• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۰۳۵۵
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۱
بین الملل » غرب آسیا
درپی شیوع کرونا

اعمال قرنطینه مجدد در لبنان

در لبنان که با موج بی سابقه آلودگی به ویروس کرونا و بیمارستان‌های اشباع شده از بیماران کووید ۱۹ و نیز زخمی‌های انفجار بزرگ ۴ اوت بیروت رو به رو شده است، قرنطینه دوباره اجرایی شد.

اعمال قرنطینه مجدد در لبنانبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از روزنامه لوموند چاپ پاریس، در لبنان که با موج بی سابقه آلودگی به ویروس کرونا و بیمارستان‌های اشباع شده از بیماران کووید ۱۹ و زخمی‌های انفجار بزرگ ۴ اوت بیروت رو به رو شده است، قرنطینه دوباره به دستور مقامات از جمعه ۲۱ اوت برای بیش از دو هفته اجرایی شد. این قرنطینه به منزله منع آمد و شد از ساعت ۱۸ تا ۶ بامداد است.
این تدابیر که قرار است تا ۷ سپتامبر ادامه داشته باشد، مناطق ویران شده در انفجار بیروت را شامل نمی‌شود. کار پاکسازی، بازسازی و کمک به مردم در این مناطق ادامه دارد. در این مدت وزارتخانه‌ها و نهاد‌های دولت با ۵۰ درصد کارکنان کنونی خود کار خواهند کرد.
در دو هفته اخیر لبنان افزایش شدید آلودگی را ثبت کرد. طبق آمار وزارت بهداشت پنجشنبه لبنان ۶۰۵ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا و ۴ مورد مرگ ناشی از آن را ثبت کرد. طبق آمار رسمی این کشور با ۵ میلیون نفر جمعیت تا کنون ۱۰ هزار و ۹۵۲ مورد ابتلا به کووید ۱۹ ثبت کرده است که ۱۱۳ مورد آن به مرگ منجر شده است.
حاماد حسن وزیر بهداشت لبنان هشدار داد بیمارستان‌های بیروت از بیماران کووید ۱۹ و شمار زیادی از مجروحان انفجار بندر بیروت اشباع شده اند. وی تاکید کرد کشور در لبه پرتگاه است.
اواخر ژوئیه مقامات لبنان از قرنطینه موقت طی دو مرحله خبر دادند. اما مرحله دوم به دلیل انفجار بزرگ بندر بیروت لغو شد. در این انفجار ۱۷۷ نفر کشته و بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ نفر زخمی شدند.
در این شرایط بیش از نیمی از مردم لبنان به شدت گرفتار فقر هستد. سازمان ملل متحد چهارشنبه اعلام کرد این رقم دو برابر برآورد‌های سال ۲۰۱۹ است. بنابر اعلام کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد برای آسیای غربی ۲۳ درصد مردم در وضعیت فقر شدید به سر می‌برند. این رقم در سال ۲۰۱۹، ۸ درصد بود.
فادی سوان قاضی لبنانی که مسئول تحقیق در مورد انفجار بندر بیروت است که بندر و بخشی از پایتخت را نابود کرد جمعه دو حکم پیگرد جدید صادر کرد. این احکام مربوط به حنا فارس رئیس بندر گمرکات بیروت و نایلا الحاج مهندس یک شرکت امور تعمیر و نگهداری آشیانه شماره ۱۲ است که محل انفجار بود. مقامات لبنان در مورد منشاء این انفجار تحقیق می‌کنند که حدود ۳۰۰ هزار نفر را بی خانمان کرد.
عامل این فاجعه انفجار ۲ هزار و ۷۵۰ تن نیترات آمونیوم در انباری در بندر بیروت اعلام شده است که از شش سال پیش در این محل ذخیره شده بود. در مجموع از میان ۲۵ نفری که از ۴ اوت تحت پیگرد قرار گرفتند برای شش مظنون حکم بازداشت صادر شده است که در میان آن‌ها حسن قریطم مدیرعامل بندر و بدر داهر مدیر کل گمرک دیده می‌شوند.
بسیاری مقامات لبنان را به دلیل فساد مالی و سهل انگاری عامل این فاجعه می‌دانند. با این حال مقامات لبنان باوجود خواسته مکرر مردم این کشور و کشور‌های خارجی ایده تحقیق بین المللی در این زمینه را رد می‌کنند.
