• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۵۰۱۲۳
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۷
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون

توجه به فرهنگ وآداب و رسوم اقصی نقاط ایران در سیمای استان‌ها

رییس مرکز سیمای استان‌های رسانه ملی گفت: ۱۰ سریال جدید و بیش از ۱۰۰ عنوان مستند جدید در نوروز ۱۴۰۰مهمان سیمای استان‌ها خواهد شد.

توجه به فرهنگ وآداب و رسوم اقصی نقاط ایران در سیمای استان‌هابه گزارش خبرنگار گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما، آقای عباس فاطمی در نشست اعلام ویژه برنامه‌های نوروز۱۴۰۰ امور استان‌های رسانه ملی افزود: در سی و چهار شبکه تلویزیونی کار‌های مهمی صورت گرفت که به زعم افرادی که در رسانه ملی کار می‌کنند باید تعطیل می‌شد.

وی ادامه داد: در ابتدای سال ۹۹ به اوج درگیری شیوع کرونا رسیدیم و شبکه‌های استانی درگیر بودند. ورزش در خانه، بهداشت در خانه و تولیدات تعاملی در برنامه‌های ما شکل گرفت. مردم تصاویری را به شکل موازی به مخاطبان ارائه دادند و نقش رسانه ملی و شبکه‌های استانی برای مقابله با کرونا بسیار چشمگیر بود؛ و آقای فاطمی افزود: پارسال ما نوروز را از بهمن آغاز کردیم و تلاش همه همکاران در همه بخش‌ها شکل گرفت.
 
وی ادامه داد: در سال ۹۹ نه تنها در برنامه‌های ترکیبی بلکه در آثار نمایشی دور خیز بلندی داشتیم. سریال جلال در کمتر از ۱۱ماه تولید شد و پخش آن سریال طول کشید.
رییس مرکز سیمای استان‌های رسانه ملی افزود: در سال ۹۹ نهضت مستند سازی را در سیمای استان‌ها تقویت کردیم و در تمام جشنواره‌های مستند رتبه اول را به خود اختصاص دادند. نسبت جوایزی که سیمای استان‌ها کسب کردند بالای ۵۰ درصد بود.
وی گفت: در سال ۹۹بیش از ۱۴۰ فیلم و ۱۷سریال تولید استان‌ها در شبکه‌های ملی پخش شد.
آقای فاطمی افزود: ما جشنواره هایشان را هم در سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی با رعایت شیوه نامه‌ها برگزار کردیم که الگوی خوبی برای بقیه جشنواره‌ها هم شدند. دوره‌های آموزش نه تنها متوقف نشد بلکه در مراکز استان‌ها برگزار شد.
وی گفت: در سال ۹۹ نشست‌های هفتگی را یک هفته در میان برگزار کردیم و نتایج بسیار ارزشمندی داشت. مسئولین حوزه‌های مختلف آمدند و اتفاقات خوبی هم رقم خورد.
رییس مرکز سیمای استان‌های رسانه ملی ادامه داد: در ایام نوروز بنا بر این داریم که با توجه به اینکه بخشی از مسئولیت انتخابات با معاونت استانهاست همکاران ما کارشان را ادامه دهند.
وی درباره ویژه برنامه‌های نوروزی معاونت امور استان‌های رسانه ملی گفت: ما در نوروز ۱۴۰۰ با پدیده کرونا هم روبرو هستیم. از امروز ۲۵اسفند ویژه برنامه‌های نوروزی ما آغاز می‌شود.
رییس مرکز سیمای استان‌های رسانه ملی افزود: پنج راهبرد پیش بینی کردیم که مهمترین آن‌ها امیدآفرینی، آشنایی با جنبه‌های مختلف دینی عید نوروز، ترویج در خانه ماندن و... است.
وی گفت: حضرت آقا (مقام معظم رهبری) فرمودند من مسافرت نمی‌روم لذا ما هم دعوت می‌کنیم مردم در خانه‌ها بمانند و اگر گشایشی صورت بگیرد مردم استفاده کنند. معرفی جاذبه‌های گردشگری و ترویج آداب و رسوم پسندیده بومی و محلی از دیگر رویکرد‌های ماست.
آقای فاطمی افزود: دید و بازدید از سنت‌های حسنه‌ای است که باید چگونگی آن در شرایط کرونایی در دستور کار قرار گیرد. تلاش ما این است برنامه‌های امسال نو آوری‌های خاص خود را داشته باشد. پویایی، جذابیت اطلاع رسانی، توجه به مناسبت‌ها، توجه به شهر‌ها و روستا‌ها و همچنین برنامه ریزی‌هایی صورت گرفته است تا شبکه‌های استانی در لحظه تحویل سال از آستان‌های مقدس ارتباط تصویری داشته باشند و سعی می‌کنیم الگو‌های برتر را دعوت کنیم.
وی گفت: در رادیو مسابقه در دستور کار قرار گرفته است.
آقای فاطمی ادامه داد: ۱۰سریال در معاونت امور استان‌ها ساخته شده است که برای ایام نوروز به پخش شبکه‌ها می‌رسد. ۱۰۰ عنوان مستند در ۱۶۳قسمت و بیش از ۵۰۰۰ دقیقه و همچنین۲۱۴قسمت پویانمایی هم داشتیم و بیش از ۲۰هزار دقیقه برنامه تامینی هم مهمان نگاه مردم خواهد شد که نسبت به سال گذشته رشد ۷۱درصدی داشته است.
 
