• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۲۷۷۷۳
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۴
سیاسی » امنیتی و دفاعی
وزیر دفاع:

مقابله با سلطه‌جویی آمریکا از طریق تقویت چندجانبه‌گرایی ضرورت دارد

امیر سرتیپ آشتیانی در دیدار وزیر دفاع چین بر ضرورت مقابله با روند سلطه جویی آمریکا در جهان از طریق تقویت چندجانبه گرایی تاکید کرد.

اقدامات یکجانبه گرایانه آمریکا باعث نا امنی و بی ثباتی در منطقه و جهانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، امیر سرتیپ آشتیانی در دیدار با ارتشبد «وی فنگ هه» همتای چینی خود که در محل وزارت دفاع برگزار شد ، با اشاره به سیاست جمهوری اسلامی ایران برای توسعه روابط با کشورهای همسایه و آسیایی، همکاری میان دو کشور در ابعاد مختلف را مهم، راهبردی و متاثر از ارتباطات تاریخی، تمدنی و نیز رویکرد های مشترک درباره تحولات بین‌المللی عنوان کرد و ابراز امیدواری کرد: این دیدارها به ارتقای سطح و تعمیق روابط میان دو کشور و در نهایت به صلح و امنیت در منطقه و جهان کمک می نماید.
وزیر دفاع کشورمان در این دیدار با مرور تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی، ضمن ابراز نگرانی از روند رو به تزاید بحران‌های امنیتی در جهان، ریشه بسیاری از آن‌ها را در سیاست‌های توسعه جویانه و برتری طلبانه غرب و سوء استفاده از خلأهای امنیتی در جهان دانست و بر ضرورت مقابله با روند سلطه جویی آمریکا در جهان از طریق تقویت چندجانبه گرایی تاکید و افزود:درسایه تعامل و همکاری میان کشورهای مستقلی که مخالف روند یکجانبه‌گرایی در جهان می باشند، می توان با چالش‌ها و تهدیدات مشترک امنیتی مقابله نمود.
وی با اشاره به پروژه دشمن سازی از سوی نظام سلطه و آمریکا و بهانه برای حضور نابجای خود در مناطق مختلف جهان تصریح کرد: تجربه تاریخی ثابت کرده است در هر منطقه از جهان که آمریکا حضور نظامی داشته است نه تنها باعث ثبات و امنیت نشده بلکه موجی از ناامنی، بی‌ثباتی، اختلافات، بدبینی، جنگ و ویرانی و آوارگی در جهان را ایجاد کرده است.
وزیر دفاع از استانداردهای دوگانه غرب در مواجهه با بحران های انسانی در جهان انتقاد کرد.
امیر سرتیپ آشتیانی با اشاره به خدمات برجسته جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با تروریسم، به نقش سازنده و ثبات بخش جمهوری اسلامی ایران در برقراری امنیت منطقه اشاره و با یادآوری خدمات شهید سپهبد سلیمانی و نقش ممتاز ایشان در این مسیر گفت : جمهوری اسلامی ایران خاکریز نخست مقابله با تروریسم در منطقه بوده است و اگر اقدامات جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با تروریسم در منطقه نبود چه بسا شاهد تسری این پدیده شوم به سایر مناطق جهان بودیم.
وزیر دفاع کشورمان با اشاره به سیاست راهبردی جمهوری اسلامی ایران در منطقه خلیج فارس که مبتنی بر شکل گیری امنیت بومی و درونزا است؛ بر برقراری گفتگوهای امنیتی میان کشورهای منطقه تاکید کرد.
اقدامات یکجانبه گرایانه آمریکا باعث نا امنی و بی ثباتی در منطقه و جهانارتشبد «وی فنگ هه» وزیر دفاع چین نیز در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از سفر به تهران، با اشاره به سابقه تاریخی روابط دو ملت ایران و چین بر اراده رهبران دو کشور بر گسترش روابط در همه زمینه ها تأکید و هدف از سفر خود به تهران را افزایش سطح همکاری های راهبردی دفاعی میان دو کشور بر شمرد.
وی با بیان اینکه همچنان در شرایط بیماری کرونا هستیم، حضورخود و مقامات نظامی چین در ایران را نشان دهنده ی اهمیت راهبردی و ریشه دار بودن روابط دو کشور برشمرد.
وزیر دفاع چین ریشه بسیاری از جنگ ها و ناامنی های جهان را ناشی از اقدامات سلطه جویانه و یکجانبه گرایانه آمریکا دانست و گفت: همکاری نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و چین نقش بسزایی در خنثی سازی این اقدامات و مبارزه با تروریسم خواهد داشت.
در این دیدار طرفین ضمن انتقاد از اقدامات یکجانبه گرایانه آمریکا که باعث گسترش نا امنی و بی ثباتی در جهان شده است با بررسی راهکارهای تقویت و تعمیق همکاری‌های دفاعی و نظامی دو کشور، توسعه همکاری های دو جانبه را عامل موثری برای تحکیم ثبات و امنیت منطقه‌ای و جهانی ارزیابی نمودند.
وزیر دفاع چین در پایان این دیدار از وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران برای سفر به چین دعوت به عمل آورد.

اقدامات یکجانبه گرایانه آمریکا باعث نا امنی و بی ثباتی در منطقه و جهان

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان
بر پایی جشن نیمه شعبان در مسجد نیمه سوخته بروجرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
توجه ویژه به علم آموزی بعد از انقلاب در لرستان
بارش باران و رویش بذر امید در دل کشاورزان لرستانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
لرستان غرق در شادی ولادت آخرین منجی عالم بشریت
افتتاح پروژه آب‌رسانی به روستای «بدرآباد علیا» خرم‌آباد
اعزام ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد لرستان به مناطق عملیاتی جنوب
ورزشی‌های پانزدهم بهمن ماه در استان سمنان
افتتاح مرکز جامع سلامت شهرستان شاهین‌دژ
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
خبر‌هایی از برگزاری جشن های نیمه شعبان در استان سمنان
مروری بر وقایع و رویداد‌های ۱۵ بهمن ۵۷
کشف بیش از ۳۰ میلیارد ریالی احشام و طیور بدون مجوز در تالش
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
افتتاح خانه موسیقی تهران
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
در پیام رسان های داخلی به سازمان اطلاعات سپاه پیام دهید
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)