• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۸۱۴۱۹
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۱
مرکزی » اجتماعی
مدیریت بیماری کرونا؛

کاهش آمار جان باختگان کرونا در استان مرکزی

در یک هفته اخیر آمار جان باختگان کرونا در استان مرکزی کاهش یافته اما بر شمار بیماران بستری افزوده شده است.

کاهش آمار جان باختگان کرونا در استان مرکزی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ مسئولان استان مرکزی در نشست امروز ستاد مدیریت بیماری کرونا از کاهش 50 درصدی جان باختگان، کاهش دو درصدی مبتلایان و افزایش 20 درصدی بیماران بستری شده در بیمارستانها خبر دادند.
لغو محدودیت تردد بین مناطق زرد، ادامه ممنوعیت ترددهای شبانه و ضرورت رعایت جدی دستورالعملهای بهداشتی از مهمترین نکات مطرح شده در این نشست بود.

استاندار مرکزی در این نشست گفت: استان مرکزی ۲ ماه اخیر در وضعیت خوب مدیریت کرونا قرار گرفته و با همکاری مردم از بحران موج سوم خارج شده است.

سیدعلی آقازاده افزود: موفقیت کسب شده در کنترل نسبی کرونا حاصل همراهی موثر مردم و کسبه با راهبردهای ستاد کرونا استان و کادر درمان است اما، هنوز وضعیت استان شکننده است و با کمترین غفلت ممکن است شمار مبتلایان افزایش یابد.
او اظهارداشت: شاخص‌های به دست آمده در مدیریت کرونا استان در سطحی است که شرایط برای بازگرداندن اصناف به فعالیت‌های طبیعی  فراهم است اما باید پروتکل ها با حساسیت رعایت شود و  این قشر اقتصادی جامعه در صورتی درآمد دارند که صنف آنان فعال باشد.
استاندار مرکزی گفت: در یک سال اخیر صنوف براثر شیوع کرونا دچار زیان شدند و شرایط کشور به‌گونه‌ای نبود که حمایت قاطع از این بخش صورت گیرد چون  تمام تلاش ستاد مدیریت کرونا در دوران همه‌گیری کووید ۱۹ بر این بود که تاخت و تاز ویروس را مهار کند و برای کاهش بیماری و بازگشت فعالیت اقتصادی به جامعه اقدامات زیادی صورت گرفته است.
آقازاده اظهارداشت: در یک سال اخیر اجازه داده نشد فعالیت هیچ واحد صنعتی در استان دچار اختلال شود و در هر وضعیتی، حمایت از این بخش صورت گرفت.
او گفت: با این وجود برخی اصناف دچار خسارت شدند و نتوانستند درآمد مطلوبی کسب کنند.
آقازاده با انتقاد از برخی سفرهای غیرضروری و تجمعات در استان‌ها افزود: اکنون که سطحی از بحران کرونا مدیریت شده دیگر نباید اجازه داد که رفتارهای غیرمسئولانه و تجمع‌ها بستر را برای شیوع دوباره این بیماری مهیا کنند و هر فعالیتی چه در حیطه اجتماعی و اصناف و اقتصاد باید با رعایت کامل فاصله‌گذاری اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی باشد.
او اظهارداشت: همانطور که با شیوع بیماری از فعالیت کسبه جلوگیری می‌شود مسئولان نیز باید  به رعایت کامل پروتکل بهداشتی متعهد باشند.
استاندار مرکزی گفت: هرگونه حرکتی که منجر به طغیان مجدد کووید ۱۹ در جامعه شودغیرقانونی است و هیچ نهاد و جمعی اجازه ندارد اجتماعات پرتعداد برگزار کرده و یا  سفر استاتی مسئولان باید فقط در شرایط ضروری و با حداقل مدعوین برگزار شود.

