت مربیان صنایع دریایی و بندری در مرکز تربیت مربی یا مراکز تخصصی برای تربیت مدرسین واجد شرایط»؛ «تدوین و یکسان سازی استاندارد‌های آموزشی مشاغل مورد نیاز حوزه بنادر و دریانوردی» و «ایجاد و راه اندازی مرکز تخصصی آموزش مشاغل عمومی و تخصصی در بنادر مورد نیاز» آمده است.
بر اساس این گزارش، و برابر با مفاد تفاهم نامه یاد شده، سازمان بنادر و دریانوردی و سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، متعهد می‌شوند، در زمینه یکسان سازی استاندارد‌های آموزشی مورد نیاز حوزه بنادر و دریانوردی؛ طراحی و راه اندازی دپارتمان تربیت مربی صنایع دریایی و فراساحلی در مرکز تربیت مربی یا مراکز تخصصی و همچنین اجرای آزمون و تعیین صلاحیت حرفه‌ای مشاغل تخصصی و عمومی حوزه مشاغل دریائی و بندری همکاری مشترک داشته باشند.
در همین راستا، محمد راستاد، مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی بهمن ماه سال گذشته در نشست مشترک با مدیران ارشد سازمان بنادر و سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای گفته بود: با توجه به تمایل بسیار زیاد متقاضیان دارای تحصیلات دانشگاهی، اما فاقد هرگونه مهارت، برای اشتغال در مشاغل دریایی و بندری، خلاء آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در این حوزه‌ها کاملا جدی است.
معاون وزیر راه و شهرسازی، ظرفیت‌های آموزشی و مهارت افزایی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای را برای ارتقای بهره وری در بخش‌های مختلف دریایی و بندری را مناسب دانسته و یادآور شده بود: سازمان بنادر و دریانوردی در نظر دارد با ترسیم سازوکار اجرایی مطلوب و چارچوب‌های توسعه دهنده، صلاحیت‌های حرفه‌ای در مشاغل تخصصی دریایی و بندری را با همکاری سازمان فنی و حرفه‌ای کشور ارتقا دهد.
در این نشست همچنین علی اوسط هاشمی؛ رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای با اشاره بر ضرورت دریامحور شدن تصمیمات کلان کشور، گفت: چنانچه به جای نفت، برای پیشبرد اهداف و پیشرفت کشور، به دریامحوری روی می‌آوردیم، الان شرایط شایسته تری را در کشور شاهد بودیم.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به افزایش بیکاری جوانان دارای تحصیلات در استان‌های ساحلی، تاکید کرد: در حال حاضر مهارت ورزی فعالان دریایی و بندری و راه اندازی مراکز تخصصی آموزش مشاغل عمومی در بندرگاه ها، اولویت سازمان فنی و حرفه‌ای قلمداد می‌شود.
گفتنی است؛ این یادداشت تفاهم از تاریخ امضاء به مدت پنج سال معتبر بوده و در صورت توافق طرفین برای دوره‌های مشابه قابل تمدید است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری دوره توانمندسازی ماهر شو، قهرمان باش در چهارمحال و بختیاری
ورودی سدهای استان اردبیل ۱۴ درصد کاهش یافت
محصولات نوآورانه مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی خراسان جنوبی تجاری‌سازی می‌شوند
پیست اسکی کاکان عامل توسعه اقتصادی و گردشگری
آینده کتابخوانی از مسیر خانواده و فناوری می‌گذرد
تداوم بحران در نظام سلامت انگلیس
افتتاح مرکز تخصصی رادیوتراپی آنکولوژی یاس کرمان
اقامه نماز طلب باران در عسلویه و نخل تقی
رونمایی از درگاه اختصاصی وزارت بهداشت در سامانه نظام ایده‌ها و نیاز‌ها
گرامیداشت سالروز شهادت جمعی از اهالی روستای گرده در میاندوآب
پیش‌بینی پنج روزه هوای استان مرکزی؛ افزایش آلاینده‌های جوی در مناطق پرجمعیت
تجلیل از بسیجیان برگزیده کارخانه‌ها و ادارات
نشان ملی برای ۹ اثر صنایع‌دستی هنرمندان کهگیلویه و بویراحمد
گرامیداشت سالروز شهادت جمعی از اهالی روستای گرده در میاندوآب
پیروزی تیم شمشیربازی اپه مردان ایران در بازی‌های همبستگی اسلامی
جایگاه فرهنگ در تراز دولت و نظام جمهوری اسلامی تقویت می‌شود
لزوم بازنگری و به‌روز‌رسانی برنامه ۱۰ ساله فضایی کشور بر اساس توانمندی و نیاز‌های کشور
توسعه گردشگری، موتور اشتغال و بهره‌وری در جرقویه
دومین پیروزی اکبرپور مقابل جوجیتسوکار اردن
کارت زرد قضایی درباره ترک‌فعل های حوزه آب در گلستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
پیروزی تیم فوتبال ابومسلم مشهد مقابل دریای آرین بابل
خوزستان، بی باران تا هفته آینده، جاده ها اما مملو از مه
طلای هادی ساروی در کشتی فرنگی بازی‌های کشورهای اسلامی
لزوم پیشگیری از سرماخوردگی و رعایت نکات بهداشتی در روز‌های سرد سال
سیاست‌های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶؛ قرعه کشی پلی آف بین قاره‌ای، فردا در زوریخ
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه
صعود ساروی و هدایتی به پیکار پایانی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)