بازرسان پلیس فدرال آمریکا به درخواست مقامات لبنان وارد این کشور شدند تا به تحقیقات کمک کنند. فرانسه هم که دو شهروند خود را در این انفجار از دست داده ‏، تحقیقات خود را آغاز کرده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز مطالعات ساخت موزه باستان‌شناسی و مردم‌شناسی در پلدختر
آمریکایی‌ها بین دو راهی جنگ پرهزینه و بی‌آبرویی قرار گرفته اند
کشف بیش از ۱۰ تن شکر احتکاری در مراغه
دیدار استاندار لرستان از مادر شهید محمد بیرانوند در خرم‌آباد
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۱۲ بهمن
ضرورت همکاری دستگاه‌ قضا و مسؤلان اجرایی در لرستان
مسدود بودن راه ارتباطی ۷۰ روستا در هشترود
دفاع از نیرو‌های مسلح کشور، دفاع از امنیت، استقلال و کرامت ملی ایران
نمایشگاه پوشاک ایرانی اسلامی خرم‌دخت در خرم‌آباد
استاندار خراسان جنوبی: مسئولان باید با روحیه خدمتگزاری، پیگیر مشکلات مردم باشند
صدور پروانه ساختمانی برای ۳۰۰۰ واحد مسکونی در تبریز
درگذشت مادر شهید شبرنگ در لنگرود
افتتاح و کلنگ‌زنی ۲۱۱ طرح عمرانی در سلسله لرستان
ادامه روند افزایش دمای هوا و وزش باد در سمنان
راه یابی نخستین اثر سینمایی کهگیلویه و بویراحمد به جشنواره فجر
تاکید نماینده ولی‌ فقیه در آذربایجان شرقی بر لزوم همراهی مالیاتی
جشنواره سرود امامت و مهدویت دانش آموزی مدارس سما در لرستان
آیین کلنگ‌زنی احداث ۱۲ مدرسه در آذربایجان‌شرقی
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۲ بهمن ۱۴۰۴
برگزاری شانزدهمین نشست شورای آموزش و پرورش استان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نمایندگان مجلس در حمایت از سپاه پاسداران سبزپوش شدند
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود
فهرست مشخصات ۲۹۸۵ جان‌باخته حوادث اخیر منتشر شد
برگزاری مسابقات قرآن کمیته روستایی و عشایری آذربایجان شرقی
اجرای ۴۰۰ کیلومتر عملیات روکش آسفالت در محورهای خراسان رضوی
ملت ایران همچنان سدی استوار در برابر فتنه‌ها خواهند بود
عزل مدیرشبکه افق و توقف برنامه «خط‌خطی»
جزئیات سفر وزیر خارجه قطر به تهران از زبان بقائی
پیش‌بینی بارش‌های پراکنده در برخی مناطق کشور
ایران قوی و مستقل مانع اصلی برنامه‌های استکباری است
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
اطلاعیه مهم برای گندم کاران استان اردبیل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ بهمن ۱۴۰۴
نوری المالکی تنها گزینه ما برای نخست‌وزیری است
۵ حلقه چاه در جیرفت مسدودشد
سپاه از قوی‌ترین و مؤثرترین نیرو‌های ضد تروریستی در دنیاست  (۳ نظر)
خبر مثبت علی لاریجانی از پیشرفت مذاکرات  (۲ نظر)
جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا در محورهای برون‌شهری استان فارس  (۱ نظر)
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر  (۱ نظر)
اتصال چابهار و اردبیل به شبکه ریلی کشور  (۱ نظر)
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۱ نظر)
هیچ ایرانی نباید از خرداد ۱۴۰۵ بدون بیمه باشد  (۱ نظر)
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
جشن هلهله فرشتگان در شهرکرد  (۱ نظر)
اقدام اروپا علیه سپاه، خللی در اراده ملی ایجاد نخواهد کرد  (۱ نظر)
افتتاح بیش از ۲ هزار طرح عمرانی در دهه فجر  (۱ نظر)
به دلیل ارتکاب جنایات بین‌المللی آمریکا  (۱ نظر)
حضور رهبر معظم انقلاب در حرم مطهر امام خمینی (ره)  (۱ نظر)
هشتگ سپاه ضدتروریسم پربازدید شد  (۱ نظر)