• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۹۴۴۴۸
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۸:۳۷
کرمانشاه » علمی و فرهنگی

از خواص این میوه غافل نشوید

توت فرنگی یکی از پرطرفدارترین میوه‌های این فصل است که منبع غنی ویتامین C، منگنز، ویتامین B۹ و پتاسیم می باشد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، کارشناس نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در تشریح خواص توتاز خواص این میوه غافل نشوید فرنگی گفت: توت فرنگی سرشار از آنتی اکسیدان‌ها و ترکیبات گیاهی است که برای سلامت قلب و کنترل قند خون بسیار موثر هستند.

سلیمانی مهر افزود: توت فرنگی عمدتا از ۹۱ درصد آب و ۷.۷ درصد کربوهیدرات تشکیل شده است و فقط میزان بسیار کمی چربی در خود دارد.

وی اضافه کرد : ۱۰۰ گرم توت فرنگی تازه ۳۲ درصد کالری دارد که برای بهبود وضعیت آنتی اکسیدانی خون، کاهش استرس، کاهش التهاب و بهبود عملکرد عروقی موثر است و کلسترول بد (LDL) در بدن را کاهش می‌دهد.

این کارشناس نظارت بر مواد غذایی افزود: مطالعات متعددی انجام شده است تا تاثیرات مصرف توت فرنگی به صورت یخ زده یا خشک را روی افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ یا سندروم متابولیک بسنجند، که بر این اساس پس از ۴ الی ۱۲ هفته مصرف توت فرنگی، افراد شرکت کننده در آزمایش کاهش چشمگیری در چند عامل خطر زا برای بدن از جمله کلسترول LDL، نشانه‌های التهاب، و ذرات اکسید شده LDL را در خود تجربه کردند.

سلیمانی مهر با بیان اینکه توت فرنگی معمولا حساسیت‌زا نیست، افزود: با این وجود توت فرنگی حاوی گواتروژن است که احتمال دارد در عملکرد غده تیروئید در افراد مبتلا به مشکلات تیروئیدی، تداخل ایجاد کند.

چگونه ماندگاری توت فرنگی را بالا ببریم؟

کارشناس نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: این محصول پرطرفدار متاسفانه ماندگاری پایینی دارد و خیلی زود فاسد میشود به همین دلیل در زمان خرید، توت فرنگی‌های سالم و با رنگ قرمز روشن و سفت را انتخاب کنید.

وی اضافه کرد: میوه‌های نرم و دارای هر گونه صدمه فیزیکی با نشانه‌های کپک زدگی و لکه‌های سفید نباید خریداری شود، زیرا فساد میوه خیلی سریع به کل توت فرنگی‌ها منتقل می‌شود، همچنین نیازی نیست کل توت فرنگی خریداری شده را بشویید، زیرا ماندگاری آن به شدت کاهش می‌یابد و توت فرنگی باید قبل از مصرف شسته شود.

سلیمانی مهر گفت : برای شست وشو نباید توت فرنگی را در مدت زمان طولانی در آب قرار دهید، زیرا توت فرنگی به دلیل بافت اسفنجی خود مقدار زیادی آب جذب کرده و بافت نامطلوب و نرمی پیدا می‌کند و تردی خود را از دست می‌هد، می‌توانید برای شست وشوی توت فرنگی در چند دقیقه از محلول سرکه (یک پیمانه سرکه و سه پیمانه آب) استفاده کنید.
 
