• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۵۷۸۹
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۴
اقتصادی » گمرک، حمل و نقل
بر اساس مصوبه ستاد مبارزه با کرونا

رسیدگی به تخلفات افزایش اجاره بها با قوه قضائیه

وزیر راه: از رئیس دستگاه قضا خواستم شعب خاصی برای رسیدگی به تخلفات از مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا درباره افزایش قیمت اجاره مسکن در کلان شهر‌ها اختصاص یابد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای محمد اسلامی امروز در حاشیه الحاق ۵۰ دستگاه انواع ناوگان ریلی تولید داخل به شبکه ریلی کشور در جمع خبرنگاران افزود: مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا درباره افزایش اجاره بهای حداکثر ۲۵ درصدی برای همه مردم و مسئولان لازم الاجراست چراکه یکی از راه‌های موثر در شیوع این بیماری، اسباب کشی مستاجران در چنین شرایطی است. 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی اضافه کرد: امروز در خدمت رئیس قوه قضائیه از ایشان خواستم در کلان شهر‌ها شعبه خاصی برای رسیدگی به تخلفات از این مصوبه اختصاص دهند.
اسلامی گفت: همه باید دست به دست هم بدهند تا از این شرایط عبور کنیم چراکه این امر، موضوعی انسانی است و اسباب کشی یکی از دلایل شیوع کروناست که رعایت این مصوبه نیز بخشی از الزامات مبارزه با شیوع کروناست.
وزیر راه و شهرسازی درباره زمان پرداخت وام ودیعه مسکن توضیح داد: ثبت نام تسهیلات ودیعه مسکن از روز گذشته بصورت پیامکی آغاز شده است و متقاضیان در این مرحله غربالگری و سپس به بانک عامل معرفی می‌شوند و طبق بررسی‌های شورای فقهی و بانک مرکزی، این منابع در اختیار موجر قرار می‌گیرد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
اسلامی درباره پیگیری حقوقی تهدید نظامی هواپیمای ایرباس مسافری ایرانی توسط جنگنده‌های آمریکایی نیز گفت: این اقدامی تروریستی است و نزدیک شدن جنگنده‌ها و هواپیما‌های نظامی به کریدور‌های تجاری هوایی شناخته شده، خلاف پیمان شیکاگو است.
وی افزود: هواپیما در مسیر مشخص (روتین) و عادی خود پرواز کرده و این رفتار جنگنده‌های آمریکایی تجاوز محسوب می‌شود و ما لازم می‌دانیم برخورد با دولت تروریست پرور آمریکا انجام شود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
اسلامی همچنین درباره الحاق ناوگان جدید به شبکه ریلی نیز گفت: به یاری خداوند، مراسم ورود ناوگان در سال جاری هر ماه برگزار می‌شود تا نشانه‌ای از اهتمام به ساخت داخل باشد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی ادامه داد: سال آینده روی این تجهیزات به خودکفایی کامل خواهیم رسید و خلاقیت و استفاده از فناوری روز، رو به گسترش است.
وزیر راه و شهرسازی گفت: کارخانجات تولید واگن کشور، سال‌ها در رکود کامل بودند، اما از سال گذشته این رکود کاهش یافت و در شرایط شیوع کرونا، از ابتدای سال, ۲۵۹ دستگاه انواع ناوگان به شبکه ریلی کشور اضافه شد و امیدوارم هدف ۲ هزار دستگاه نیز، محقق شود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی درباره مشوق‌های جذب حمل ریلی بار در شرایط توسعه ناوگان افزود: ما تلاش کردیم استفاده از ظرفیت ریل برای توسعه حمل بار بیشتر شود و در این خصوص توسعه خط دوم ریلی و توسعه آن در دستور کار قرار گرفته و همچنین اتصال راه‌آهن به مراکز بار و لجستیک پیگیری شده است.
وزیر راه و شهرسازی اضافه کرد: سهم راه آهن در تخلیه کالا‌های اساسی از بنادر در حال حاضر بیشتر شده است و صنعت معدنی و فولادی کشور، استفاده از حمل و نقل ریلی و ورود به این عرصه را، فرصتی می‌دانند و در این حوزه سرمایه گذاری کرده‌اند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی ادامه داد: همچنین خط دوم بافق - تربت حیدریه، به ارزش ۸ هزار میلیارد تومان در آستانه اجرا قرار گرفته، و این نشان می‌دهد جذابیت در بخش حمل و نقل بار از طریق ریل ایجاد شده است.
 
