• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۷۴۲۵۷
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۳
مرکزی » اجتماعی

نیمی از استان مرکزی در وضعیت قرمز کرونایی

کاهش رعایت دستورالعمل های بهداشتی به کمتر از 50 درصد، نیمی از استان مرکزی را در وضعیت قرمز کرونایی قرار داد.

نیمی از استان مرکزی در وضعیت قرمز کروناییبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز اراک؛ سیدعلی آقازاده استاندار مرکزی در نشست ستاد مدیریت کرونای استان مرکزی گفت: اگر چه روند واکسیناسیون در استان مناسب است اما رعایت دستور العمل های بهداشتی از سوی مردم، اصناف، تالارها و رستوران ها رعایت نمی شود و اگر بدین صورت پیش برویم باید منتظر وضعیت قرمز در تمام استان باشیم که این موضوع به نفع هیچ کس نیست. 
آقازاده بیان کرد: آستانه تحمل کادر درمان یک ظرفیتی دارد و برای غلبه بر کرونا شهروندان باید همکاری مضاعفی با این قشر و ستاد مقابله با کرونا داشته باشند.
وی اضافه کرد: ظرفیت بیمارستان های برخی شهرهای استان مانند محلات، ساوه، اراک، شازند و دلیجان پر شده و کادر درمان خسته از ازدحام جمعیت و خدمات بیش از توانی که توسط این عزیزان در مراکز درمانی ارایه می شود. 
استاندار مرکزی گفت: با توجه به اینکه بازگشایی مدارس و آموزش حضوری در سال جاری تحصیلی استان مرکزی در دستور کار قرار دارد، معلمان باید تا پایان مردادماه جاری واکسینه شوند.
آقازاده شرایط شهرستان محلات را به لحاظ کرونا حساس عنوان کرد و گفت: مبادی ورودی این شهر به خصوص در تعطیلات پایان هفته باید تحت کنترل و از ورود خودروهای غیربومی جلوگیری شود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی نیز گفت: در پیک پنجم کرونا به غیر از تالارها هیچ صنفی تعطیل نمی‌شود اما در مقابل اصناف نیز وظیفه دارند مسئولیت‌پذیر باشند و دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت کنند.
بهروز اکرمی افزود: تالارها در شرایط قرمز کرونایی تعطیل هستند و هر گونه فعالیت این قشر خلاف قانون است و فرمانداران وظیفه دارند نسبت به این مهم توجه ویژه‌ داشته باشند.
وی ادامه داد: در بازدیدی که از چند دستگاه اجرایی انجام شد بیش از ۹۰ درصد دستگاه‌ها و کارکنان دولت نسبت به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی حساسیت دارند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی اظهار داشت: ناوگان حمل و نقل شهری به خصوص در اراک و فروشندگان سیار میوه و تره‌بار دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند و فرماندار و شهردار اراک باید نسبت به این مهم رسیدگی کنند.
اکرمی بیان کرد: دستگاه قضایی در دوران کرونا همکاری‌های موثری با دیگر نهادها در خصوص مدیریت کرونا داشتند اما در شرایط کنونی باید تعامل و همکاری بیشتری از خود نشان دهند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز گفت: بزرگترین مرکز واکسیناسیون استان مرکزی در مصلی اراک با ۲۰ جایگاه از امروز سوم مرداد ماه آغاز به کار کرده و در هر ساعت یک‌هزار نفر در این مرکز واکسینه می‌شوند.
دکتر محمد جمالیان افزود: درست از زمانی که استان مرکزی وارد شرایط قرمز شد، دوره‌ همی‌ها و مراسم‌های عروسی بیشتر به چشم می‌خورد و از طرفی پارک‌ها و فضاهای عمومی استان تا ساعات پایانی شب‌ها مملو از جمعیت است.
وی ادامه داد: درصد درگیری کودکان به سویه جدید کرونا بسیار بیشتر از سویه‌های دیگر است و در صورت سهل‌انگاری فاجعه‌ای جبران ناپذیر در استان اتفاق می‌افتد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک اظهار داشت: شرایط ابتلا و فوتی‌های کرونا در شهرستان محلات نگران‌کننده است و فرماندار این شهرستان و ستاد مدیریت بیماری کرونا استان برای جلوگیری از افزایش میزان مبتلایان برنامه‌ریزی کنند.
جمالیان بیان کرد: تاکنون ۷۹ درصد جمعیت ۸۰ سال به بالا، ۸۴ درصد ۷۵ تا ۷۹ سال، ۸۳ درصد از جمعیت ۷۰ تا ۷۴ سال، ۷۶ درصد از شمار سنی ۶۵ تا ۶۹ سال و ۶۴ درصد جمعیت ۶۰ تا ۶۵ استان مرکزی واکسینه شده‌اند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک هم در این نشست گفت: موارد مثبت ابتلا به ویروس کرونا در استان مرکزی در هفته چهارم تیرماه ۲ هزار و ۷۱ مورد گزارش شد که نسبت به هفته سوم همین ماه تغییری نداشته است.