اقازاده فعالیت‌های استان مرکزی را در اجرای طرح شهید سلیمانی موفق ارزیابی کرد و گفت:  اجرای این طرح در شهرستان‌ها با همکاری فرمانداران، دانشکده پزشکی و سپاه باید عملیاتی شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی هم گفت: برای مدیریت هوشمند در شرایط کرونایی، تردد بین استانی در وضعیت زرد بلامانع است و مشمول جریمه نمی شود اما، همچنان تردد شبانه از ساعت ۲۱ تا چهار صبح ممنوع است.
 اکرمی افزود: اتاق اصناف و سازمان صمت استان باید به صورت جدی بر تولید و توزیع  ماسک‌ نظارت کنند و ماسک‌های غیر استاندارد و غیربهداشتی  را جمع آوری کنند چون دانشگاه بار سنگین درمان را برعهده دارد و فرصت و ظرفیت خود را باید بیشتر در درمان متمرکز کند.
او اظهارداشت:  وضعیت زرد در استان مرکزی به معنای پایان کرونا نیست و هنوز شرایط  شکننده است و با کوچکترین سهل‌انگاری ممکن است موج جدید بیماری رخ دهد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک هم گفت: شمار بسترهای کرونایی استان در هفته دوم دی‌ماه از ۳۹۰ نفر به ۳۸۰ نفر رسیده که ۲ درصد کاهش دارد و بیماران سرپایی کرونا نیز با پنج درصد کاهش از ۳۵۵ نفر به ۳۵۲ نفر رسیده است.

دکتر علیمحمدی افزود: شمار فوت شدگان استان در هفته دوم دی‌ماه ۵۰ درصد کاهش یافته و از ۲۶ نفر به ۱۶ نفر رسیده است.

او اظهار داشت: در این مدت سه هزار و ۲۴۳ تست تشخیصی کرونا در استان انجام شده که ۴۱۷ مورد مثبت بوده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: هفته سوم آبان اوج اپیدمی ویروس کرونا در اراک بود که با مشارکت مردم آمار روند آن نزولی شد.

رئیس اتاق اصناف استان مرکزی هم گفت:  اصناف استان در یک سال اخیر زیان زیادی را از کرونا متقبل شده‌اند و نیاز است که برپایی نمایشگاه کالا صورت نگیرد تا هم تجمع انسانی که باعث گسترش بیماری می‌شود  رخ ندهد و هم کسبه در پایان سال بتوانند فرصت فروش مناسب‌تر داشته باشند.

جمشید زندافزود: کسبه استان اعتراض خود را به برگزاری نمایشگاه مبل و فرش از سوی  شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی اعلام کردند و برگزاری آن را مانع کسب درآمد در ماه‌های پایانی سال می‌دانند.

او اظهار داشت: شرکت نمایشگاه‌های غرب کشور در اراک باید نمایشگاه تخصصی در زمینه کالا و محصولات جدید ارایه کند و برگزاری  نمایشگاه با هدف فروش در شرایط اقتصادی ناشی از کرونا منطقی نیست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک همدر این نشست گفت: ۲ و نیم میلیارد تومان منابع مالی از محل اعتبارات ترافیک برای تامین  بودجه طرح آی سی یو بیمارستان امیرالمومنین (ع) اراک در نظر گفته شده است.

دکتر جمالیانبا یادآوری تولید ماسک بهداشتی در استان افزود: اکنون برخی سرمایه گذاران با تولید ماسک به علت نداشتن بازار مصرف دچار زیان شده‌اند و انتظار دارند محصولات آنان بدون نظارت در بازار عرضه شود اما مجموعه نظارتی استان موافق نیست و با آن برخورد می‌کند.

