• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۷۵۱۸۰
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۲

سردار سلیمانی؛ اسطوره جهانی مقاومت

عملیات تروریستی یک سال قبل در فرودگاه بغداد جز زیان ثمره‌ای برای آمریکا نداشت.

سرداز سلیمانی؛ اسطوره جهانی مقاومت

مراسم باشکوه بزرگداشت سالگرد شهادت سردار سلیمانی و ابو مهدی المهندس حکایت از این دارد که عملیات تروریستی یک سال قبل آمریکا در فرودگاه بغداد نه تنها نفعی برای این کشور و متحدان منطقه‌ای او نداشته بلکه این دو شهید را به اسطوره‌های مقاومت و این روز را به مناسبتی برای بزرگداشت مقاومت ضد آمریکا و صهیونیستتی تبدیل کرده است". 
به گزارش امروز اسوشیتدپرس، در یک مراسم تشییع جنازه ساختگی در عراق، نخستین سالگرد حمله هواپیمای بدون سرنشین آمریکایی در نزدیکی بغداد که بر اثر آن (شهید) قاسم سلیمانی ژنرال ارشد ایرانی و (شهید) ابو مهدی المهندس رهبر ارشد شبه نظامیان عراقی کشته شدند، گرامی داشته شد.
هزاران نفر از عزاداران عصر شنبه به این راهپیمایی در بزرگراه منتهی به فرودگاه بغداد ملحق شدند، جایی که این حمله پهپادی در آن انجام شد که بر اثر آن این دو نفر کشته شدند. این بزرگراه با ماشین مسدود شده بود.
پوسترهای این دو شهید در دو طرف جاده نصب شده بود و در این مسیر چادرهایی برپا شده بود که برای کسانی که در بزرگراه راه می رفتند غذا و نوشیدنی سرو می کردند. این صحنه بمباران به منطقه ای شبیه حرم تبدیل شده بود که با طنابهای قرمز مسدود شده بود و عکس سلیمانی و المهندس در وسط آن قرار داشت و عده ای از عزاداران شمع روشن می کردند. آثار ترکش هنوز روی آسفالت و دیوارهای این منطقه دیده می شد.
خبرگزاری اسپوتنیک هم در گزارشی نوشت، فرودگاه بین المللی بغداد صحنه خیل جمعیتی بود که به منظور ادای احترام به قاسم سلیمانی فرمانده ارشد ایران که سوم ژانویه سال 2020 به دستور مستقیم دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا کشته شد به این محل آمده اند. برخی تصاویر ویدئویی در شبکه های اجتماعی خیل عظیمی از جمعیت را در خیابان های منتهی به فرودگاه بین المللی بغداد و مسیرهای اطراف آن همزمان با فرارسیدن سالگرد ترور قاسم سلیمانی نشان می دهد. عزاداران شمع روشن می کنند، تصاویر سلیمانی را در دست دارند و شعارهای مرگ بر آمریکا سر می دهند.
خیابان فرودگاه بغداد، محل کشته شدن سلیمانی در حمله پهپادی آمریکا، مملو از جمعیتی است که برای شرکت در مراسم یادبود درگذشت وی به این محل آمده اند. یکی از این تصاویر محل انفجار را نشان می دهد که به مرکز اصلی اعتراضات تبدیل شده است و افراد حاضر در این محل پرچم به دست دارند و شعارهای مرگ بر آمریکا سر می دهند. قاسم سلیمانی و ابو مهدی المهندس سوم ژانویه سال 2020 به دستور دونالد ترامپ در فرودگاه بین المللی بغداد کشته شدند.
راشا تودی نیز خبر داد مراسم اولین سالگرد ترور قاسم سلیمانی، فرمانده بلندپایه ایرانی که در حمله پهپادی آمریکا در عراق کشته شد، در ایران برگزار شد. به گزارش این شبکه تلویزیونی، کشته شدن این فرمانده ایرانی منجر به واکنش هایی در سراسر جهان شد.
 (ترور سردار سلیمانی) منجر به برپایی اعتراضات در سراسر خاورمیانه و فراتر از آن شد. معترضان در این اعتراضات پرچم آمریکا را آتش زدند. چهارم ژانویه 2020 اعتراضاتی نیز در 70 شهر آمریکا در درخواست برای جلوگیری از جنگ با ایران برگزار شد. نمایندگان پارلمان عراق پنجم ژانویه 2020 به بیرون راندن نظامیان آمریکایی از کشورشان رای دادند. پارلمان ایران (مجلس شورای اسلامی) هفتم ژانویه 2020 نیروهای مسلح آمریکا را سازمانی تروریستی اعلام کرد. نمایندگان شعار «مرگ بر آمریکا، نه سازش، نه تسلیم، انتقام،  انتقام» سردادند. ایران هشتم ژانویه 2020 با حمله موشکی به پایگاههای آمریکا (به ترور سردار سلیمانی) پاسخ داد. در این حملات کسی زخمی نشد، و بیش از صد تن دچار آسیب های مغزی شدند.
مراسم سالگرد (شهادت) سلیمانی در سراسر ایران در حال برگزاری است. این در حالی است که در عراق که ترور در آن انجام شد، جمعیت های خشمگین به خیابان ها ریختند و در محل حمله (به سردار سلیمانی) شمع روشن کردند.
شبکه تلویزیونی الجزیره انگلیسی با اعلام این مطلب که "در سالگرد اقدام آمریکا به ترور (سردار شهید) قاسم سلیمانی، ژنرال ایرانی، مراسمی در بغداد برگزار شد" افزود: این مراسم اگر بخواهیم توضیح بهتری داشته باشیم، نوعی مراسم یادبود بود. ما انتظار داریم تظاهرات گسترده ای در بغداد صورت گیرد. آنها از مردم شهرهای مختلف خواسته اند به این راهپیمایی بپیوندند. این تظاهرات عمدتا بر تقاضا از دولت عراق برای اعمال فشار بر آمریکایی ها به منظور خارج کردن سربازان و نظامیان باقیمانده خود از کشور متمرکز است.
همزمان بر اساس برخی گزارش‌ها مقامات سازمان ها و تشکل های اسلامی مالزی در بیانیه ای مطبوعاتی، همبستگی خود را با رهبر و مردم ایران به مناسبت سالروز شهادت سردار قاسم سلیمانی اعلام کردند.
احزاب سیاسی و جهادی افغانستان هم با صدور بیانیه هایی از نقش شهید سردار سلیمانی در دفاع از ارزش های اسلامی، مبارزه با گروهک داعش و ایستادگی در برابر آمریکا و استکبار جهانی قدردانی و تجلیل کردند.
سخنگوی جنبش النجباء عراق گفت: شهادت فرماندهان پیروزی باعث وحدت جبهه های مقاومت عراق شد و رویارویی نامحدود با آمریکا در سراسر منطقه ادامه خواهد یافت.
به گزارش پایگاه اینترنتی العهد لبنان, مهندس نصر الشمری در مصاحبه با این پایگاه در پاسخ به این سوال که شهادت فرماندهان سلیمانی و المهندس عموما چه تاثیری بر مردم عراق و خصوصا بر گروه های مقاومت عراقی گذاشت تصریح کرد: « در زندگی خود در هیچ رویداد بزرگی, همدلی انساندوستانه ای مانند آنچه در رحلت این دو شهید بزرگ دیدم, ندیده ام. چراکه شما  این آتش سوزان, غم و اشک ها را در بزرگسال و کودک, تحصیلکرده و فرد ساده, مرد و زن و جوان و پیر ملاحظه می کنید... اما تاثیری که این معراج مبارک بر جای گذاشت, متحد کردن همه جبهه های مقاومت در یک جبهه, محکم شدن مواضع و تشدید رویارویی بود تا آمریکا به سبب این جنایت, هزینه بسیار سنگینی را بپردازد و تحقق آرمانی که این دو شهید برای آن بسیار جنگیدند, یعنی ان شاء الله آزادسازی قدس شریف, بزرگ ترین هزینه (برای آمریکا) خواهد بود.»
 
