• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۱۰۴۹۵
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۹
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی

شورای نظارت بر اسباب‌بازی به عضویت انجمن بازی و اسباب‌بازی آسیا درآمد

شورای نظارت بر طراحی، ساخت و توزیع اسباب‌بازی در کنار نشان‌ها و موسسات مطرح بین‌المللی حوزه بازی و اسباب‌بازی موفق به عضویت در انجمن بازی و اسباب‌بازی آسیا (ATPA) در سنگاپور شد.

شورای نظارت بر اسباب‌بازی به عضویت انجمن بازی و اسباب‌بازی آسیا درآمدبه گزارش خبرگزاری صدا وسیما به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، انجمن بازی و اسباب‌بازی آسیا (ATPA) یک انجمن مبتنی بر عضویت است که مأموریت آن ترویج حقوق کودکان برای دسترسی به اسباب بازی‌های ایمن و یادگیری از طریق بازی است. بخش دیگر فعالیت‌های این انجمن شامل ترویج کار حمایتی، رشد ذهنی و ترویج رویکرد‌های عادلانه در صنعت و رعایت قوانین است تا به شرکت‌های مسئولیت‌پذیر اجازه رشد بیشتر در صنعت داده شود.
این موسسه ۱۱ سال پیش ابتدا برای تأمین نیاز‌های تولیدی شرکت‌های بزرگی مانند لگو (Lego)، هزبرو (Hasbro) و متل (Mattle) در جنوب و شرق آسیا تأسیس شد و درحال حاضر به شکل گسترده‌تری در استرالیا و چین نیز فعالیت دارد.
مدیر اجرایی انجمن بازی و اسباب‌بازی آسیا، متیو وزوسی در نشست‌های تخصصی جشنواره ملی اسباب‌بازی گفته بود: قانونگذاری با سازمان‌های دولتی آسیا، ترویج آگاهی اجتماعی بین تولیدکننده‌ها و مردم به‌صورت مستقیم، حمایت از صنایع در حوزه‌های تجاری، برگزاری رویداد‌ها و سمینارها، چهار حوزه فعالیت این انجمن است.
همچنین ATPA در فعالیت‌های خود به اصولِ اصلی «ایمنی کودکان به عنوان یک اولویت، الزامی کردن حقوق کودکان برای بازی ایمن، ترویج یادگیری از طریق بازی؛ حمایت از مزایای آموزشی بازی با توجه به حساسیت‌های کودکان، رهبری مسوولانه؛ صدای صنعت در ایجاد روابط همکاری با سیاستگذاران برای ارتقای تجارت، رشد صنعت و حقوق مالکیت معنوی، تجارت و تولید اخلاقی؛ کاهش یا حذف موانع تجارت و تولید عادلانه و در عین حال تشویق پایداری زیست محیطی» متعهد است.
رئیس دبیرخانه شورای نظارت بر طراحی، ساخت و توزیع اسباب‌بازی نیز عضویت این شورا در ATPA را یکی از مهم‌ترین رویداد‌های امسال دانست و تأکید کرد همکاری با سازمان‌های بین‌المللی در حوزه بازی و اسباب‌بازی باعث انتقال تجربه و تعامل سازنده بین تولیدکنندگان و فعالان صنعت اسباب‌بازی در ایران و متخصصان و نشان‌های بین‌المللی خواهد شد.
آیدین مهدی‌زاده‌تهرانی افزود: از این پس شورای نظارت بر اسباب‌بازی در کنار موسسات مطرحی همچون انجمن تولیدات اسباب‌بازی و کودک هند (AITBA)، انجمن اسباب‌بازی استرالیا، کمیته آسیایی صنایع اسباب‌بازی، شورای اسباب‌بازی هنگ کنگ، صنایع اسباب‌بازی اروپا (TIE) و... به ترویج مسائل مهم در صنعت اسباب‌بازی بیش از پیش خواهد پرداخت و از تجربیات بین‌المللی و منطقه در امر توسعه و حمایت از صنعت اسباب‌بازی کمک خواهد گرفت.
دبیرخانه شورای نظارت بر اسباب‌بازی در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قرار دارد و هدف آن ساماندهی صنعت اسباب‌بازی از طریق حمایت، هدایت و نظارت بر طراحی، ساخت، واردات و توزیع اسباب‌بازی تعیین شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیوند نسل جوان و نوجوان با عصر شعر فاطمی
پیام رئیس جمهور به اولین همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری استان اردبیل
رونمایی از کتاب «سیبل صورتی» در یزد
دستگیری شکارچی غیرمجاز در منطقه حفاظت شده سرخ‌آباد زنجان
حیدری رئیس فدراسیون سوارکاری شد
جنوب غرب خوزستان در وضع قرمز آلودگی هوا
تفکر بسیجی؛ رمز پیروزی ملت ایران است
حضور ۸ وزیر در جلسات هفته آینده کمیسیون‌های مجلس
اردبیل،کانون سرمایه‌گذاری و صادرات به بازار قفقاز است
ادامه آلودگی هوای مشهد برای بیستمین روز متوالی
غلامان در سوگ یاس نبوی
ممنوع شدن ورود به جنگل‌های سوادکوه
مرگ با ترشی در کاشان
«رادیو تاکسی»، از رادیو تهران
افتتاح طرح اچ‌ دی‌ سازی استودیو پخش خبر صدا و سیمای استان گلستان
صعود آبی ها به هفته پایانی کشید
چشمه آب گرم وننق زنجان، فرصتی برای توسعه گردشگری درمان
هشدار فرماندار شاهیندژ به پیمانکار تصفیه‌خانه شهرک صنعتی
صعودشهرداری ارومیه به رده دوم جدول لیگ برتر
یادواره ۱۵۷ شهید غواص استان کرمان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
اعلام نحوه فعالیت بانک‌ها در روز‌های پنجشنبه در مشهد و خراسان رضوی
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
جزئیات قانون جدید سهمیه‌بندی بنزین/ هر فرد تنها یک کارت سوخت
مهلت افتتاح حساب وکالتی برای ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی تا ۱۰ آذر
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
قیمت گذاری مجدد مرغ، افزایش هزینه یا تخلف در توزیع نهاده‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۹/۰۵
آغاز ثبت نام قطعی در کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از روز ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۴
حاشیه‌هایی از جنس متن در بهارستان
تساوی خانگی استقلال مقابل الوصل؛ صعود آبی ها به هفته پایانی کشید
قاچاق با کارت سوخت شخصی
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
۹ صندوق سرمایه‌گذاری سود سهامداران را مکانیزه واریز کردند  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)