او اظهار داشت: شاخص‌ها و ضوابط کد آی ار سی برای تولید ماسک طبق ضوابط وزارتخانه باید رعایت شود و محل عرضه ماسک فقط باید در داروخانه باشد و عرضه در سایر مکان‌ها باید توسط سازمان سمت و اصناف کنترل شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایان عملیات برف‌روبی مسیر‌های ییلاقی سهند
پایداری جو در بیشتر مناطق کشور
ادامه ورود عزاداران امام شهید امت به مشهد
بارگاه امام مهربانیها، چشم به راه خادم الرضای شهید
وزش باد و کاهش کیفیت هوا در چهارمحال و بختیاری
حضور میهمانانی از ۲۷ کشورجهان در مشهد برای شرکت در مراسم تشییع رهبر شهید امت
بقائی: اروپا باید پاسخگو باشد
پاسخ خرد کننده به تجاوز اخیر آمریکا خواهیم داد
هافبک ملوان به سپاهان پیوست
حمله سپاه به زیرساخت‌ها و تأسیسات مهم پایگاه‌های آمریکایی
هشدار قالیباف به سران آمریکا: بزنید، می‌خورید
پایگاه‌های آمریکا در کویت، بحرین، قطر و اردن زیر آتش موشک‌های ایران
تشدید تنش‌ها در خاورمیانه رشد اقتصادی را کاهش می‌دهد
پیام‌های قدردانی رئیس جمهور از سران کشورها
هشدار ایران به شورای امنیت درباره پیامد‌های تجاوزات آمریکا
سندرز خطاب به ترامپ: به جنگ علیه ایران پایان دهید
تغییر غیرمنتظره هواپیمای ترامپ در بازگشت از ترکیه
روسیه: نشست ناتو در ترکیه بی حاصل بود
قیمت نفت از ۷۸ دلار گذشت
دشمن متجاوز و همدستان آن به شدت تنبیه خواهند شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ترامپ: یادداشت تفاهم تمام شد، قصد ندارم با ایران تعامل کنم
قرارگاه خاتم: به مبدا پشتیبانی ارتش آمریکا حمله می‌کنیم
برجسته‌ترین ویژگی رهبر شهید، اخلاص خاص ایشان در درگاه خداوند بود
رییس جمهور وارد تهران شد
سپاه: به ۸۵ نقطه از تاسیسات مهم نظامی آمریکا حمله کردیم
بیانیه وزارت‌خارجه درباره نقض تفاهم‌نامه اسلام‌آباد توسط آمریکا
جزئیات حملات هوایی امروز رژیم تروریستی آمریکا به مناطقی از خوزستان
تغییر غیرمنتظره هواپیمای ترامپ در بازگشت از ترکیه
شهادت هشت نفر از دلاورمردان ارتش در حملات آمریکا
تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب در نجف اشرف
سنتکام حمله به اهدافی در جنوب ایران را تایید کرد
حملات ارتش تروریستی آمریکا به اهدافی در ایران
وقوع انفجارهای متعدد در بندرعباس، سیریک و قشم
پیکر رهبر شهید انقلاب وارد کربلای معلی شد
تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب در مشهد ساعت ۱۴ آغاز می‌شود
ترامپ: یادداشت تفاهم تمام شد، قصد ندارم با ایران تعامل کنم  (۱۵ نظر)
قرارگاه خاتم: به مبدا پشتیبانی ارتش آمریکا حمله می‌کنیم  (۱۵ نظر)
سپاه: به ۸۵ نقطه از تاسیسات مهم نظامی آمریکا حمله کردیم  (۴ نظر)
قم، یکپارچه در سوگ و حماسه؛ بدرقه باشکوه امام مجاهد  (۲ نظر)
دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی ۱۴۰۵  (۲ نظر)
مسیر تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب در تهران  (۱ نظر)
مراسم تشییع پیکر آقای شهید ایران در تهران _ ۵  (۱ نظر)
جزئیات حملات هوایی امروز رژیم تروریستی آمریکا به مناطقی از خوزستان  (۱ نظر)
شهادت هشت نفر از دلاورمردان ارتش در حملات آمریکا  (۱ نظر)
۱۷۰۰ اتوبوس در آیین تشییع رهبر شهید امت در قم به مردم خدمات رایگان ارائه می‌کنند  (۱ نظر)
مجازی شدن امتحانات دانشجویان دکترا و کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد خوزستان  (۱ نظر)
روایت خبرنگاران از حزن و اندوه تا عزت و امید (۳)  (۱ نظر)
وقوع چند انفجار در هرمزگان، ۱۷ تیر ۱۴۰۵  (۱ نظر)
دشمن جرئت ندارد یک تفنگدار در ساحل ما پیاده کند  (۱ نظر)
چهارشنبه ادارات مازندران تعطیل است  (۱ نظر)