­------------------------------------------------------
عبدالرضا خلیلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اهدای تجهیزات پزشکی به هلال احمر سروستان
تقویم روز و اوقات شرعی شانزدهم دی به افق آبادان و خرمشهر
برگزاری جشنواره مالک اشتر در شهرستان جاسک
افزایش آلودگی هوا شهرهای صنعتی؛ وضعیت قرمز در ارومیه و مشهد
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود
توسعه بدون ملاحظه محیط زیست، توسعه نیست
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
وزیر خارجه ونزوئلا: در شورای امنیت به پیروزی رسیدیم
زلزله ۶.۲ ریشتری ژاپن را لرزاند
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود نیجریه و مصر به مرحله یک چهارم نهایی
تأکید وزیران امور خارجه ایران و کوبا بر ضرورت تقویت همکاری‌های دوجانبه
تیراندازی در نزدیکی کاخ ریاست جمهوری ونزوئلا
ساخت اردوگاه پنج هزار متری والیبال ایران
هشدار نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های صنعتی
لغو مسابقات فوتبال در تهران در روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه
صدور دستور موقت برای بازیکن تیم فوتسال گیتی پسند
«کاپیتان»، به زودی در شبکه سه سیما
حبس ملی پوشان گیتی‌پسند در اصفهان
شریفی به فجر سپاسی پیوست
راه‌اندازی شبکه‌های «شورا» و «آرا» ویژه انتخابات شورا‌ها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
غیر حضوری شدن مدارس تهران
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۷ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)