دکتر علی علی‌محمدی افزود: شمار موارد بستری کرونا نیز از ۱۷۴ مورد در هفته سوم تیرماه به ۲۰۲ مورد در هفته چهارم رسید که ۱۶ درصد رشد داشته است.
وی ادامه داد: موارد سرپایی کرونا در هفته چهارم استان مرکزی یک‌هزار و ۸۶۹ مورد گزارش شد که نسبت به هفته سوم همین ماه، ۲ درصد کاهش داشته است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک اظهار داشت: هفته چهارم تیرماه ۲۴ نفر بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند که نسبت به هفته سوم تیر ۸۵ درصد افزایش داشته است.
وی بیان کرد: تا پایان هفته چهارم تیرماه جاری، بیش از ۱۴۰ هزار مورد تست در استان مرکزی انجام شده که ۲۳ هزار و ۲۹۷ مورد آن مثبت اعلام شد.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تجدید میثاق مردم بصیر خوزستان با آرمان‌های امام مجاهد شهید
ورود هواپیمای حامل پیکر رهبر شهید انقلاب به نجف
مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر انقلاب نمادی برای قدرت ایران
روایت خبرنگار گیلانی از وداع دلدادگان با آقای شهید ایران
جام جهانی ۲۰۲۶، صعود آرژانتین به مرحله یک چهارم با هنرنمایی مسی
فردا تمام عراق در تشییع رهبر شهید حضور خواهند یافت
کربلای معلی چشم انتظار آقای شهید ایران
برپایی مواکب خدمات رسانی به زائران امام شهید در سرخه
جاماندگان بدرقه؛ روایت وفاداری در جای جای استان ایلام
خرید تضمینی ۱۴۴ هزار تن گندم در قزوین
قم میزبان جان فدای ملت
حضور هیئت‌های بین‌المللی در مراسم تشییع رهبر شهید در نجف
تشییع تاریخی امام مجاهد شهید در قم
خدمت به زائران بدرقه امام شهید در داورزن
سنجش آمادگی تحصیلی ۹۹ درصد نوآموز گیلانی
جو آرام و پایدار در لرستان
مشخص شدن فهرست تیم فوتبال امید ایران برای اردوی ترکیه
افزایش مصرف برق در کهگیلویه و بویراحمد
آغاز توزیع کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی
خبر‌هایی از مناطق مختلف گیلان (۱۶ تیر ۱۴۰۵)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
قم، یکپارچه در سوگ و حماسه؛ بدرقه باشکوه امام مجاهد
دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی ۱۴۰۵
جزئیات مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید در قم
­برنامه بازی‌های امشب و بامداد فردا جام جهانی؛ بار دیگر تقابل رونالدو با اسپانیا
آغاز خرید مرحله جدید کالابرگ از امروز ۱۵ تیر ۱۴۰۵
نرخ طلا، سکه و نقره در بازار مشهد / دوشنبه ۱۵ تیر ۱۴۰۵
گلچین تصاویر تشییع رهبر شهید انقلاب
تمهیدات حداکثری حمل و نقل عمومی برای تشییع پیکر امام مجاهد
مراسم تشییع پیکر آقای شهید ایران در تهران
تصاویر هوایی از حضور میلیونی مردم در تشییع پیکر رهبر شهید
اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید انقلاب در مسجد جمکران
بازتاب حضور میلیونی مردم در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در رسانه‌های جهان
واریز اعتبار کالابرگ الکترونیک کد ملی با رقم آخر ۰، ۱ و۲ از امروز
مجید عیدی به پرسپولیس پیوست
مترو در مسیر تشییع ۱۵ تیر فعال است؛ احتمال بسته شدن موقت برخی ایستگاه‌ها
قم، یکپارچه در سوگ و حماسه؛ بدرقه باشکوه امام مجاهد  (۲ نظر)
لفاظی‌های سخیف رئیس جمهور آرژانتین علیه ایران نشانه ورشکستگی اخلاقی  (۲ نظر)
فردا یکشنبه در سراسر کشور تعطیل رسمی اعلام شد  (۱ نظر)
مسیر تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب در تهران  (۱ نظر)
شعار‌های انقلابی و دلنوشته‌های عاشقانه عزاداران بر دیوار‌های مصلی  (۱ نظر)
۱۷۰۰ اتوبوس در آیین تشییع رهبر شهید امت در قم به مردم خدمات رایگان ارائه می‌کنند  (۱ نظر)
مراسم تشییع پیکر آقای شهید ایران در تهران _ ۵  (۱ نظر)
حق پرستاری معلولان ضایعه نخاعی ۹۰ درصد افزایش یافت  (۱ نظر)
روایت خبرنگاران از حزن و اندوه تا عزت و امید (۳)  (۱ نظر)
داروخانه‌های کشور فعال هستند  (۱ نظر)
مجازی شدن امتحانات دانشجویان دکترا و کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد خوزستان  (۱ نظر)
تاکید وزیر راه و شهرسازی بر تسهیل تردد عزاداران تشییع رهبر شهید  (۱ نظر)
آغاز پویش ملی «هدیه نماز»؛ بدرقه رهبر شهید با میلیون‌ها سجده عاشقانه  (۱ نظر)
ترافیک در جاده‌های کشور پس از مراسم خداحافظی تهران با رهبر شهید  (۱ نظر)
چهارشنبه ادارات مازندران تعطیل است  (۱ نظر)