• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۹۲۶۹۲
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۰
خراسان رضوی » سیاسی
رهبر شیعیان بحرین:

زانو زدن دشمن صهیونیستی و غرور آمریکایی، در برابر مجاهدت لشگر فاطمیون

رهبر شیعیان بحرین گفت: لشگر فاطمیون فغانستان دشمن صهیونیستی و غرور آمریکایی را به خضوع در آوردند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، شیخ عیسی قاسم که به همراه جمعی از رهبران جبهه مقاومت اسلامی برایزانو زدن دشمن صهیونیستی و غرور آمریکایی در برابر مجاهدت لشگر فاطمیون نخستین همایش بین المللی لشگر فاطمیون در حرم امام رضا(ع) پیام صادر کرد در پیام خود بهاین همایش افزود:لشگر فاطمیون در ایستادگی قاطعانه در برابر طرح‌هایی که قصد پراکنده کردن امت و تصرف سرزمین، تحریف هویت و تغییر مسلمات را داشت نقش به سزایی ایفا کرد و جوانان آن خود را فدا کردند تا از میلیون‌ها انسان بی گناه و صاحب دل‌های پاک حمایت و امنیت مردم را از دست جنایت حفظ کنند.

رهبر شیعیان بحرین همچنین در این پیام گفت: شهدای فاطمیون افغانستان، نقش‌های جهادی شهادت طلبانه در دفاع از دین حرمت‌ها، سرزمین‌ها و وحدت داشته‌اند و آنچه را با شهادتشان به دست آوردند مساوی با خیر کل جهان نیست بلکه بیش از آن است.

درس عملی حاج قاسم: یار حضرت مهدی(عج) دید جهانی دارد
معاون فرهنگی حزب الله لبنان هم در پیام خود که به صورت تصویری در این همایش پخش شد با ابلاغ سلام دبیر کل حزب الله لبنان بهزانو زدن دشمن صهیونیستی و غرور آمریکایی در برابر مجاهدت لشگر فاطمیون رزمندگان فاطمی گفت: همه ما مدیون مجاهدان، شهدا و جانبازان لشگر فاطمیون هستیم و این لشگر متشکل از کسانی است که در پیشانی هایشان عزت، پیروزی، شجاعت، فداکاری و صبر را ثبت کرده و از روی ایمان برای نزدیک شدن ظهور تلاش می‌کنند.

شیخ اکرم برکات افزود: درس عملی که از حاج قاسم آموخته ایم این است که یار حضرت مهدی(عج) کسی است که محدود به جغرافیا نیست، بلکه با دید جهانی در همه عرصه‌های ولایت با تقوا وجود دارد و موانع ظهور حضرت مهدی(عج) را طرد کرده است.

 
 همه مسوولیت قتل و غارت امت اسلامی بر گردن رزیم غاصب اسرائیل 
عضو شورای مرکزی جهاد اسلامی فلسطین هم گفت: مایه تاسف است که بعضی کشور‌های امت اسلامی تسلیم تصمیمات اشغالگر صهیونیسم شدند و هر آنچه را در حکومت آمریکا دیکته شده است سر لوحه امور قرار می‌دهند.

خالد بطش افزود: مایه تاسف است که راه ورود صهیونیسم به کشور‌های اسلامی و بر پایی کنفرانس‌های امنیتی و ورزشی و فرهنگی ایجاد شود؛ این امور برای این است که امت اسلامی دیگر راهی برای مبارزه و الزامی برای آن بر خود نبیند.

وی با بیان این که از هر نقشه راه یا فتنه دیگری که بر مشروعیت حکومت غاصب اسراییلی صحه گذارد با نام خیانت یاد می‌شود گفت: همه تاکید خویش را بر مبارزه و اصرار بر زوال اسراییل خواهیم گذاشت و از همه اطراف امت می‌خواهیم مشروعیت رژیم اشغالگر را پس گرفته و مشروعیت آن را باطل بدانند.

عضو شورای مرکزی جهاد اسلامی فلسطین تاکید کرد: همه کشور‌های اسلامی و عربی در منطقه بدانند که اسراییل تنها دشمن ماست و ما همه مسوولیت قتل و غارت امت اسلامی را بر گردن این رژیم می‌دانیم و همه درخواست‌ها در حکومت لبنان مبنی بر اعلام حکومت اجنبی‌ها بر این کشور را غیر قابل اجرا اعلام می‌کنیم.

پرچم مقاومت برافراشته و مستحکم است
سخنگوی مقاومت اسلامی نجبای عراق هم گفت:مبارزان، مبارزه با آمریکا را ادامه می‌دهند و هیچ قدرتی نمی‌تواند آنها را شکست دهد در این راه هیچ هدفی بالاتر از تشکیل دولت صاحب‌الزمان(عج) نیست و نهایت آن پیروزی است.

