• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۰۰۶۶۱
تاریخ انتشار: ۱۰ فروردين ۱۴۰۱ - ۲۰:۵۹
خراسان رضوی » اجتماعی
معاون رییس جمهور در نشست شورای اداری شهرستان قوچان

اولویت دولت اتمام طرح های نیمه‌تمام

معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: اتمام طرح های نیمه‌تمام و تعیین تکلیف طرح های معطل مانده، اولویت نخست دولت است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، علی سلاجقه  در نشست شورای اداری شهرستان قوچان افزود:  بر همین اساساولویت دولت اتمام طرح های نیمه‌تمام تاکنون این دولت در تمام سفر‌های استانی کلنگ آغاز ساخت هیچ طرحی را به زمین نزده است و ساماندهی طرح های فعلی را مد نظر و پیگیری دارد تا مردم از سردرگمی نجات پیدا کنند.
وی با بیان اینکه در بهمن پارسال اعلام شد که مجموعا ۱۴ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای مصوبات سفر‌های استانی تامین شده است، گفت: قطعا آنچه در سفر استانی مصوب می‌شود، اعتبار مورد نظر آن در اولین فرصت به حساب فرمانداری‌ها واریز می‌شود و بنابراین مدیران باید حداکثر بهره‌برداری را از آن داشته باشند.
رییس سازمان حفاظت محیط زیست افزود: مصوبات استانی را به هیچ وجه نباید در زمره وعده دید،  بلکه قراری است که همه دستگاه‌ها مکلف به اجرا و هزینه کرد پول در همان حوزه مصوب شده هستند.
سلاجقه با بیان اینکه نفس وجودی سفر‌های استانی حضور میدانی و احصای مشکلات مردم است، گفت: دولت مردمی امروز در شرایطی سکان مدیریت کشور را به دست گرفته که باید همه مطالباتی را که از قبل انباشته شده است، پاسخ بدهد، آنهم در شرایطی که ظرفیت‌های کشور مشخص است و با همین ظرفیت‌ها باید پاسخگوی همه نیاز‌ها باشیم.
وی افزود: ما به هیچ وجه در گذشته نمی‌مانیم و رو به جلو حرکت می‌کنیم که در این مسیر با درایت رهبری و سیاست‌گذاری مناسب با همه آنچه در کشور داریم به خواسته‌های مردم پاسخ خواهیم داد.
معاون رییس جمهور تصریح کرد:  مردم، ولی نعمت ما هستند، این دولت نوید این را می دهد که در آینده نزدیک شاهد گشایش در وضعیت کشور خواهیم بود.
سلاجقه در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه تحمل ۴۴ سال فشار ناشی از تحریم‌ها نشان از ایستادگی مردم به پای آرمان‌های نظام دارد، گفت: وجود چنین مردمی نماد اقتدار بزرگ و سرمایه این نظام است و ما نیز قدردان تلاش‌های مردم و خون شهدا هستیم.
وی رویکرد دولت را خدمت رسانی مدبرانه و بر مبنای منطق دانست و افزود: روز‌های درخشان و پرامیدی را برای کشور پیش رو داریم.
معاون رییس جمهور با بیان اینکه شهرستان قوچان با منابع غنی و ظرفیت‌های سرشار، در زمینه تولید مواد غذایی در بخش کشاورزی و دام سهم مهمی دارد، گفت: ظرفیت‌های صنایع تبدیلی موجود در قوچان تکافوی نیاز این شهرستان را نمی‌دهد.
سلاجقه افزود: عملکرد برخی بانک‌ها در برخورد نادرست با سرمایه‌گذاران، شایسته نیست.
وی با بیان اینکه توجه دولت به مسائل فرهنگی تحت تاثیر مشکلات اقتصادی کمتر است، اما همچنان دغدغه وجود دارد، گفت: بدون شک دولت تکلیف خود را در این بخش به خوبی انجام خواهد داد.
رییس سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه دریچه فضای کسب و کار در این دولت گشایش یافته است، اظهار کرد: با وجود اینکه ۷ ماه بیشتر از عمر دولت نمی‌گذرد باید ۶۵۰ هزار میلیارد تومان اوراق قرضه را پرداخت کند در حالی که برای پرداخت حقوق کارمندان خود حتی یک ریال از بانک مرکزی استقراض نکرده است.
سلاجقه گفت: علاوه بر این در پایان سال ۱۴۰۰ این دولت حتی یک ریال هم کسری نداشت و این موفقیت بزرگی است.
وی صادرات ۴ میلیون دز واکسن کرونا به خارج از کشور، ارتباطات موثر و مثبت با دولت‌های همسایه، فروش نفت با حفظ احترام و دیگر موفقیت‌ها را از جمله دستاورد‌های دولت سیزدهم برشمرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واژگونی مرگبار پژو ۴۰۵ در دامغان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
تقویم روز و اوقات شرعی شانزدهم بهمن به افق آبادان و خرمشهر
برف و باران در استان تهران
اعلام نتایج اعتراضات آزمون استخدامی سال ۱۴۰۴ وزارت آموزش و پرورش
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ
رژیم صهیونی بیش از ۱۵۲۰ نوبت آتش بس در غزه را نقض کرده است
روسیه: امیدواریم آمریکا در قبال ایران عقلانیت نشان دهد
آمریکا شریک اصلی نسل‌کشی در غزه است
زلنسکی: ۵۵ هزار نظامی اوکراینی در میدان جنگ کشته شده‌اند
ایران قدرت بازدارندگی خود را تقویت کرده است
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان
بر پایی جشن نیمه شعبان در مسجد نیمه سوخته بروجرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
توجه ویژه به علم آموزی بعد از انقلاب در لرستان
بارش باران و رویش بذر امید در دل کشاورزان لرستانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ترافیک پرحجم در محور هراز
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
افتتاح خانه موسیقی تهران
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
توفان و گردوخاک در مرکز و شرق کشور
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)