ضرورت همکاری بانک‌ها با تولیدکنندگان واگن
وزیر راه: شبکه بانکی باید در تولید، همپای شرکت‌ها باشد و اینکه منابع مالی به کندی در اختیار تولید کنندگان قرار می‌گیرد، توجیهی ندارد.
آقای محمد اسلامی در مراسم الحاق ۵۰ دستگاه ناوگان ریلی تولید داخل به شبکه ریلی کشور با بیان اینکه شبکه بانکی توجیهی ندارد منابع مالی را به کندی در اختیار تولید کنندگان قرار دهد، گفت: بانک‌ها دلیلی برای همکاری نکردن با شرکت‌های تولید کننده صنعت ریلی ندارند چراکه منابع تبصره ۱۸ که باید در اختیار شرکت‌های تولید کننده واگن و تجهیزات صنعت ریلی قرار بگیرد را صندوق توسعه ملی تامین کرده است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی افزود: تشکیل هرماهه چنین جلساتی، ممکن است ظاهرا تشریفاتی و غیر ضروری به نظر بیاید، اما در واقع اراده و اهتمام همه ما را به حمایت از تولید داخل نشان می‌دهد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
اسلامی تصریح کرد: در چنین جلساتی، تولید کنندگان فرصت می‌یابند مسایل و مشکلات خود را بیان کنند.
وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: میزان ناوگانی که از ابتدای امسال وارد شبکه ریلی کشور شده است با هدف و شعار سال جهش تولید، تطابق ندارد، اما تولید و تحویل ناوگان ریلی همچنان ادامه دارد و امیدوارم مدیرعامل راه آهن و معاونان این شرکت موضوع کندی ساخت واگن در کشور را پیگیری کنند.
وی گفت: کارخانجات واگن سازی ما باید با ظرفیت مناسب فعالیت کنند و تولیدات مناسب و شایسته ایرانی را به بازار مصرف عرضه کنند و نگرانی و دغدغه‌ای در این باره نداشته باشند.
گفتنی است؛ در مراسم امروز، ۵۰ دستگاه انواع ناوگان ریلی شامل ۴۹ واگن باری جدید (حمل اسید، غلات و لبه بلند) و یک لکوموتیو بازسازی شده که با اعتباری بیش از ۶۹ میلیارد تومان در سه شرکت واگن سازی کشور ساخته شده، به شبکه ریلی کشور افزوده شد.
 
الحاق ۵ واگن حمل اسید تولید داخل به ناوگان ریلی 
مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران از الحاق ۵ واگن حمل اسید سولفوریک در مجموعه ۵۰ واگن ملحق شده امروز به ناوگان حمل و نقل ریلی کشور خبر داد.
آقای سعید رسولی با بیان اینکه با وجود تحریم‌های اقتصادی و شیوع کرونا، توسعه ناوگان متوقف نشد، گفت: پنج دستگاه از واگن‌های جدید ملحق شده به ناوگان ریلی کشور، واگن حمل اسید تولید شرکت‌های داخلی کشور است.
معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: در شرایط تحریم اقتصادی ظالمانه و شیوع بیماری کرونا، این اقدام مهم با همت و اراده و باور خانواده بزرگ و توانمند راه آهن انجام شد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی اضافه کرد: گام‌های بلندی برای توسعه شبکه ریلی از طریق ایجاد خطوط دوم و خطوط فرعی و احداث راه‌های جدید انجام شده است و این ناوگان که امروز وارد شبکه ریلی شد تولیدات تیر ماه کارخانجات داخلی کشور است و ماهانه ناوگان تولیدی کارخانجات کشور وارد شبکه ریلی خواهد شد.
به گفته مدیرعامل راه آهن، پنج دستگاه واگن حمل اسید تولید داخل که امروز وارد شبکه شد تفاهم نامه ساخت آن روز ۲۸ اسفند سال گذشته به امضا رسیده بود.
 
