• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۱۵۵۷۰
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۶
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون

تیم «بریم بسازیم» راهی جنوب کشور شد

رئالیتی‌شوی «بریم بسازیم» که از آنتن شبکه یک سیما پخش می‌شود، با هدف بررسی کاستی‌ها و مشکلات روستانشینان شمال استان خوزستان، راهی جنوب کشور شده است.

به گزارش خبرگزاری صداو سیما ، مجید عزیزی یکی از کارگردانان رئالیتی‌شوی «بریم بسازیم» که فصل سوم آن، روز‌های فرد ساعت ۲۳ روی آنتن شبکه یک سیما می‌رود درباره فصل تازه این برنامه گفت: تنها تفاوت فصل سوم «بریم بسازیم» با فصل‌های پیشین برنامه این است که خانواده یعنی خانم‌ها و بچه‌ها به شخصیت‌های اصلی برنامه اضافه شده‌اند تا به مناطق مورد نظر سر بزنند،  علت این مساله نیز تعامل ما با خانواده‌هایی بود که در برنامه حضور دارند.

وی با اشاره به اینکه فصل سوم رئالیتی‌شوی «بریم بسازیم» در سه روستای شمال خوزستان یعنی روستای دوبندار شهرک امام رضا، روستای خماط شوش و روستای پامنار دزفول ضبط شده است درباره علت انتخاب این مکان فیلم برداری افزود : تیم پژوهشی برنامه مناطق مختلفی را مد نظر قرار می‌دهد که هرکدام باید مشخصات خاص خود را برای فیلمبرداری داشته باشند، شمال خوزستان نیز از میان چندین گزینه موجود انتخاب شد.

کارگردان «ایران‌زاد» درباره چالش‌های ساخت برنامه در شمال خوزستان گفت : تیم تولید «بریم بسازیم» اواخر سال ۱۴۰۰ به خوزستان رفتند، در آن بازه زمانی بارندگی بسیار شدیدی در استان خوزستان وجود داشت که فیلمبرداری را برای ما سخت کرد ،  این مساله حتی در برنامه نیز مشخص است؛ بسیاری از تصاویر مه‌آلود است و آب و هوا بارانی است.

عزیزی درباره نکات مثبت استان خوزستان نیز افزود : جمعیت استان خوزستان از سه قومیت بزرگ فارس، لر و عرب تشکیل شده است که به‌عنوان ویژگی منحصر به‌فرد آن شناخته می‌شد ،  ما نیز در برنامه سعی کردیم این سه قومیت را پوشش دهیم.

این کارگردان درباره چگونگی یافتن سوژه‌های حاضر در برنامه گفت : پیش از تولید برنامه، یک تیم پژوهشی متشکل از کارگردان، نویسنده، سوژه‌یاب و… به محل مورد نظر می‌رویم ، آنجا نیز توسط رابط‌های محلی با مردم صحبت می‌کنیم، آن‌ها افرادی را به ما معرفی می‌کنند، ما نیز سوژه‌های مورد نظر را می‌بینیم و از میان آن‌ها به انتخاب می‌پردازیم تا در برنامه‌ریزی تولید و سناریو آورده شوند. اولویت ما برای انتخاب از میان سوژه‌ها نیز جذاب بودن، متفاوت بودن آن با سوژه‌های قبلی، نحوه تعامل‌شان و علاقه‌شان برای شرکت در برنامه است.

کارگردان «ضد گلوله» درباره همکاری با یک کارگردان دیگر در برنامه گفت :  مهدی ماهان نیز در فصل اول «بریم بسازیم» به عنوان کارگردان در کنار تیم تولید بود و مصطفی آتشمرد از فصل پیش با ما همراه شد. اکثر رئالیتی‌شو‌ها توسط ۲ یا سه نفر، کارگردانی می‌شود چرا که در اینگونه برنامه‌ها نیازمند تدوین موازی هستیم پس کارگردان باید در همه بخش‌ها حضور داشته باشد. قطعاً هماهنگی‌های لازم از قبل انجام می‌شود، در حین تولید و پس از آن نیز با یکدیگر در ارتباط هستیم پس مشکلی از نظر هماهنگی به‌وجود نمی‌آید.

