• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۲۰۰۱۵
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۰
اجتماعی » حقوقی و قضایی

جریمه‌های محدودیت‌های کرونایی به پلیس داده نمی‌شود

سخنگوی نیروی انتظامی: جریمه‌های ناشی از اعمال محدودیت‌های کرونایی در همه سطوح، برای نیروی انتظامی نبوده است بلکه مستقیم به خزانه واریز می‌شود.

جریمه‌های محدودیت‌های کرونایی به پلیس داده نمی‌شودبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سردار حاجیان درباره اینکه چه تعداد از کادر درمان ناجا در بحث بیماری کرونا شهید شده اند، افزود: پلیس نسبت به نهاد‌های دیگر در بحث بیماری کرونا بیشترین ارتباط را با مردم داشته و در واقع مراجعه مردم به کلانتری‌ها و حضور نیرو‌ها در جاده‌ها بیشتر از نیرو‌های دیگر است بنابراین مبتلایان ما نیز زیاد بوده است ضمن اینکه ما در بحث یک سومی حضور کارمندان در ادارات نه تنها نیرو‌های خود را تعطیل نکردیم بلکه به تمام نیرو‌های خود آماده باش دادیم.
وی در بحث اعمال جریمه در بحث ورود خودرو‌ها به محدودیت‌ها گفت: ما چند نوع آمار داریم یک نوع اعمال جریمه دستی است که توسط ماموران اعمال می‌شود و یک نوع اعمال جریمه نیز توسط دوربین‌های ثابت است که همه آن‌ها دردست بررسی است که آیا این خودرو‌ها مجوز ورود به این محدوده‌ها داشته اند یا خیر؟ و یا اینکه این خودرو‌ها آژانس بوده و یا مجوز فرمانداری داشتند؟
سردار حاجیان افزود: به هر حال این آمار اعمال جریمه خودرو‌هایی بوده است که حد محدودیت اعمال شده توسط ستاد مدیریت بیماری کرونا را شکسته اند و نباید به این محدوده می‌آمدند که آمدند و باید برای اعمال جریمه بررسی دقیق‌تر صورت گیرد تا تخلف آن‌ها محرز شود و نیاز به بررسی کارشناسی است.