الحاق ۴۹ واگن باری و یک لکوموتیو به ناوگان ریلی
با حضور وزیر راه، یک لکوموتیو بازسازی شده و ۴۹ واگن باری جدید، به ناوگان ریلی کشور ملحق شدند.
این ۵۰ دستگاه با اعتباری بیش از ۶۹ میلیارد تومان در کارخانجات واگن سازی کشورمان ساخته شده اند.
واگن سازی پارس، واگن سازی کوثر و مپنا لکوموتیو به عنوان سه شرکت واگن ساز، ساخت این واگن‌ها و لکوموتیو را برعهده داشتند و سه شرکت تجارت کوشش سپاهان، مپنا لکوموتیو و صنایع ملی مس ایران، سرمایه و تامین مالی ساخت این ۵۰ واگن باری و لکوموتیو را برعهده داشته اند.
از ابتدای سال جاری، این چهارمین مرحله الحاق ناوگان جدید و ساخت داخل است که شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران برگزار کرده است که تاکنون ۲۰۹ واگن به ناوگان ریلی پیوسته است و قرار است ماهانه و تا پایان سال، جمعا دو هزار واگن باری و مسافری و لکوموتیو به ناوگان ریلی کشور ملحق شود.
سال گذشته جمعا ۷۷۸ دستگاه واگن و لکوموتیو به ناوگان ریلی ملحق شده بود که در سال جهش تولید، با استفاده از ظرفیت‌های قانونی و کمک بخش‌های غیردولتی، این هدف روی دو هزار دستگاه واگن جدید انواع واگن مخزن دار، لبه بلند، واگن حمل بالاست، واگن مسافری و لکوموتیو توسعه یافته قرار گرفته است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور با شور و شعور نوجوانان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
رئیس قوه قضائیه وارد اصفهان شد
آمادگی جبهه مستقلین و اعتدالگرایان ایران برای حضور در انتخابات شوراها
رئیس قوه قضاییه وارد استان اصفهان شد
افتتاح نمایشگاه توانمندی هنرستان‌های مراغه
حقیقت جویی موضوع برگزیده یک جشنواره کتابی
استقبال گسترده مردم فریمان از پایگاه سیار اهدای خون
برگزاری نمایشگاه قرآن و عترت در لرستان
کتابهای حوزه مقاومت در هفته ای که گذشت
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سرخه
پیش بینی جوی پایدار در بیشتر مناطق کشور
برگزیدگان چهارمین رویداد «مشهد، شهر کتاب‌خوان‌ها» معرفی شدند
آشنایی کودکان با تاریخچه ساعت در یک کتاب
فروش بیش از ۲۵ هزار جلد کتاب در پویش مژده گل
اعلام زمان خاکسپاری پیکر عنایت بخشی
پیام تسلیت رئیس سازمان سینمایی در پی درگذشت عنایت بخشی
جریمه ۲۰ درصدی پرسپولیسی‌ها بابت ناکامی در بازی‌های اخیر
۸ طلا و برنز نمایندگان کاراته ایران در لیگ جهانی فجیره امارات
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۷ بهمن
رئیس‌جمهور فرارسیدن روز ملی صربستان را تبریک گفت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد
سرلشکر حاتمی: دافوس قدمگاه بزرگان ارتش است
ماچادو شریک جرم ربایش مادورو است
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام
واکسیناسیون تب برفکی دام‌ها در طارم ، زنجان
دوازدهمین نمایشگاه سالانه گل ارکیده در شیکاگو
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز
راه‌آهن سریع‌السیر ارومیه – تبریز؛ مسیر جدید رشد و تجارت در شمال‌غرب کشور
امروز هوای ۲۰ شهر خوزستان آلوده است
حادثه مرگبار بر اثر برخورد پراید و تریلی در میمه
رفع تصرف چند هزار متر مربع از اراضی دولتی در خوزستان
نبرد با ایران برای ترامپ درس عبرت خواهد شد
مراسم چهلم شهدا و جانباختگان فتنه آمریکایی - صهیونی دی
متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان سال آینده به ۹۰ درصد می‌رسد
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۶ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۳ نظر)
روایتی از شبی که شهید زلفی آسمانی شد  (۳ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
افزایش ۲۱ درصدی ورودی سدها و کاهش ۵ درصدی ذخایر آبی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
ورود موج دوم سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی فردوس در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر  (۱ نظر)
حضور داور کردستانی در کلینیک داوری جهانی رشته کاراته  (۱ نظر)
دستگیری اعضای یک گروه خشن تروریستی در گلستان  (۱ نظر)
عصبانیت رژیم صهیونیستی از توهین ترامپ به هرتزوگ  (۱ نظر)