• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۱۳۰۰۴
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۸:۴۰
بین الملل » آمریکا
انتخابات ۲۰۲۰ ریاست جمهوری آمریکا

آغاز انتخابات ریاست جمهوری از طریق پست در کارولینای شمالی

رأی گیری پستی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در کاروليناي شمالي آغاز شد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیمابه نقل از شبکه تلویزیونی سی ان ان؛ صبح امروز (جمعه) رأی دادن پستی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در برخی ایالت‌های این کشور آغاز شد. کارولینای شمالی نخستین ایالتی است که برگزاری انتخابات در آن آغاز شده است.
مقامات در این ایالت صد‌ها هزار برگه رأی را با پست برای مردم در این ایالت ارسال کردند.
خبرنگار شبکه گزارش داد رأی گیری آغاز شد. مایکل دیکرسون مدیر برگزاری انتخابات در منطقه مکلنبرگ در کارولینای شمالی در سخنانی گفت: " ما بسیار هیجان زده ایم که این فرصت برایمان فراهم شده است تا زودتر از دیگر ایالت‌ها در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کنیم. ".
اما این هیجان با نگرانی‌های بهداشتی همراه شده است. ۶۰ روز تا روز اصلی برگزاری انتخابات باقی مانده است، اما ساکنان کارولینای شمالی از امروز می‌توانند در رأی گیری شرکت کنند.
کارن برینسون از مقامات برگزار کننده انتخابات در سخنانی گفت: «تعداد درخواست‌های برای شرکت در رأی گیری پستی این بار بی سابقه است.»
بیش از ۶۱۸ هزار درخواست برای حضور در رأی گیری پستی در این ایالت ارائه شده است که ۱۶ برابر درخواست‌ها برای شرکت در انتخابات در سال ۲۰۱۶ است. به علت همه گیری کرونا، شمار زیادی از این افراد نخستین بار است که در رأی گیری غیابی حضور پیدا می‌کنند.
«آن مار» از ساکنان شارلوت در سخنانی گفت: "من دوست داشتم تا به صورت حضوری در انتخابات شرکت کنم، اما نمی‌خواهم در عین حال فرصت شرکت در انتخابات را از دست بدهم. "
این در حالی است که رئیس جمهور آمریکا از شهروندان این کشور خواسته است تا دو بار در انتخابات شرکت کنند، موضوعی که مقامات برگزار کننده انتخابات در آمریکا آن را رد کرده و جرم دانسته اند. در همین حال کاخ سفید اعلام کرد رئیس جمهور در تلاش برای ترغیب شهروندان آمریکایی برای ارتکاب جرم نیست. بر اساس قانون برخی از ایالت‌ها تا روز سوم ماه نوامبر می‌توانند فرآیند رأی گیری پستی را انجام دهند.
مایکل بیتزر استاد علوم سیاسی در کالج کاتالوبا در سخنانی گفت: " این روند می‌تواند سبب شود برخی از نامزد‌ها در انتخابات اعلام پیروزی کنند در حالی که نباید چنین کاری انجام دهند. فکر می‌کنم امسال رأی دهندگان و همچنین نامزد‌ها باید این موضوع را بدانند که این ممکن است یک رأی گیری ۲۴, ۴۸ یا ۷۳ ساعته باشد. "
همچنین این احتمال وجود دارد فردی که در شب انتخابات پیشتاز است رئیس جمهور بعدی آمریکا نباشد. اما ترامپ در ارتباط با توانایی اداره پست برای برگزاری انتخابات ابراز شک و تردید کرده است. او در سخنانی گفت: "رأی گیری پستی می‌تواند سبب ایجاد بزرگترین تقلب در تاریخ انتخابات شود. " این در حالی است که اداره پست اعلام کرد توانایی برگزاری چنین حجمی از رأی گیری پستی را دارد، اما نگرانی‌هایی نیز در ارتباط با رساندن به موقع برگه‌های رأی به دست مردم وجود دارد.
مایکل دیکرسون مدیر برگزاری انتخابات در منطقه مکلنبرگ در کارولینای شمالی در سخنانی گفت:​"هر چه زودتر در انتخابات شرکت کنید و حضور در انتخابات را به روز آخر موکول نکنید. "
خبرنگار شبکه گفت در حالیکه سوالات زیادی همچنان وجود دارد,، اما نگرانی‌ها در ارتباط با بازگشت به آشوب‌های ۲۰ سال پیش وجود دارد. هیچ کسی خواستار تکرار آن آشوب‌ها نیست، اما در کارولینای شمالی در ارتباط با این سناریو صحبت می‌کنیم؛ زیرا ممکن است رئیس جمهور ترامپ در شب انتخابات پیشتاز باشد، اما به سبب برگزاری انتخابات پستی ممکن است رئیس جمهور بعدی آمریکا نباشد. تاکنون صد‌ها هزار تن از ساکنان کارولینای شمالی خواستار شرکت غیر حضوری در انتخابات شده اند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بررسی راهکار‌های استفاده از ظرفیت نخبگان در تولید و صنعت
پیام ما به مردم دنیا صلح و تعامل است
انجام ۴۳۱ پرواز خارجی از فرودگاه تبریز
تاکید فرماندار شاهین‌دژ بر تقویت خدمات شهری با اولویت مطالبات مردمی
برگزاری همایش تخصصی اردستان شناسی
ایران تجربه بسیار کلاسیکی در مبارزه با تروریسم دارد
یازدهمین جشنواره «به‌یت و حه‌یران» در سردشت آغاز شد
هشدار محیط‌زیست درباره روایت‌های نادرست از آتش‌سوزی الیت
تاکید فرماندار چهاربرج بر احیای بافت فرش برای حفظ معیشت و ایجاد اشتغال
صید بیش از ۵ هزار تُن ماهی قزل آلا در استان اصفهان
آغاز فعالیت سامانه بارشی در سمنان
مقاومت ملت ایران مقابل استکبار، الگوی جهان اسلام است
ستاد تسهیل باید به نهاد موثر برای رفع مشکلات تولیدکنندگان تبدیل شود
قدردانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین از رئیس رسانه ملی برای پوشش ویژه هفته بسیج
کارگروه مشترک با بورس کالا، مسیر تازه جذب سرمایه در معدن
ارسال ۷۱۴ اثر به کنگره شعر دفاع مقدس آذربایجان غربی
فردا؛ قطعی گاز در شهرستان پیرانشهر
تجلیل از نخبگان و فناوران بسیجی در مراغه 
کتاب دستور زبان تبری استاد هومند رونمایی شد
افزایش آلاینده‌ها از ابتدای هفته آینده
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
از شکنجه تا خلق شاهکار؛ هنرمندی که قلم به لب، نقاشی‌ می‌کشد
مدارس و دانشگا‌ه های کهگیلویه و بویراحمد فردا ۱۲ آذر غیرحضوری شد
برگزاری جشنواره ارتقای شفافیت در زمینه سند تحول قوه قضاییه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۱ آذر ۱۴۰۴
بحران خاک در ایران جدی‌تر از بحران آب
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
پایان عملیات تعریض پل و آماده‌سازی کامل زیرگذر فیجان  (۱ نظر)