 جریمه رانندگان بدون ماسک در پمپ بنزین کذب است 

سخنگوی ناجا گفت: اینکه در فضای مجازی پخش شده پلیس در پمپ بنزین رانندگانی را که ماسک ندارند جریمه می‌کند، کذب است، اما پلیس به افراد تذکر لسانی داده است.
سردار مهدی حاجیان در ادامه افزود: بیش از دو میلیون و ۱۸۰ هزار مورد تذکر لسانی داده شده است. مبنا را بر جریمه نمی‌بینیم و افراد خاطی را به حفظ سلامت خود جلب می‌کنیم، اما اگر راننده از محدوده جغرافیایی که تعیین شده است، خارج شود و ماسک هم نزده باشد، جریمه می‌شود.
سخنگوی ناجا گفت: در سیستم‌های دوربین و پلیس راهور سرعت مجاز تعیین شده است و ویژه کرونا نیست و کسی که از سرعت مجاز تجاوز کند، جریمه می‌شود و ربطی به کرونا ندارد.
سردار حاجیان گفت: در محدودیت‌های شبانه پلیس نامحسوس و انتظامی ما در صورت دیدن افرادی که از سرعت مجاز تجاوز کرده اند، به پلیس تخصصی ارجاع داده می‌شود.
سردار حاجیان افزود: خودرو‌هایی که پلاک مخدوش دارد، مرتکب جرم شده و از تخلف نیز گذشته است، زیرا برای این جرم پرونده قضائی تشکیل می‌شود، دست پلیس در این زمینه بسته نیست و با عکس گرفتن پلاک می‌توان اصالت خودرو را کسب کرد.
وی ادامه داد: اگر راننده در محدوده محدودیت‌های اعلام شده ماسک نداشته باشد جریمه نمی‌شود، اما اگر سرنشین داشته باشد و ماسک نزده باشد، ۲۰۰ هزار تومان جریمه می‌شود.
سردار حاجیان تصریح کرد: جریمه ورود به محدوده ممنوعیت‌ها ۲۰۰ هزار تومان و جریمه سرنشین و راننده بدون ماسک ۵۰ هزار تومان است.
سخنگوی ناجا در مورد سامانه «پلیس من» هم گفت: هوشمند سازی پلیس در اولویت است و باید خود را متناسب با فناوری نوین خود را تغییر دهیم.
وی گفت: در «سامانه پلیس من» حتی خودرویی که سرقت شود بلافاصله در سامانه اعلام سرقت ثبت می‌شود تا در سامانه‌های ناجا بارگذاری و سارق هم شناسایی و سارق دستگیر شود. این سامانه نیز در گوشی تلفن همراه برای تسری در کار نصب می‌شود.
سردار حاجیان در مورد آزاد شدن زندانیان از زندان همزمان با شیوع کرونا و افزایش جرایم بویژه حضور اوباش گفت: در مورد زندان ها، از سازمان زندان‌ها و قوه قضائیه باید سئوال شود و در مورد افزایش سرقت‌ها هم پلیس وظیفه پیشگیری از جرم و کشف جرم را دارد و آمار‌ها نشان می‌دهد موفق بوده ایم.
معاون اجتماعی نیروی انتظامی گفت: یکی از کار‌های ایجابی و ارزشمند در ناجا، توسعه مراکز مشاوره و مددکاری در سراسر کشور است قصد داریم ان را توسعه دهیم و با نهاد‌های دیگر همکاری و نقش ایجابی پلیس را پررنگ‌تر کنیم.
وی افزود: نگاه پلیس بر ریشه یابی وقوع بزه است و سامانه ۰۹۶۵۸۰ مشاوره حقوقی و انتظامی و روانشناسی و مددکاری می‌دهد.
سخنگوی ناجا درمورد وضعیت کرونا در پادگان‌ها گفت: وضعیت کرونا در پادگان‌ها کنترل شده است و مشکلی نداشتیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هم‌اندیشی فعالان بازار با مدیرعامل منطقه آزاد ماکو برای عبور از موانع
احداث بیمارستان تخصصی و جراحی سرطان در ماکو
افزایش ۵ میلیون متر مکعبی مخزن سد مهاباد 
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم عملیات عمرانی با بتن‌ریزی عرشه پل B۵ تقاطع غیرهمسطح آذربایجان
بهره‌مندی ۹۰۹ خانوار عشایری خوی از آب شرب پایدار
انباشت ۵ هزار خودروی توقیفی در پارکینگ‌های آذربایجان‌غربی
رازی، رکوردار تردد مسافر در بین پایانه‌های مرزی آذربایجان غربی
سنجش سلامت ۱۶ هزار نوآموز در مراکز جامع آذربایجان‌غربی
فرماندار ماکو: با جدیت از بروز تخلفات در بازار جلوگیری شود
محکومیت ۲۰ هزار میلیارد ریالی متخلفان اقتصادی در آذربایجان‌غربی
برنامه‌های هفته فرهنگی ارومیه غنی‌تر از سال‌های گذشته برگزار شود
کشف ۶ کیلوگرم نقره قاچاق در مرز بازرگان 
حفاظت از اراضی کشاورزی نیازمند عزم همگانی است
لینک‌های کالابرگ الکترونیک، طعمه جدید کلاهبرداران سایبری
اتمام ۲۹.۵ کیلومتر از طرح راهسازی محور نقده – پیرانشهر - تمرچین
۴۰۰ هزار هکتار از دیم زار‌های آذربایجان‌غربی در قالب طرح پایداری تولید کشت می‌شود
همایش ملی مدیریت ضایعات کشاورزی و غذایی بهمن ۱۴۰۴ برگزار می‌شود
 همکاری بنیاد مسکن و جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی برای تأمین مسکن
افزایش روستا بازار‌های آذربایجان غربی به ۲۷ مورد در چارچوب طرح معیشتی دولت 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
غیر حضوری شدن مدارس تهران
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۵ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)