 

ادامه دارد...
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری دوره دانش افزایی تدبر در سوره‌های جهاد محور
تولید و توزیع ۴۰۰ تن گوشت سفید مرغ در گچساران
دیدار رئیس قوه قضائیه با قضات بین المللی
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۵/۰۴/۲۱
پایان کار جودوکاران ایران در جام آسیا با کسب دو نشان نقره و برنز
ماندگاری زائران مراسم تشییع رهبر شهید در مشهد
برگزاری دوره‌های مهارت‌های گفت‌وگوی زبان فارسی در سلیمانیه
احیای ۲۹ واحد تولیدی و جلوگیری از بیکاری بیش از ۲ هزار نفر در استان گلستان
گرمای تابستان و گردوخاک، مهمان روز‌های پیش‌روی استان مرکزی/ هشدار زرد هواشناسی صادر شد
مردم گرگان یکصدا در میدان وحدت؛ ما همگی فدایی رهبریم
رئیس هیئت سوارکاری استان همدان معرفی شد
آغاز امتحانات نهایی دانش آموزان یازدهم و دوازدهم
ثبت هفتمین وقف در شهرستان قائنات
کمینه و بیشینه دمای بیست و یکم تیر ۱۴۰۵
امروز؛ آغاز امتحانات نهایی دانش آموزان پایه دوازدهم
طنین همبستگی ملی در استان مرکزی؛ مردم در حمایت از ایران و رهبری اجتماع کردند
رقابت ۴۲۰۰ دانش‌آموز مهابادی در آزمون‌های نهایی
اربعین امسال، اربعین خونخواهی امام شهید است
اولویت توسعه دریاپایه و جذب سرمایه گذار در هرمزگان
تغییر در رویه بررسی سقف رتبه بندی واردات
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حساسیت روسیه به اقدام ترکیه در فروش «اس - ۴۰۰»
جریمه ۱۴ میلیارد ریالی مرغداری متخلف در مازندران
پیام رهبر انقلاب به مناسبت تشییع و تدفین پیکر رهبر شهید
تایید خبر شهادت ۲ بسیجی تامین امنیت در مشهد
تعویق یا تغییری در زمان‌بندی امتحانات نهایی دانش‌آموزان وجود ندارد
آغاز فعالیت مواکب اربعین حسینی در مرز‌های خوزستان از ۲۹ تیرماه ۱۴۰۵
واریز مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی در تیر ماه
سپاه: پایگاه پرنس حسن اردن درهم کوبیده شد
کاهش موقت شدت گرما در خراسان رضوی
حمله سپاه به پایگاه آمریکایی دُقم در عمان
بیانیه یمن درباره پرواز‌های غیر نظامی بین ایران و یمن
کالابرگ تیر ماه شناسه ملی‌های ۳، ۴، ۵ و ۶ واریز شد
ورود دستگاه قضا به علت آتش‌سوزی پالایشگاه در پلدختر
افتتاح باغ موزه مشاهیر شیراز تا سه ماه آینده
رهبر معظم انقلاب: انتقام، خواست ملّت ما است
پیام رهبر انقلاب به مناسبت تشییع و تدفین پیکر رهبر شهید  (۸ نظر)
نماز لیله الدفن آقای شهید ایران را اقامه می‌کنیم/تدفین پیکر رهبر شهید بامداد جمعه در دارالذکر حرم امام رضا ع  (۴ نظر)
تعویق یا تغییری در زمان‌بندی امتحانات نهایی دانش‌آموزان وجود ندارد  (۳ نظر)
سپاه: پایگاه پرنس حسن اردن درهم کوبیده شد  (۳ نظر)
تغییر غیرمنتظره هواپیمای ترامپ در بازگشت از ترکیه  (۲ نظر)
حملات رژیم جنایتکار آمریکا به چندنقطه در سیستان‌وبلوچستان  (۲ نظر)
حمله سپاه به زیرساخت‌ها و تأسیسات مهم پایگاه‌های آمریکایی  (۲ نظر)
جمع آوری بیش از ۱۲ هزار انشعاب غیر مجاز در کلانشهر اهواز  (۲ نظر)
سلامت، امنیت و آرامش؛ اولویت آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد در برگزاری امتحانات نهایی  (۱ نظر)
تایید خبر شهادت ۲ بسیجی تامین امنیت در مشهد  (۱ نظر)
حمله موشکی دشمن آمریکایی به زیرساخت‌های ریلی کشور  (۱ نظر)
آغاز فعالیت مواکب اربعین حسینی در مرز‌های خوزستان از ۲۹ تیرماه ۱۴۰۵  (۱ نظر)
اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید در حرم مطهر رضوی  (۱ نظر)
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب در مشهد (۲)  (۱ نظر)
برنامه‌ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش عرضه و مصرف گوشت قرمز  (۱ نظر)