شهید سلیمانی، سرباز مکتب ولایت و الگوی مقاومت
سردار سلیمانی مظهر استکبار ستیزی و نماد بارز ولایتمداری و حرکت در مسیر ولایت در عصر کنونی بود.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، اخلاص، مردمی بودن و شجاعت ویژگیهایی که سردار سلیمانی را میان مردم ایران و منطقه محبوب کرده؛ شخصیتی که با متلاشی کردن داعش، به بشریّت خدمتی بزرگ کرد.
هر چند یکسال است او در میان ما نیست، اما خط خونش نخِ تسبیحی برای یکی کردن صف تمام جبههی حق علیه باطل شده است.
قاسم سلیمانی که ۲۰ اسفند ۱۳۳۵ در روستای قنات ملک از توابع استان کرمان چشم به جهان گشوده بود، با آغاز جنگ تحمیلی راهی جبهه شد و کمی بعد، فرمانده بسیجیهای همولایتیاش شد و سپس لشکری از بسیجیان تشکیل داد که به لشکر ۴۱ ثارالله شهرت یافت.
وی در دوران دفاع مقدس با لشگر تحت امر خود در عملیاتهای بسیاری از جمله والفجر ۸، کربلای ۴، کربلای ۵ و تک شلمچه حضور موثر داشت و آذر ۱۳۶۰ در عملیات مشترک ارتش و سپاه به نام عملیات طریق القدس در غرب سوسنگرد بر اثر انفجار گلوله خمپاره از دست راست و شکم مصدوم شد.
شهید سلیمانی پس از جنگ در مقابله با باندهای قاچاق مواد مخدر در نزدیکی مرزهای ایران و افغانستان اهتمام داشت تا اینکه سال ۱۳۷۶ از سوی حضرت آیتالله خامنهای، فرماندهی معظم کل قوا به عنوان مسئول نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برگزیده شد.
رهبر معظم انقلاب سال ۱۳۸۹ درجه سرلشگری را به سلیمانی اعطا کردند و در تقدیر عملکردش، از او با عنوان شهید زنده نام بردند و سال ۱۳۹۷ نیز به دریافت نشان ذوالفقار مفتخر شد.
سردار سرافراز، سپهبد حاج قاسم سلیمانی فرمانده پیشین نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به همراه ابومهدی المهندس معاون سازمان نیروهای مردمی عراق با دستور دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا ۱۳ دی ۱۳۹۸ در شلیک موشکی پهبادهای وزارت دفاع آن کشور (پنتاگون) در نزدیکی فرودگاه بغداد ترور شد.
شهید سلیمانی پس از بدرقه باشکوه مردمی در کاظمین، بغداد، کربلا، نجف، اهواز، مشهد و تهران، ۱۸ دی سال گذشته در گلزار شهدای کرمان آرام گرفت.