وی افزود: در زمان قرار دادن توت فرنگی در یخچال آن را در ظرف بزرگ تری به صورت لایه‌ای نازک بچینید و هرگز حجم زیادی از توت فرنگی را روی هم در ظرف عمیقی نگهداری نکنید، زیرا عملاً لایه‌های زیرین خیلی سریع کیفیت خود را از دست می‌دهند، روی توت فرنگی‌ها را با لایه‌ای از پلاستیک بپوشانید یا در ظروف دردار نگهداری کنید. توت فرنگی نشسته در دمای یخچال پنج تا هفت روز و در دمای اتاق فقط یک یا دو روز قابل نگهداری است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ناظران و داوران هفته یازدهم لیگ دسته یک والیبال مردان
مرز تمرچین مسدود شد
جشن تکلیف دختران دانش آموز در شهر بهمن
تاکید دولت بر سیاست حمایتی از سرمایه‌گذاری بخش‌خصوصی
مهار آتش‌سوزی نیزار و مراتع در خشکبیجار
جشن تکلیف بیش از ۱۰۰ دانش آموز دختر در بهمن
در آستانه سالگرد شهید سلیمانی
افزایش ترانشیپ کالا از پایانه‌های مرزی خوزستان
افزایش ۱۴ برابری فروش اینترنتی در گلستان
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌های قزوین/امتحانات نهایی طبق برنامه برگزار می‌شود
شرور مسلح به سلاح سرد در باقرشهر دستگیر شد
تمدید مهلت ثبت‌نام در طرح تربیت ۵۰۰ مدیر جوان تا ۱۶ دی
حضور فعال صنعتگران فارسی در نمایشگاه‌های کشوری
پویش پناه گرم
افتخارآفرینی خوشنویسان قم در رویداد بین‌المللی امارات
افزایش تعداد روستا بازار‌ها به ۸۰ مرکز تا پایان سال جاری
برد سه بر یک شهرداری ارومیه در خانه
٧ کتاب تقریظی رهبر انقلاب در رویداد ملی کتابخوانی
زیست گربه جنگلی در بیشه زارهای سیب و سوران
افزایش بیش از ۸۱ درصدی بارش‌ها در آذربایجان‌غربی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی ادارات مازندران فردا چهارشنبه ۱۰ دی
فارس چهارشنبه دهم دی ماه تعطیل شد
رویکرد دولت پرداختن ریشه‌ای به موضوع افزایش قیمت‌ها است
ادارات، مدارس، دانشگاه‌ها و بانک‌های تهران فردا تعطیل شد
صدور اطلاعیه سطح نارنجی هواشناسی در فارس
ادامه فعالیت سامانه بارشی و کاهش محسوس دما
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی
کاهش محسوس دمای هوا در خراسان جنوبی
رژیم صهیونی در رسیدن به اهداف راهبردیش علیه ایران ناکام ماند
کاهش ۱۳ درجه ای دما در استان همدان
اصفهان فردا چهارشنبه دهم دی ماه تعطیل شد
مأموریت رئیس‌جمهور به وزیر کشور برای گفتگو با معترضان
سال آینده حقوق کارمندان بیش از ۲۰ درصد افزایش می‌یابد
حضور گسترده مردم تهران در مراسم ۹ دی
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود چهار تیم به مرحله یک هشتم نهایی
گروسی، تجاوز نظامی به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم کند  (۲ نظر)
شهادت مرزبان کهگیلویه‌ و بویراحمدی در کردستان حین ماموریت  (۲ نظر)
صدور اطلاعیه سطح نارنجی هواشناسی در فارس  (۱ نظر)
بررسی گرانی‌ها در مجلس؛ اصلاح بانک مرکزی ضروری است  (۱ نظر)
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیت‌الله شفیعی  (۱ نظر)
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی  (۱ نظر)
نظام حکمرانی انرژی دیگر قابل ادامه نیست  (۱ نظر)
توسعه عدالت آموزشی یک مأموریت ملی است  (۱ نظر)
بخش خصوصی مسئولیت اجتماعی خود را فراموش نکند  (۱ نظر)
علت بوی نامطبوع اطراف فرودگاه امام فاضلاب شهرهای منطقه است  (۱ نظر)
جریمه ۵۳ هزار راننده تهرانی در پاییز برای استفاده از تلفن همراه  (۱ نظر)
نوعروسان کمیته امداد درخواست جهیزیه را در سکوی اینترنتی ثبت می‌کنند  (۱ نظر)
تحویل هزار واحد مسکن کوی پرواز همدان تا نوروز ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قاتل خاموش جان مرد ۵۰ ساله را گرفت  (۱ نظر)