وی درباره تاثیر «بریم بسازیم» و لازمه ساخت آن تاکید کرد هر برنامه‌ای همراه با تاثیراتی است که «بریم بسازیم» نیز مستثنا نیست. این برنامه می‌تواند به مردم الگو گرفتن از کسب و کار‌های موجود را نمایش دهد ،  همچنین در این فصل مرکز نیکوکاری «بریم بسازیم» ایجاد شده است تا مردم از طریق آن بتوانند به سوژه‌های مورد نظر کمک کنند و با آن‌ها در ارتباط باشیم.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خواندنی ترین کتاب ها درباره حاج قاسم
کاهش دما در استان کرمان
تصاویری از یک روز برفی در جغتای خراسان رضوی
انتقال بانوی سالخورده آسیب دیده به بیمارستان در مراغه
هوای اصفهان قابل قبول است
پدر، ستون محکم خانواده
۴۱ هزار نفر، حامی لبخند ایتام خراسان جنوبی
آغاز برگزاری مراسم معنوی اعتکاف در خوزستان
برگزاری هفته نهم لیگ‌های واترپلو با برتری دانشگاه آزاد اسلامی و نفت و گاز امیدیه
مهارت آموزی بیش از ۹ هزار نفر در آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای خراسان‌شمالی 
۹۰۰ مسجد میزبان خلوت نشینی معتکفان اصفهانی
بارندگی در شمال، شمال شرق، شمال غرب، غرب و دامنه‌های البرز
آغاز آئین اعتکاف در سمنان
شهروند خبر نگار ؛ وضعیت نامناسب معابر شهری سلماس
مجازی شدن کلاس‌های دانشگاه علوم پزشکی اهواز
بیانیه وزارت امور خارجه ایران درباره مداخله‌جویی آمریکا
آغاز مراسم اعتکاف از سحرگاه امروز ۱۳ رجب در زنجان
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان ( سیزدهم دی ماه۱۴۰۴)
خطبه‌های نماز جمعه در ابهر، صائین‌قلعه و سجاس؛ از اقتصاد تا اقتدار فضایی
ویژه برنامه‌های صدا و سیمای استان زنجان در میلاد حضرت علی(ع) و سالگرد حاج قاسم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تخریب اموال عمومی در آبدانان
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران
احزاب نقش حلقه‌های بین حاکمیت و مردم را ایفا می‌کنند
فرایند انتخابات میاندوره ای خبرگان و مجلس شورای اسلامی آغاز شد
باید میان معترضان و اغتشاشگران تفکیک قائل شد
نیروهای مسلح آماده‌تر از دفاع مقدس ۱۲ روزه شده‌اند
بازداشت یکی از عاملین اصلی پروژه کشته‌سازی در لرستان
اعلام اسامی داوران و ناظران هفته پنجم لیگ برتر هندبال بانوان
فوتسال قهرمانی کارگران کشور
قدردانی آیت‌الله شبیری زنجانی از تلاش‌های رسانه ملی
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم
شکست ملی پوشان هندبال در دیدار‌های دوستانه بحرین
تشییع پیکر بسیجی شهید «امیرحسام خدایاری فرد» در کوهدشت
وبینار تخصصی نگهدارنده‌های تاسیسات و لرزه‌گیر‌های مکانیکی
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
بازداشت شهردار آبادان  (۳ نظر)
آغاز پیش فروش هفت محصول ایران خودرو  (۲ نظر)
افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد در سال ۱۴۰۵  (۲ نظر)
افتتاح شهربازی در جنوب شهر شیراز  (۱ نظر)
اطلاعیه سپاه لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد  (۱ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۱ نظر)
صدور اطلاعیه سطح نارنجی هواشناسی در فارس  (۱ نظر)
پخش مستند «مهر»، از شبکه افق  (۱ نظر)
تشییع با شکوه شهید مجیدی مهر، شهید راه وطن در لوداب  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)
نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی برای کاهش ترافیک هشتگرد  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
هفته ۱۸ فوتبال سری آ ایتالیا؛ میلان به دنبال بازگشت به صدر  (۱ نظر)
نهضت توسعه عدالت آموزشی، جریان زنده ایثار و امید در کشور  (۱ نظر)