• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۲۰۴۹۵
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۰
وبگردی

۵ چیزی که هرگز نباید در خانه خود نگه دارید!

هنگام خرید و چیدن وسایل در خانه، صرف اهمیت دادن به نظر شخصی و نادیده گرفتن قواعد چیدمان خانه، ممکن است نتیجه چندان خوشایند و زیبایی در پی نداشته باشد.

به گزارش گروه وبگردی خبرگزاری صدا و سیما ، برای دکوراسیون داخلی باید چیدمان مناسبی به کار ببریم تا ناخواسته مرتکب اشتباهات نشده و دکوراسیون خانه‌ دچار مشکل نشود.


۵ چیزی که هرگز نباید در خانه خود نگه دارید!پارچه‌های تیره و سنگین

زمانی استفاده از تزیینات و پارچه‌های سنگین و تیره برای گرمابخشی مصنوعی به فضا بسیار محبوب بود. امروزه این نوع دکوراسیون فضای اتاق‌ها را خسته‌کننده و به نوعی تیره می‌کنند. به همین دلیل، بهتر است پرده‌های پشمی ضخیم و پتوهای سنگین خود را با پارچه‌های شاداب و رنگ‌های گرمی که می‌تواند به نشاط‌بخشی فضای شما کمک کند، تعویض کنید.

 

 

۵ چیزی که هرگز نباید در خانه خود نگه دارید!وسایل چوبی یک‌دست
اگر بیشتر مبلمان خانه شما از جنس چوب‌های یک‌دست و همرنگ هستند، بهتر است برخی از آن‌ها را تغییر دهید. چوبی بودن بیشتر مبلمان و وسایل خانه می‌تواند کمی یکنواخت و خسته‌کننده به‌نظر برسد.

برای جذابیت بیشتر می‌توان از ترکیب چوب‌هایی با رنگ‌های متفاوت استفاده کرد و حتی یک یا دو قدم جلوتر رفت و چوب‌های رنگ شده و وسایل غیرچوبی را نیز در کنار آن‌ها به‌کار گرفت.

 

۵ چیزی که هرگز نباید در خانه خود نگه دارید!فرش‌‌های کوچک‌تر از استاندارد
یکی از نبایدهای چیدمان در دکوراسیون داخلی منزل استفاده از فرش های کوچک است. فرش‌هایی که برای فضای شما بسیار کوچک هستند، می‌توانند ظاهر ناخوشایندی به فضای اتاق شما بدهند. مهم نیست که فرش شما چقدر زیبا است، اگر برای اتاق کوچک باشد، باید آن را تعویض کنید.

استفاده از فرش خارج از مقیاس استاندارد در یک اتاق، صرف نظر از زیبایی فرش یا مبلمان باعث می‌شود دکوراسیون ارزان به‌نظر برسد. انداختن یک فرش زیر میز غذاخوری ایده‌ای عالی به‌نظر می‌رسد، مگر اینکه آنقدر کوچک باشد که صندلی‌های غذاخوری روی فرش قرار نگیرند یا فقط وقتی صندلی‌ها را به داخل فشار می‌دهید، اندازه‌ آن مناسب باشد. نکات بیشتر در مورد نگهداری فرش را در مطلب فرش منزل خود را مثل روز اول نو کنید بخوانید.


گیاهان مصنوعی یا طبیعی پژمرده
۵ چیزی که هرگز نباید در خانه خود نگه دارید!گیاهان مصنوعی و گیاهان واقعی که به درستی از آن‌ها مراقبت نشده است، در یک دکوراسیون متناسب جایی ندارند. اضافه کردن رنگ زیبای سبز با نگهداری از گلدان‌های طبیعی در طراحی خانه شما قطعا می‌تواند حس طبیعت و فضای باز را در فضا القا کند، اما گلدان گیاه مصنوعی می‌تواند به یک آهنربای گرد و غبار تبدیل شود و بسته به کیفیت ظاهر کلی خانه شما را نیز ارزان نشان دهد. گیاهان طبیعی پژمرده می‌توانند بدتر هم باشند، زیرا نشان‌دهنده عدم مراقبت از فضای خانه است و گاهی اوقات نیز ممکن است بوی نامطبوع ایجاد کنند.

۵ چیزی که هرگز نباید در خانه خود نگه دارید!مبلمان ست و یک‌دست
یکی از نبایدهای چیدمان در دکوراسیون داخلی منزل استفاده از مبلمان ست و یکدست است. ست‌های مبلمان یک‌دست می‌توانند قدیمی به‌نظر برسند و فضای اتاق شما را مانند یک نمایشگاه مبلمان نشان دهند. اگر مبل و صندلی یک‎دست دارید، شاید بهتر باشد برخی از آن‌ها را عوض کنید.

در بسیاری از موارد، این ست‌های یک‌دست می‌توانند از مد افتاده باشند یا آن‌قدر متحدالشکل باشند که فضای اتاق شما مانند یک نمایشگاه مبلمان به‌نظر برسد. پس بهتر است صندلی‌های ست و یک‌دست را با دو صندلی راحتی جایگزین کنید.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شمارش معکوس برای پایان ثبت نام لیگ سیمرغ هفت‌خوان
رمز پیروزی
فهرست کتاب‌های نامزد در جشنواره ملی کتاب رشد اعلام شد
ایران خانه همه ماست؛ با هم از آن پاسداری کنیم.
۱۰۵ دستگاه موظف به آموزش مدیریت بحران شدند
برنامه پروازی مهرآباد در روز ۲۲ بهمن بدون تغییر
حضور بانوان، نقشه براندازان را نقش بر آب می‌کند
اشتغالزایی و رفع موانع تولید از شاخص‌های اصلی ارزیابی عملکرد استانداران
حضور ۷۰ آتش نشان و ۲۰ خودرو در مسیر‌های راهپیمایی ۲۲ بهمن
دعوت مجمع ناشران انقلاب اسلامی از اصحاب فرهنگ و هنر برای حضور در راهپیمایی
مرحله اول طرح آبرسانی از سد کوثر به ۴ شهر گرمسیری با ۸۰ درصد پیشرفت کاری
راهپیمایی ۲۲ بهمن، رزمایش عظیم حضور ملت بزرگ ایران
راهپیمایی ۲۲ بهمن نمایش قدرت ملی ایران است
رئیس مرکز حل اختلاف قوه قضائیه: شیوه‌نامه جدید داوری و میانجیگری ابلاغ شد
آذربایجان غربی به کارگاه سازندگی تبدیل شده است
دیدار علی لاریجانی با سخنگوی انصارلله یمن
دعوت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به حضور مردم در یوم‌الله ۲۲ بهمن
پیگیری احیای تالاب صالحیه در دستور کار دولت
آیین رونمایی از پرچم ایران مزین به یاد شهدا
جاده‌ها بارانی است، در رانندگی احتیاط کنید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
افزایش ۲۰۲ درصدی بارندگی در فارس در مقایسه با پارسال
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
مشارکت ۲۸۰ هزار فروشگاه در سراسر کشور برای اجرای طرح کالابرگ
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)