نصر الشمری افزود: این راه دنبال می‌شود، زیرا فرماندهان شهید و پرافتخار اسلام همچون حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی آن را دنبال کردند.
وی گفت: مستکبران امروز جنگ نرم را راه انداخته اند، اما افزایش فشار و عربده‌های دشمن عامل پیروزی بزرگ مجاهدان است و اینزانو زدن دشمن صهیونیستی و غرور آمریکایی در برابر مجاهدت لشگر فاطمیون از حملات سنگین دشمن به محور مقاومت مشخص است.

در حاشیه این مراسم از همسر شهید ابوحامد بنیانگذار فاطمیون قدردانی و از کتاب روایت زندگی فرمانده و موسس لشکر فاطمیون شهید علیرضا توسلی رونمایی شد.

در این مراسم همچنین آیین وداع با پیکر شهیدان سیدعبدالعلی حسینی و علیرضا نعیمی از شهدای فاطمیون همزمان با روز مقاومت اسلامی در حرم رضوی برگزار شد.
 
  • بیشتر بدانید: 

    برگزاری همایش بین‌المللی لشکر فاطمیون در حرم رضوی

همایش بین‌المللی لشکر فاطمیون افغانستان همزمان با روز ملی مقاومت با پیام‌های آیت الله مکارم شیرازی و جمعی از رهبران جبهه مقاومت اسلامی در بارگاه نورانی ثامن الحجج(ع) برگزار شد.

این برنامه که با رعایت همه دستور‌های ستاد مقابله با کرونا با حضور خانواده جمعی از شهدای مدافع حرم برگزار شد و با مدیحه سرایی مداحان اهل بیت(ع) پایان یافت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ورود وزیر امور خارجه به ژنو
گشایش نمایشگاه نقاشی خط در مراغه
حقوق گمرکی ۴ درصدی برای واردات انواع خودرو در سال آینده
دستگیری کلاهبردار حرفه‌ای در تبریز
رژیم صهیونی تلاش می کند مذاکرات خراب شود
ارتقای کیفیت زندگی، محور اصلی توسعه در شهر‌های جدید
راه‌اندازی سامانه نوبت‌دهی برخط مرکز شماره‌گذاری خودرو منطقه آزاد انزلی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۲۷ بهمن ماه ۱۴۰۴
تأکید محیط‌زیست بر رعایت الزامات زیست‌محیطی در واحدهای صنعتی ابهر
زنجان با ۱۳۰۰ شرکت تعاونی فعال، پیشرو در ۱۵ رشته تخصصی
اوقات شرعی اهواز، ۲۷ بهمن ماه ۱۴۰۴
افزایش سهمیه کلیه واحد‌های پخت نان بربری و سنگک استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
خبر‌هایی از مناطق مختلف گیلان (۲۶ بهمن ۱۴۰۴)
رفع تصرف از اراضی ملی در رحیم‌آباد
توزیع کالا‌های اساسی و اقلام ضروری در بهبهان
رسانه و خبرنگار چشم و گوش مسئولان هستند
خروج سامانه بارشی از سمنان
نوسازی ناوگان فرسوده اتوبوس در لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد
سرلشکر حاتمی: دافوس قدمگاه بزرگان ارتش است
ماچادو شریک جرم ربایش مادورو است
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام
واکسیناسیون تب برفکی دام‌ها در طارم ، زنجان
دوازدهمین نمایشگاه سالانه گل ارکیده در شیکاگو
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی
امروز هوای ۲۰ شهر خوزستان آلوده است
رفع تصرف چند هزار متر مربع از اراضی دولتی در خوزستان
حادثه مرگبار بر اثر برخورد پراید و تریلی در میمه
نبرد با ایران برای ترامپ درس عبرت خواهد شد
مراسم چهلم شهدا و جانباختگان فتنه آمریکایی - صهیونی دی
قالیباف خطاب به وزیر تعاون: نحوه دهک بندی را اصلاح کنید
متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان سال آینده به ۹۰ درصد می‌رسد
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۶ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۳ نظر)
روایتی از شبی که شهید زلفی آسمانی شد  (۳ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
افزایش ۲۱ درصدی ورودی سدها و کاهش ۵ درصدی ذخایر آبی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
ورود موج دوم سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی فردوس در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر  (۱ نظر)
حضور داور کردستانی در کلینیک داوری جهانی رشته کاراته  (۱ نظر)
دستگیری اعضای یک گروه خشن تروریستی در گلستان  (۱ نظر)